Идеалният мъж??????

• 28 757
  • 718
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С теб - да, това беше важно уточнение  Joy
А на моя му липсва решителност и амбициозност  Crossing Arms

Моят пък е супер самоуверен и нахален - чак ме е срам от хората. Но ако не е такъв - няма да оцелеем дълго - аз съм смотана колкото си искам Laughing

# 16
Интелигентен, амбициозен, отворен към света и новото. Умерен авантюрист, отговорен, по възможност моногамен.
Перспективен, секси, да буди възхищението ми.
Мога да обобщя така-да ме превъзхожда в почти всичко.

# 17
Леле, Зила - посмъртно не бих приела мъж, който да ме превъзхожда  Naughty

# 18
  • София
Интелигентен, амбициозен, отворен към света и новото. Умерен авантюрист, отговорен, по възможност моногамен.
Перспективен, секси, да буди възхищението ми.
Мога да обобщя така-да ме превъзхожда в почти всичко.

Между другото, и аз съм усещала, че искам мъжът до мен да ме превъзхожда....Само да не ми се демонстрира. Хем да ми пари под лъжичката, че е повече от мен, хем да ми осигури психическото спокойствие, че е само мой Blush

# 19

Що бе, няма да ми е интересен иначе.
Аз ли да го уча тепърва.  Mr. Green

# 20
  • до една звездичка

Обратният вариант е по-гаден, билийв ми.

# 21
Да ме глезурка, да е мил, да ме обичка, да ме изненадва (приятно), да е готов, когато искам, да не ме обижда, да съм всичко за него, да ме изслушва, да ме разбира, да не се налага, да ми прави масажчета...  като се сетя ще пиша пак.  kiss

# 22
Обратният вариант е по-гаден, билийв ми.
Съгласна съм!  Peace

# 23
Ами не да го учиш задължително - поне да бъдете достойни противници, тоест приблизително равни, не зная...аз винаги съм искала да съм отгоре, да съм повече, да съм водеща, но пък в нашия случай той тотално ме оставя в това отношение, без бой дет се вика и това ме дразни.

Dega, EVE_ - кое му е гадното, при нас е почти така. Въпросът е кой какво търси. Thinking

# 24
Ами не да го учиш задължително - поне да бъдете достойни противници, тоест приблизително равни, не зная...аз винаги съм искала да съм отгоре, да съм повече, да съм водеща, но пък в нашия случай той тотално ме оставя в това отношение, без бой дет се вика и това ме дразни.

Dega, EVE_ - кое му е гадното, при нас е почти така. Въпросът е кой какво търси. Thinking
Въпрос на предпочитание. Лошо е, когато не те превъзхожда и налага своето. Това имам предвид Simple Smile Peace

# 25

Да, ама те дразни, нали?
Къде ще се съревновавам, това не е състезание, има известна тръпка в това, но един такъв човек ще ме тегли нагоре, не аз него.

# 26
  • до една звездичка

И в това в какво те превъзхожда, може би...

За себе си знам само, че никога повече не бих била с мъж, когото превъзхождам в каквото и да е.
Това ми дава чувство на несигурност, най-малкото.

# 27
Да ме обича повече от себе си....И да прави секс сутрин. С мен  Mr. Green
Ако може и вечер  Wink

# 28
На мен, за да ми е интересно - трябва да има тръпка, да има игра. За такава Борба говоря.

# 29
Да ме обича повече от себе си....И да прави секс сутрин. С мен  Mr. Green
Ако може и вечер  Wink
+ по обед  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт