Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
"–Для меня самое большое благословение, чтобы быть в мире со своим телом и душой, и всем хотелось бы посоветовать этого . Поэтому я категорически против пластической хирургии для моих близких людей, я не очень понимаю людей, кто делает или стремится сделать пластику. Но, конечно, есть случаи, когда пластические операции необходимы по медицинским показаниям, или в случаях травм или аварий."
Хахахаха, умница е Туба.

А изказването и, че красотата ще има значение само до отварянето на устата.... Не лети във небесата казвайки си: Колко съм красива! А работи и то здраво!

# 541
# 542
Ако направят нов проект с Туба, ще бъде най-гледания в цяла Турция и в държавите,в които ги следят вкл.Бг. Туба си успява явно със всеки партньор.Доколкото разбрах от руския текст,май е казано,че на Мурат рейтинга пада, или не съм си превела правилно.Много ми се иска и двамата да преуспяват,а пък ако са заедно в още проекти ,ще бъде върховно.Кой обаче ще го пусне още един път с Туба, бащата на Бурчинката е от лъвовете,ще се опита да му смаже кариерата,освен ако не се пожертва.Имам предчувствие за тях ,рано или късно ще стане,а дали всъщност не зависи от Туба.
Ринка,благодарско.

# 543
Права си, rina. От цялото интервю лъха интелигентност. Освен това, винаги в тези интервюта е адекватна, интересна, искрена, не говори балалйки. Аз се изсмях специално на последния й отговор, асоциирайки с пластиките с Бурчин.

# 544
# 545
# 546
# 547
И това беше велик момент- Демир се "запозна" с майката на Асия

Боже мой! Аси, Аси,
ти ли си това АСИ!?
Не,не вярвам на очите си
и не чувам със ушите си -

ти ли си това, Аси -
моя жажда и мечти!?
Твоят глас ли чух през рамо,
Асия ли те нарече "мамо"?

Боже мой, Аси, кажи ми
как живя без мен, речи ми -
имаше ли в теб тъга
по отминали неща???....

Не, почакай ме, Аси,
не, не бягай, погледни -
днес случайно те видях,
аз овчарчето следях....

Боже мой, Аси, нима
тя е моя дъщеря???
Стой, не бързай ти, Аси,
обърни се, мен съзри!!

Днес Демир се осъзна,
че това не бе "игра",
ала кадрите вървят,
с болка ще мълчи Мурат....

Тази малка дъщеря,
ти къде отнасяш, че сега
болката във мен расте -
аз съм имал и дете!!!........

Боже мой, Аси, поспри!
Дай ми капчица мечти!
И надежда във сърцето,
че ще видя пак детето....

Вече се обърках, знам!
За Мурат Туба е храм,
но ще трябва да мълчи -
тук е филма за Аси.....

# 548
# 549
muratuba, стихосбирката ще излезе доста обемна!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 550

Демир разбра за Асия, знам, ще започне той борба!

# 551
И още един път двамата........., гледам ги, гледам и не разбирам как може толкова истински да изглежда една професионална игра на обич, то бива влизане в роля, бива, ама при тях хич не е, всичко си е наистина. Peace

# 552
И още един път двамата........., гледам ги, гледам и не разбирам как може толкова истински да изглежда една професионална игра на обич, то бива влизане в роля, бива, ама при тях хич не е, всичко си е наистина. Peace

labrex, и аз мисля като теб и не сме само ние, но .........

......... но някои са на мнение, че "  Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава."

# 553

Eдно врабченце ми каза, че ти бъркаш!!!!

Ако погледнеш в пост № 84 в темата ЛиН - ще видиш какво ми каза това вралченце (аз докато стихоплетствам нямам време да ходя насам-натам) - добре, че беше то!!! Благодаря му -
ама ми идва като УРАГАНА ТЕРЕЗА (подсети ме името на наша съфорумка) да вляза в онази тема и да ги разбия на пух и прах -   та  МУРАТ БИЛ ВЯЛ КАТО ИГРА в ролята на Демир -  ............ Абе, тези гледали ли са филма, или са слепи.........

# 554

labrex, и аз мисля като теб и не сме само ние, но .........

......... но някои са на мнение, че "  Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава."

ИЗВИНЯВАЙ, по едно и също време сме писали.... Но поне мнението ни е еднакво!!!

А за стихосбирката - спирам.

НО Я ПОГЛЕДНИ  - и ложата е заета !!!

Общи условия

Активация на акаунт