Идеалният мъж??????

• 28 752
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
Ееееееее, това какво пазаруване е, като се пропускат магазини  Crossing Arms

Да добавим друго тогава - да обича да прави нещата, които и ние обичаме  Laughing

# 691
Ееееееее, това какво пазаруване е, като се пропускат магазини  Crossing Arms

Да добавим друго тогава - да обича да прави нещата, които и ние обичаме  Laughing
Да, с това съм съгласна.  Peace
Но за "цупенето", хм, едва ли ще си много доволна когато тръгнеш на пазар за дрехи, да влизаш и във всеки магазин за детски играчки, мебели, санитарен фаянс, осветителни тела, електрочасти, авточасти, градински принадлежности /живеем в апартамент/ и до безкрайност ...  Joy
/Последното е леко преувеличено, но дава ясна представа какво значи мъж да обича да ходи по магазините/.

# 692
Цитат
Да добавим друго тогава - да обича да прави нещата, които и ние обичаме

Много трудна задача... дори клони към мисията невъзможна!!!! Laughing

# 693
Цитат
Да добавим друго тогава - да обича да прави нещата, които и ние обичаме

Много трудна задача... дори клони към мисията невъзможна!!!! Laughing
Зависи. Може да го прави, без да обича - ама заради мен  Whistling

Хърмаяни - разбирам сега моя, аз правя нещо подобно, пък той недоволства все и аз се чудя кво толко  Joy

# 694
Идеалният мъж, който отговаря на всички изисквания на половинката... става скучен. Та за мен идеален е този, който може да държи интереса ми с години и качествата, които харесвам у него, да ме карат да забравям тези, които не харесвам.

# 695
Кое е онова качество, което бихте поставили на първо място в класацията по-по-най идеалната половинка за вас?
Възпитание!!

За мен идеалният мъж е възпитан, изискан, с маниерите на истински кавалер към една дама, интелегентен, с добро социално положение, дори малко сноб Sunglasses, същевременно забавен, отворен към приключения и пътувания. Също така да не е мамино синче и да не е от хленчещите! Да може да поема отговорност както за себе си, така и за семейството което ще създаде. А, да и да ме обича безусловно!

Ех, познавам няколко които горе-долу отговарят на описанието, но все нещо им куца. В мен ли е проблемът?

# 696

Значи трябва да обича да се гримира, да се кипри по 2 часа пред огледалото, да клюкари, да закъснява за срещи, да има 60 чифта обувки, да гледа сериали, да говори с часове по телефона , да носи бельо с дантелки, да духа и да му влиза .... тоя ше е голЕм пич да знаеш  Whistling

А, да и да ме обича безусловно!

и защо безусловно ?

# 697
Немо - това дето си изледил - не се отнася до мен определено, като изключим последните три фактора, от които пък моя определено не се оплаква  Laughing Иначе - говорим за сходни интереси, нужди, желания. И за такива - не толкова сходни, ама които пак правим - като компромис - заради партньора. И ти добре ме разбра, мисля - не е нужно да доуточнявам отново  Wink

# 698
Значи трябва да обича да се гримира, да се кипри по 2 часа пред огледалото, да клюкари, да закъснява за срещи, да има 60 чифта обувки, да гледа сериали, да говори с часове по телефона , да носи бельо с дантелки, да духа и да му влиза .... тоя ше е голЕм пич да знаеш  Whistling
Едновременно ли?  Thinking
Иначе няма по-големи клюкари от мъжете...

Аз сериални не гледам и не закъснявам. За гримирането- ок. Обувките са ми фетиш.
Преди не обичах да говоря по телефона, но сега си стоя повече у нас покрай детето и така се разнообразявам.

# 699

А, да и да ме обича безусловно!

и защо безусловно ?

Явно аз не съм се изразила правлино. Исках да кажа, че искам да ме обича така както аз ще го обичам, да ми прощава така както аз ще му прощавам, не е с мен само защото съм хубава в неговите очи а и заради личността ми, да не е с мен за облаги , а защото наистина ме обича и наистина имаме химия между нас.

# 700
Явно аз не съм се изразила правлино. Исках да кажа, че искам да ме обича така както аз ще го обичам, да ми прощава така както аз ще му прощавам, не е с мен само защото съм хубава в неговите очи а и заради личността ми, да не е с мен за облаги , а защото наистина ме обича и наистина имаме химия между нас.

ама това е още по-лошо  Whistling

Е, чак неизчерпаем запас нямам... просто понякога ми изплуват едни такива спомени, присещам се и пиша Blush Пък и някои Муньовци имат повечко изцепки и ги сервирам - на порции Mr. Green
Едит: Как забравих аз и другата му мания - хигиената по заведенията. Отново повтарям, в тях може плъхове да се гонят по леглото, но в колата и на заведение трябва да е стерилно чисто. Питала съм го защо - ами, в тях си било негово, с неговите микроби и той имал имунитет. Обаче навън, видиш ли, дебнат гадните микроби на другите хора и кой знае какво може да лепне Laughing
Една сервитьорка как го издържа, не знам Tired Аз на нейно място сигурно щях да му посегна. Три пъти я връща за нова чаша, понеже на неговата имало следи от пръсти.. а накрая си поиска запечатана сламка, понеже пак нямал доверие на чашата Joy
На външен вид Муньо е страхотен - абе, мъж-мечта! Обаче малко време да прекараш с него, разбираш защо все няма приятелка.

Прости ми Шърли ... Wink

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 13:21 от Find_NEMO

# 701

ама това е още по-лошо  Whistling

Кое е лошото? Добре де, моля обяснете къде греша. Сериозно питам, Немо ако може да кажеш нещо по въпроса, как го виждаш ти като мъж и защо е лошо. Благодаря!

# 702
Кое е лошото? Добре де, моля обяснете къде греша. Сериозно питам, Немо ако може да кажеш нещо по въпроса, как го виждаш ти като мъж и защо е лошо. Благодаря!

лошото е там че любовта на жената може да изчезне само за един ден .. за един миг .... при нас този процес е по-дълъг и винаги има основателна ... или айде почти основателна причина  Peace

# 703
Разбрах те.  Peace Peace Благодаря!

# 704
лошото е там че любовта на жената може да изчезне само за един ден .. за един миг .... при нас този процес е по-дълъг и винаги има основателна ... или айде почти основателна причина  Peace

Е, как така изчезва любовта на жената за един миг? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт