Идеалният мъж??????

• 28 758
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
за да ми излиза в 'нови отговори', значи съм писала някога нещо тук  Wink
в момента живо се интересувам от Немо, дори го преследвам  Whistling

И аз от де да знам, че ти излиза в нови отговори, днес не съм фърляла бобец още  Joy
И все пак, нещо ново - вехто около теб и мъжа до теб? Явно няма  Thinking
Е, ние да продължим тогава.
Та, Немо - за да си имаш нещо като идеален - първо трябва да намериш грубо парче, после да го пообработиш, накрая да се стараеш да го държиш в подобаваща форма, иначе - няма начин  Wink Ама...отнася се и за двете страни  Naughty

# 676
вЕрно, че само вие двата си говорите - от къде пък аз да знам, че темата е само за вас си  Rolling Eyes

# 677
Темата си има заглавие, пък твоето включване не беше нито по него, нито по нещата, които бистрим, та затова  Laughing
Или просто изпитваш кеф да се обръщаш поименно към мен с подобни коментари, като "аз пък не  Crazy"  ...  Което си е чист спам май...newsm78

# 678
въпросът ми към Немо беше провокиран от тази тема, която се премести на друго място /там Немо се похвали с нещо си като мъжка идеалност може би/ и аз реших да я върна тук  Laughing

пък точно ти да се оплакваш от спам, е смешно  Laughing
последните 5-6 страници са чист, стопроцентов спам /без мое участие Simple Smile/

# 679
Защо да е смешно?
Мислиш, че не знам какво е ли - ооо, точно обратното.
Но ти - ако искаш - няма проблем, спами си, все ми е тая  Laughing

Иначе за последнит естраници - не виждам чист спам, говорим кой, какво и как - в семейството, нещата, които определят един партньор като идеален за нас самите. Споделянето на опит в тая насока - никому не е излишен, поне на мен - определено не е.

# 680
# 681
в момента живо се интересувам от Немо, дори го преследвам  Whistling

къш къш ....  tooth

не на спама  Peace неее наааа спаааама newsm44 нееее нааа спааама  newsm44

# 682
Немо, и без да ми казваш разни 'тайни' неща  Mr. Green

# 683
  • Тук и сега
Оф, просто се опитвах да напиша, че темата за идеалния мъж е сигурно за 18 годишни, пък аз съм на 48 и не знам какво правя в нея. Laughing Няма идеален човек - нито мъж, нито жена. Има обаче хора, които се научават да живеят в хармония. Това е най-важното.

Не съм на 48, но заставам зад тази позиция. Че то аз не съм идеална, откъде накъде ще търся идеален?

# 684
Ако освен заглавието - бяхте прочели поне още няколко допълнителни поста - щяхте да вденете идеята ми.  Laughing

Аз да добавя още едно мое изискване - да обича да ходи по магазините  Crossing Arms

# 685
Цитат
Аз да добавя още едно мое изискване - да обича да ходи по магазините
Ееее.... това ми е любимото.... цял ден по магазините и се прибирам олекнал... все едно се връщам от фронта, без боеприпаси !!!! Laughing
viliko това е мечтата на всяка жена.... от кого ли се заразиха и щерките с тази болест????? newsm78

# 686
Абе аз сама си плащам сметките...в повечето случаи, не това е идеята, а компанията. Защото обожавам ден навън - хем магазини, хем разходка, хапване по път, такива работи  Laughing
Не обичам с приятелки по магазините - щото ми се разсъква вниманието  Mr. Green

# 687
Аз да добавя още едно мое изискване - да обича да ходи по магазините Crossing Arms
Внимавай какво си пожелаваш, да не вземе да се случи Grinning
Лято, жега, в друг град, краката ми порядъчно подути от обиколки в продължение на 6-7 часа. Плаче ми се и искам вече да седна, или да се кача в колата и да си ходим. Но той - милия е непреклонен - още един, след него още един  Joy Joy Joy

# 688
 Joy
Това е реалност или искаш да ме сплашиш само?
Иначе винаги съм с подути крака след пазарене, така че ...

# 689
Чистата и неподправена истина си е. Не вярвах ще ми се случи да се моля на мъж да спрем да обикаляме магазините. И сега си е такъв. Добре, че успях да го приуча поне малко да прилича на мен - като тръгнем за яке, да обикаляме магазини за якета, а не за всичко подред. Е, може да влезем в някоя книжарница, де.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт