Идеалният мъж??????

• 28 741
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
Е, как така изчезва любовта на жената за един миг? Thinking

неточно се иазказах  Embarassed
пренасочва се към друг ....  Peace

# 706
лошото е там че любовта на жената може да изчезне само за един ден .. за един миг .... при нас този процес е по-дълъг и винаги има основателна ... или айде почти основателна причина  Peace

Не е вярно. Полът няма значение, поне примерите около мен това показват. като те удари не пита мъж ли си или жена и процесът е с еднаква продължителност.

По темата не помня отговарялала ли съм, но идеален човек няма.

# 707

Имаш много хубави впечатления от нашия пол  Joy

# 708

Не искам да влизам в спорове, за това и не коментирах повече, но аз мисля, че всеки индивид е различен, чувста по различен начин и въприема света по различен начин.

Не се сърди, човече, абсолютно си права, няма идеален човек.
Аз съм на принципа да поставя някакви изисквания и в последствие да приема компромисен вариант. А и реално погледнато именно несъвършенствата и недостатъците са нещата в които се влюбваме, защото те ни дразнят и ни карат да изпитваме определени чувства. В крайна сметка ние може да изредим всички най-велики качества които искаме от мъжа до нас, но сърцето да влюби в напълно противоположния човек.

# 709

от пола като цяло не - но от ваши посестрими - да  Laughing

# 710
Има един лаффф.    „За да срещнеш идеалния мъж,трябва да си го родиш“ Mr. Green
Така си е,други нема.

# 711
  • Galaxy 13197853088
хммм това определено не е вярно, защото освен вас никоя друга не го вижда така.

# 712
Така си е,други нема.
Е... те така се раждат мамините синчета!!! Joy

# 713
Така си е,други нема.
Е... те така се раждат мамините синчета!!! Joy

Даа,а после се сърдя на свекърва си newsm78.И аз на там отивам.
Майтапа на страна,определено ми струва че идеален мъж няма,а и жена на която да се угоди,също няма.

# 714
Цитат
идеален мъж няма,а и жена на която да се угоди,също няма.
Има... има...  jeni80... само че докато станат идеални... се оказва че станали старчоци!!! newsm78 Laughing

# 715
Цитат
Има... има...  jeni80... само че докато станат идеални... се оказва че станали старчоци!!! newsm78 Laughing

hahahaКогато изпаднат в немилост ли.Е тогава нямат избор.

# 716
Цитат
Е, бе не съм виждала скоро ореоли около главите на мъжете по улиците...ама знае ли човек - пиши ми и ти/както аз ти обещах/ след двайсетина години  Laughing

# 717
Цитат
Е, бе не съм виждала скоро ореоли около главите на мъжете по улиците...ама знае ли човек - пиши ми и ти/както аз ти обещах/ след двайсетина години  Laughing
Тогава не идеален.... ами перфектен ще стана.... с внуци покрай мен.... но ще ти пишааа!!!!!! Joy

# 718
Идеалният мъж трябва да уважава жена си. Със годините така добре опознаваш партньора си, че много добре знаеш какво точно ще го нарани и какво ще му достави радост и ще го направи шастлив,
Една връзка е пълноценна когато има баланс между партьорите, може да сте различни и да се допълвате, може да те еднакви и да се привличате, няма знчение, щом и двамата се чувстват добре,
С годините хората се променят и от там идат различията, ако се променяме и пак се допълваме няма проблем, връзката върви и всички са щастливи, но ако на даден етап имаме различни нужди и възприемаме нещата различно не се получава,
Сигурност и истинска любов в една реална връзка според мен не съществуват, защото живота е динамичен,

Общи условия

Активация на акаунт