Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Мога само да предполагам какво е съдържанието на чантичката:камшик-1 брой,белезници с розови пухчета-2 броя,наморници-2 броя,презе.....ви-20!

# 646
От мен малко романтика: Мисля, че е необходима в днешно време...

# 647
нов клип за Аси и Демир-   http://www.youtube.com/watch?v=MW9IKhN6H_0

# 648

Айде и малко вяли моменти да пусна, че то сериала пълен с такива. Wink Само се гледат тия двамата, с очи се поглъщат, пък що не подскачат, малко Йекшън да има, не разбирам............ newsm78

# 649

ЗДРАВЕЙ!!!    bouquet

Последната ти снимка тук изчезна!!!!
Аз докато се разходих да видя ЛиН и се върнях я няма!
И в ЛиН трите последни, които си сложила не се отварят???

ОПААААА, появява се, но се "свлича" някак бавно!  МЕРСИ!!

При мен ли е проблема или !????

И може ли да каже някой тази снимка кога е правена - в началото на заснемането на "АСИ" или след първия сезон?!

# 650
От руския форум от днес:

Добавлено: Сегодня 14:39      наверх

liza_piskaeva писал(а):
И ДАЙ АЛЛАХ ЧТОБЫ ОН РАЗВЁЛСЯ С БУРЧИН И ЖЕНИЛСЯ НА ТУБЕ.

Да вы что зачем желать развода девченки ? Конечно я тоже терпеть не могу Бурчин но желать развода это жестко. Она ведь в первую очередь женщина!Бурчин и так мучается все поклоники ТубаМура ненавидят и уже чуть ли не бесплодия ей желают. Что поделать Бурчин любит Мурата. А любима ли сама Бурчин время покажет. Тяжело жить зная что тебя сравнивают с такой первоклассной актрисой как Туба. Если он непрерывая сьемки сериала Аси женился на Бурчин значит нато были основания . Конечно надо признать что Мурат не накакую другую свою партнершу по сериалу не смотрел так как на Тубу и надо признать с другими он охотно позировал а с Тубой сами знаете какое то табу на совместное фото.

# 651

Сигурно е при тебе, при мен се отварят нормално снимките и в двете теми. Ама дано при теб се отворят, че обикновено има последствие и резултат!  bouquet

# 652
и още едно мнение:

Добавлено: Сегодня 0:43      наверх

ludovika1957 писал(а):
Да, бедная Бурчин - наверное заикается уже давно...Её все терпеть не могут ! Ну если правда то,что они отказались сниматься вместе из - за сплетен...то долго нам ждать их совместного проекта ! Но мы терпеливые - подождём !Правда ?

и още един коментар:

Добавлено: Вчера 23:28      наверх

Это точно, очень красивая сцена. И не верится, что это только ради фильма. Как заявила сама Туба, в одном из интервью, ее отцу все эти сцены вместе с Муратом не понравились. И она больше не собирается сниматься в откровенных сценах в фильмах.

Вот именно не верится что это всего лишь игра.А насчёт сцен она актриса это её работа и потом эта была единственная откровенная сцена за весь сериал может быть это и правда что её отцу это не понравилось возможно потому что Мурат женат.Если между двумя главными героями любовь то как не показать это на экране?

# 653

ЗДРАВЕЙ!!!    bouquet

Последната ти снимка тук изчезна!!!!

Аз докато се разходих да видя ЛиН и се върнях я няма!
И в ЛиН трите последни, които си сложила не се отварят???

ОПААААА, появява се, но се "свлича" някак бавно!  МЕРСИ!!

И може ли да каже някой тази снимка кога е правена - в началото на заснемането на "АСИ" или след първия сезон?!

Снимката в оригинален размер  е много голяма. Намалявам размера и затова по-бавно се четат/ излизат/.

# 654

Сигурно е при тебе, при мен се отварят нормално снимките и в двете теми. Ама дано при теб се отворят, че обикновено има последствие и резултат!  bouquet

Благодаря, явно е при мен!

ОГромно мерси и на Rina - за този руск форум, който откри!!! Дали има и за ЛиН  - за играта на Мурат в сериала нещо да ни подариш???? (Ако не е нахално от моя страна.)

# 655
 Поздрав на новите ни приятелки ,които се присъединяват към групата на Туба и Мурат/Аси и Демир/. Днес видях едно интервю с Берг. Показваха и къщата. Бяла, чиста, уютна. Самата тя беше облечена с бял клин.бели маратонки,абе в тон с обстановката . Коментирам това по повод  на едно мнение  за обзавеждането в дома на Бурчинела,че това е стил в Турция. Такъв кич няма и в Столипино-Пловдив. Тази жена е без грам вкус и въображение.Какво прави Мурат там ,не ми е ясно. Малко в повече ми идват и тези пози, държане за ръце, да се обляга на неговото рамо за да не и падне главицата.

# 656
Добавлено: Сегодня 21:13      наверх

А Мурат пусть живет со своей Бурчин, зачем им желать развода, мы же любим одних , а живем с другими же Но я тоже рада была бы если Туба и Мурат были вместе.

По вашему Мурат любит Тубу а живет с Бурчин????
Признаюсь была мысль что брак с Бурчи, Мурат заключил из выгоды . Отец нашей Бурчин человек влиятельный . А Мурат на тот момент был не очень знаменит . Что то влиятельный папаша дочери никак не пожет. Хотя если у Бурчин был бы выбор и она выбрала бы другую профессию думаю у нее все не плохо получилось бы в жизни. А так как актриса я ее ни как не воспринимаю мое ИМХО.Поживем увидим война план покажет.

# 657
Истината е една-
 Мурат стана
 със Демир звезда.....
Сега чакаме във ЛиН
да видим адреналин,
но нещата бавно стават
даже изостават!
Яса се опива нежно
да се влюби безрезервно,
но не и се получава,че
Саваш не и поддава!
Кудрет е притеснен
иска рейтинг ускорен!
Но Хасрет се появи
и обърка техните игри!
Аси остана във играта,
защото завладя сърцата!
Не можем ний да я забравим,
как ли ще се справим?
Търсим във Саваш Демир,
но май мечтаем без спир.

# 658
Добавлено: Сегодня 16:57      наверх

ailin писал(а):
demi писал(а):
Я смотрю каждый день по чуть-чуть. Но я не поняла почему старшая сестра не долюбливает сноху. С чего такая вражда между ними.

Сестра недолюбливает сноху, потому что брат Чичек (сноха) убил ее мужа. Старший брат сестры- Кемал любил Чичек в течение 10 лет и поэтому женился на ней. Другая причина, в том чтобы не было вражды между двумя семьями.
Фильм можно посмотреть на Youtube с анг. субтитрами, но там показывают отрывками.

Привет всем! Смотрю сериал "Любовь и наказание" (ASK VE CEZA ) Такой классный. Очень хочеться посмотреть его на наших телеканалах. Кто посмотрел весь сериал? Сколько в нем серий и чем он закончиться?
Cериал новый, 23 марта был показ только 12 серии. Конец не скоро, если считат что в неделю показывают одну серию. Будет идти больше года.

обавлено: 22 Марта 2010 г. 1:08      наверх

УЖЕ ПРИДУМАЛИ ... Да мне - то вообще всё равно, смотрю этот сериал иногда и то из - за Мурата ( хоть лишний раз увидить его !!)
Марушка

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 17:38 от rina-rina

# 659
Добавлено: Сегодня 21:13      наверх

А Мурат пусть живет со своей Бурчин, зачем им желать развода, мы же любим одних , а живем с другими же Но я тоже рада была бы если Туба и Мурат были вместе.

По вашему Мурат любит Тубу а живет с Бурчин????
Признаюсь была мысль что брак с Бурчи, Мурат заключил из выгоды . Отец нашей Бурчин человек влиятельный . А Мурат на тот момент был не очень знаменит . Что то влиятельный папаша дочери никак не пожет. Хотя если у Бурчин был бы выбор и она выбрала бы другую профессию думаю у нее все не плохо получилось бы в жизни. А так как актриса я ее ни как не воспринимаю мое ИМХО.Поживем увидим война план покажет.

Тази рускиня предизвика определени размисли. Аз не зная в многот теми досега дали сте коментирали годежа и точното му време!? Но доколкото си спомням, снимали са БУРЯ цели 11 месеца, а той около 9-я се бил влюбил в жена си. И се сгодява.... Но тогава не е известен никому, нали е играл в "любителски театър". А Татков Бурчин е....

Дали, ако е знаел какво го чака в АСИ - ТУБА, отделно и тази слава от "тази игра" би се сгодил?!!!
И трето - нали казва, че е много вярващ. При тях подобен обет, доколкото знам, е със силата на почти брак....
И пак стигам до онези многозначещи фрази на Джамал ага - знае ли човек, знае ли !!!
   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт