КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Днес ни монтират кухнята, надявам се скоро да имам снимков материал за показване  Praynig

# 106
  • София
на интересуващите се от комбинацията бяло, дървено и патладжан прилагам снимка която ме кефи Simple Smile

Някой преслушвал ли е скоро Чучулайн за кухни - на бул. Стамбилийски се мъдри от известно време един надпис намаление 50% та се чудя да взема ли оферта и от тях . Знам че по принцип са добри и не са евтини, но с това намаление може пък ....

# 107
Еее, ако наистина дават 10% от Лекс на Стройкото, ще се изям от яд  Heart Eyes  Полезно си е като информация, още не сме закупили мивката , а с процентите ще поспестим 40-50 лева!!!

# 108
Полезно си е като информация, още не сме закупили мивката , а с процентите ще поспестим 40-50 лева!!!
Взе ми думите от устата! Само мивката и крана стават към 700 лева в нашия случай...

Много благодаря за информацията, достатъчен стимул за посещение е! Последно се спрях на мивка от Евролукс - харесват ми повече от Бланко, определено... дано да са достатъчно здрави и качествени!

# 109
  • в моя свят на мир и любов
Извинявам се за въпроса, но къде провеждат Стройкото в момента?

# 110
Извинявам се за въпроса, но къде провеждат Стройкото в момента?

В НДК Peace

# 111
Моля за помощ! Мивката ни няма отвор за батерията, та въпросчето ми е къде могат да ми направят този отвор и какви са ориентировъчно цените?
Благодаря предварително!   bouquet

# 112
Не съм чувала на мивките без място за батерия да се прави такова,но може и да не съм права незнам

# 113
Моля за помощ! Мивката ни няма отвор за батерията, та въпросчето ми е къде могат да ми направят този отвор и какви са ориентировъчно цените?
Благодаря предварително!   bouquet

Зависи каква ти е мивката!Покажи модел !
Примерно има мивки с много малък борд острани и при тях не можа да се монтира батерията( а се монтира на плота).Като тази

# 114
  • София
Някои мивки се продават без пробити отвори. Нашата беше такава, но от магазина в който я купихме правят отворите безплатно, съответно ти си избираш колко отвора да имаш и къде да са. Ние имаме два отвора - за смесител по средата и за дозатор за веро в дясно от смесителя. Имам някакви спомени, че принципно взимат 20 лв. за пробиване на отвор. Но най-добре питай там, от където си купила мивката.

# 115
Благодаря за отговорите, момичета!
Мивката е на ТЕКА - ето тази

Взехме я от Техно микс, но мисля, че не правят отвори за смесителите. За всеки случай все пак трябва да попитам.

# 116
  • София
Наща мивка е от Техно микс също и точно те ни направиха отворите. Питаха ни колко да са и къде ги искаме.

# 117
lo80, благодаря за светкавичния отговор!  bouquet  Все още не знам какво ще е посоката на мивката и къде ще е смесителя, и къде дозатора за веро. Но още довечера ще минем да попитаме за отворите.

# 118
  • София
Наща мивка е от Техно микс също и точно те ни направиха отворите. Питаха ни колко да са и къде ги искаме.

също и ние така от този магазин

# 119
  • София
И ние ще сме с такава мивка на Тека, но доколкото разбирам при нея няма варианти за отвора, не може да е в средата, а или отляво или отдясно, в зависимост къде е отцедника.
Казаха ми и че не може да има дозатор за сапун, защото при ширина на шкафа 50 см нямало да има място за контейнерчето.
Дали има някакъв друг начин за вграждане на дозатора за сапун? Ако може споделете вашия опит Hug

Общи условия

Активация на акаунт