КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък съм изпуснала разговора за изгледа отвътре, и изобщо не разбирам какво имате предвид. Цвета на плоскостите от вътрешната страна, или нещо специално сте обсъждали? Стана ми интересно...

Представлява следната "красота" - външните части са от материал МДФ+ПДЧ в някакъв цвят, а вътрешните са бели "СКШ-та" им викахме едно време. Просто ужас Twisted Evil.

svetli333, а аз помислих, че е някаква малка за вграждане newsm78.

# 376
Ох, оставила съм си отговорите в цитата Embarassed.

# 377
Ето няколко снимки на новата кухня. Цвета не е такъв, но явно проблема е в апарата и зад апаратното устройство. Дано ви хареса.
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=487988;page=1;#paging

# 378
Ето няколко снимки на новата кухня. Цвета не е такъв, но явно проблема е в апарата и зад апаратното устройство. Дано ви хареса.
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=487988;page=1;#paging
Сигурна ли си, че линка е правилен, че аз не мога да го отворя

# 379
Невидимка при мен се отваря.  newsm78.

# 380
и при мен не се отваря . По - точно ми излиза началната стр. на сайта

# 381
Просто иска парола. Трябва да го направиш достъпен за всички.
Малко офф топик ... стига се използвли този сайт снимка.бг. Там линковете към снимките не са постоянни и след време се променят, т.е. ако сте сложили линк към една снимка, след време като цъкнеш излиза съвсем друга.

# 382
Привет  Hug
И аз съм се замислила за мивките на Фат, но има ли къде да се видят в София? Някой ако има инфо, моля да сподели, че утре ще ходим да си търсим мивка и трябва веднага да се купи, че майстора  чака  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:55 от *ИлиЯна*

# 383
  • София
Ето това е проекта на моята кухня
https://docs.google.com/fileview?id=0B1ePharcNGVtN2JjMDBkNjgtZmQ … DYyNGU5&hl=bg
с малко промени от картинката обаче - барплота е бял, на най-близкото странично падащо се горно шкафче ще има интересна поставка за вино, която не съм виждала в реални кухни досега, но я видяхме в една мострена кухня на мартинели. Представлява хоризонтално набити метални шишове, между които се слагат бутилки вино. Търсих варианти това да се направи и набелязах метални кръгли рафтоносители от Кентимпекс, които ще са забити странично на горното чекмедже, така че виното да е достъпно от трапезарията.
Барплота е с механизъм за бутилки в крака и с чекмедже на плота.
Хладилникът е вграден и е най вляво, до фурната. Съдомиялната е вдясно от мивката, в началото на кухнята.
Зад котлоните има едно задигнато рафтче - трябваше да обираме луфт от 15 см в повече и издърпахме целия плот напред за да ползваме стандартния 60 см плот, а отзад сложихме рафтче което според мен ще е удобно по време на готвене, а и не само.
Към средата на май се надявам да се похваля с реални снимки.

майсторът малко се уплаши как смело вкарваме нови и нови цветове, но съм убедена, че накрая ще се получи много свежо - работя с палитра от 7-8 цвята в цялото жилище и цветовете ще се повтарят многократно из всички помещения

Ще използвам за долен ред и колона  лилавото на Kaindl, за полт мозайка на салекс, за тръб титан на Keindl, горен ред Woodline Cream на Egger

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 10:18 от Finty

# 384
Нито проекта успях да видя, нито снимките Embarassed.

# 385
  • София
Опитай пак - сега вече трябва да стане

# 386
bobb ,пусни парола и потребител за снимките.

# 387
Finty , браво, много идеи има в проекта. Много ми харесва идеята за задигнатото рафтче отзад, най-малкото ще си слагаш там неща като подправки и разни други дреболийки, които иначе ще ти пречат на самия плот да се мотаят  Peace

p.s. на коя програма си прави проекта, на про100 ли? че аз успях да изтегля само демо, не знам дали ще ми свърши работа

# 388

Добър проект и много смело съчетание на цветовете! Браво!

# 389
  • София
p.s. на коя програма си прави проекта, на про100 ли? че аз успях да изтегля само демо, не знам дали ще ми свърши работа

Благодаря, Невидимка. С визуализацията се занимава човека на който я поръчахме, но видях че работи с AutoCad  - може би е оттам.

Общи условия

Активация на акаунт