Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 105

А "дедективското бюро на BG.mamma"  как досега не е поствало тази снимка!?  
И къде отиват двамата по вечерно време!? Извън филма!?

А защо Мурат казва, че не я познава тогава!?
Май много въпроси задавам!?

Ето къде отиват:
първо на разходка....

после да спинкат....

# 106
[
Главният герой е първи... друг няма.... дори и във втори сезон.....

Ако можеш и стопроцентово да го добавиш ...........  дори и в реалния живот.....
(за това ми беше закачката - за градацията)

# 107
Изглежда си пишем двечките....
Но четящи има.....  повече.....

# 108

Тука бяха на едно тясничкоооооооооо легло,  но не се оплакваха!!!  После дъщеричката първоначално спеше на това легло.

# 109
Изглежда си пишем двечките....
Но четящи има.....  повече.....

На всички - добре дошли от нас!
И аз ги поглеждам - влизат, излизат.  Зареждат се със смях (нядявам се) и с приятни спомени, усещат позитивните чувства - мисля, че всичко е наред, нали !

# 110

Пропуснах вечерята  newsm78 Все пак трябва и да хапнат нещо- и те душа носят....

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 03:00 от rina-rina

# 111
 newsm78

За мен и снимката от "разходката" е нова! И тя ли е "зад кадър"?

# 112

Пропуснах вечерята  newsm78 Все пак трябва и да хапнат нещо- и те душа носят....

Тази вечеря е  един от най-най-най-хубавите моменти във филма. Помниш ли разговора между двамата!!! Преди ти извади около 8 снимчици от клипчето и ги подреди малко диагонално едно под друго с най-силните думички!!! Беше невероятно!!!

ТУК СИ НАХРАНИТЕ ДУШИТЕ .......

# 113

Понякога Туба се разстройва от "номерата" на Б, но Мурат я успокоява.... както той си знае...

...  и тя заспива спокойна....

...... а Мурат не може да откъсне очи от нея....

# 114
newsm78

не, тя е кадър от филма...

# 115
newsm78

не, тя е кадър от филма...

По Мурат съдя, че е отпреди убийството на Джамал ага, значи от първия сезон - почти в първите 20-на серии. Но не се сещам - този шал на Аси и тази поза!? Припомни ми, а?

# 116
# 117

По Мурат съдя, че е отпреди убийството на Джамал ага, значи от първия сезон - почти в първите 20-на серии. Но не се сещам - този шал на Аси и тази поза!? Припомни ми, а?

да, от първи сезон  към 30 епизод- оригинален

# 118

Много тортички са се изяли по време на снимките....

.... но Мурат е предпочитал дюнерите... Че сладкото.... Joy Joy Joy

# 119

- Страшно кроше имаш Мурат!
- Не исках да те удрям силно, но като те видяфх как се присламчваш до Туба не се сдържах....
- Няма нищо, ще ми мине..... Щом е от ревност разбирам....

Много "разбран" го изкара този гадняр, Rina!!! То по време на филма ми идваше ако има как да го смажа като хлебарка!!! Уф, че гаден герой! Не му завиждам на актьора - и него, и "бедната Мелек" масово обраха негативите. Особено тя - винаги, в сублимния момент : АБИ, имам нужда от теб, искам да живея с теб....
Даже бащата на Мурат и Лейля не предизвикват такива чувства. Тези двамата са си лика-прилика!

Ейййййййй, сега ми хрумна - ама тая Бурчинката, тя трябваше да изиграе МЕЛЕК!!!!

Общи условия

Активация на акаунт