КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Помощ...с какво чистите / поддържате ,  пръстите /следите по кухненските шкафове ВЕНГЕ  Praynig

С влажна микрофибърна кърпа, без препарат. Лошото е, че тъкмо изчистя и някой веднага лепва чевръсти пръстчета върху вратичките. Не знам защо, но вкъщи никой /освен мен/ не използва дръжките по предназначение.

# 466
Невидимка не се отказвай от оранжевото. Толкова е топло и слънчево. Аз много исках оранжева или жълта кухня, но последните ни ремонти бяха в тази гама и съпружието категорично отказа . За чекмеджетата не знам какъв е размера на дълбочина, ако искаш мога да премеря. В момента в едното имам Уок тиган на Тефал, мисля, че беше 28 см. диаметър и една малка тенджерка около 1,5 литра. В другото една до друга две тенджери 4,5 литра и 3,5 литра. и върху тях тигани. Така,че не ми се вижда малко.
Да споделя и за поставката за гъбата, че имам няколко запитвания на лични.Преди време имаше такава тема. Имам още една. После ще се опитам да кача снимки. Та другата си я купих от най - обикновен магазин за 1 лев., след като обиколих половин София за такава.
http://vasil7011.snimka.bg/daily/kuhnya.491893.18252154

# 467
  • София
Здравейте момичета,
Аз продължавам да събирам оферти за тази кухня http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.18143814.big
Искам да Ви попитам за последна най-ниска цена 2900лв.
Пдч, 3бр. клапващи горни шкафове блум, механизъм за бутилки 30см., всички шкафове с плавно затваряне и 7бр. чекмеждета с плавно прибиране. Но чекмеджетата не са тандембокс и пр., а с добавен механизъм за да се постигне ефекта. /с две думи - нещо по-евтинко/ всичко това е без термо плот. Но с гръб на стената с котлоните и абсорбатора от 145 до 210см.приблизително - до края на горните шкафове.
Хладилника не е вграден. Фурната преместих под котлоните. Sad
Много ми костваше, но определено по-добре стои, трябва да призная  Tired

И друго да питам - има ли вариант да не са лунички над мивката?
Някакъв лед или нещо подобно. Много ретро ми се виждат тези лунички.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:11 от geryger

# 468
  • София
http://vasil7011.snimka.bg/daily/kuhnya.491893.18252154
тази ми хареса още повече!!!

# 469
Таничка на спирката на Цариградско при Окръжна болница посока Плиска. Беше нещо от рода на 3-4 лева.

# 470
@geryger, има вариант да е луминисцентна лампа или вградена в рафта. Питай във фирмата, където избереш. И аз не искам лунички там и ще търся вариант с луминисцентна лампа. И тук из снимките виждах такива варианти Peace
@bobb, ако може мерни ми контейнерите, за да ги сравня с моите  Blush

# 471
  • София
Да се включа и аз за поставката за гъбата - но не по предназначение.

Та значи - отказах се от слагането на диспенсер за течен сапун чрез пробиване на още една дупка на мивката по няколко причини, но главно защото моята половинка (която вече похвалих че си пада готвач и се върти често в кухнята) не ползва течен сапун, а обикновен.

Следователно ми трябва поставка и за течен и за обикновен сапун. За целта ще си взема именно такъв тип поставка за гъбка (разбирай сапун) и течност - в ибей а и в ларедут имаше едноцветни, много изчистени и красиви, и не бяха скъпи.

# 472
Ето на това съм хвърлила око аз, много е красиво, но все още го мисля, защото ми решава проблема само от части. Трябва ми помпа за течен сапун, за веро и поставка за гъба, с това едната течност "увисва"  Thinking

# 473
  • София
Ето на това съм хвърлила око аз, много е красиво, но все още го мисля, защото ми решава проблема само от части. Трябва ми помпа за течен сапун, за веро и поставка за гъба, с това едната течност "увисва"  Thinking

A! Точно това съм си набелязала и аз. Аз може да си взема 2 - едното за двата вида сапун, а другото с веро и гъба сложено в шкаф под мивката за всеки случай (ще имам миялна)

# 474

A! Точно това съм си набелязала и аз. Аз може да си взема 2 - едното за двата вида сапун, а другото с веро и гъба сложено в шкаф под мивката за всеки случай (ще имам миялна)

И аз имам миялна, но и веро и гъба си ползвам, а също и кърпата за подсушаване.
Това съм го виждала и в един магазин на живо, много е хубаво, имаше и разни двойни помпи, но пък нямаше място за гъба.
Абе няма угодия  Crazy

# 475
  • София
Ами така като те чета идеално ще оползотвориш една поставка за веро с гъба и една двойна помпа за течен сапун и крем за ръце  Peace

# 476
Ами така като те чета идеално ще оползотвориш една поставка за веро с гъба и една двойна помпа за течен сапун и крем за ръце  Peace

До тук 100 лв  Crazy
Продължавам да търся изодни в ибей  Laughing

# 477
  • София
Помпата за … 73;ка - -както се оказа - директно в комплект с гъбката Simple Smile
 .... също в черв … 77;но

# 478
  • София/Осло
Eйй идеално ме устройва.
Аз имам предвидено място за вграден диспенсер за препарат за чинии, а това ще ми е за сапуна за ръце.  Crazy
Благодаря момичета!

# 479
Таничка на спирката на Цариградско при Окръжна болница посока Плиска. Беше нещо от рода на 3-4 лева.
Казвай къде точно  е там Praynig Ей това ми трябва http://vasil7011.snimka.bg/daily/kuhnya.491893.18252156

Общи условия

Активация на акаунт