Идеалният мъж??????

• 28 803
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Аз продължавам упорито да твърдя, че такова животно в реалния живот няма!
Не ти и трябва  Flutter
Знаеш ли кой е най-големият комплексар? Този който твърди, че няма комплекси (недостатъци) Simple Smile По-добре е да си знаеш недостатъците и да си ги признаваш. Малко като историята с алкохолизма: първата крачка към твоето излекуване е да признаеш пред себе си, че имаш проблем с алкохола  hahaha

# 526
Любомире, с тези качества си по-скоро идеалната жена Grinning
Скорошно оздравяване!!!

# 527
  • Sofia
Замислете се малко: Кой знае от кой град или село сте дошла и си мислите че тук в "Големия град"- се манипулира лесно, правят се нещата през глава и "Всичко що лети, се яде"!!!!!! Да, ама НЕЕЕ!
Вместо да сте по- ниски от тревата- вие, даже имате наглоста да се присмивате на хората!!!!!!!!!!!!!
Малееее не отива такава реакция от страна на кавалер  newsm78
Да не говорим, че сега ще последва цитат от Хемингуей  Joy

# 528
Абе,Любчо......ние не сме лоши шъ знайш  Mr. Green...ама не му е тук мястото на изказването ти.Ако го напишеш другаде може би ще се реагира по друг начин

# 529

[/quote]

Абре, ти- "Мама Диди"?
Нямаш ли поне- "капчица" или пък граница на срама?
Трябва да ти бъде поне малко гузно!
Че ето заради такива отношения, нашата държава е на това дередже и властват корупцията, простотията, неуважението, мизерията и суетата!
А, пък неможе и да става на въпрос че имаме- "Подрастващо поколение"!
Замислете се малко: Кой знае от кой град или село сте дошла и си мислите че тук в "Големия град"- се манипулира лесно, правят се нещата през глава и "Всичко що лети, се яде"!!!!!! Да, ама НЕЕЕ!
Вместо да сте по- ниски от тревата- вие, даже имате наглоста да се присмивате на хората!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Ама това цялото нещо за мен ли се отнася  Mr. Green Да взема да се мушкам под тревата  Mr. Green

# 530
Абе,Любчо......ние не сме лоши шъ знайш  Mr. Green...ама не му е тук мястото на изказването ти.Ако го напишеш другаде може би ще се реагира по друг начин

На място си е- за, да може хората  да видят, вникнат и осъзнаят моята реакция, за какво е била!

# 531
Не ти и трябва  Flutter
Знаеш ли кой е най-големият комплексар? Този който твърди, че няма комплекси (недостатъци) Simple Smile По-добре е да си знаеш недостатъците и да си ги признаваш. Малко като историята с алкохолизма: първата крачка към твоето излекуване е да признаеш пред себе си, че имаш проблем с алкохола  hahaha

Това сериозно ли го мислиш??

# 532

Абре, ти- "Мама Диди"?
Нямаш ли поне- "капчица" или пък граница на срама?
Трябва да ти бъде поне малко гузно!
Че ето заради такива отношения, нашата държава е на това дередже и властват корупцията, простотията, неуважението, мизерията и суетата!
А, пък неможе и да става на въпрос че имаме- "Подрастващо поколение"!
[/quote]

Ама това цялото нещо за мен ли се отнася  Mr. Green Да взема да се мушкам под тревата  Mr. Green
[/quote]

Недей да злорадстваш- ефект 0 (нулев)!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 533
Абе Любомире, ти съвест имаш ли?

# 534
Любчо, не злорадствам ама ми е интересно...от де се появи ...какви ги каза ...   Laughing Нищо лично

# 535
  • Sofia
Не ти и трябва  Flutter

Това сериозно ли го мислиш??
Съвсем наскоро загубих дарбата да чета мисли за това ако обичаш дефинирай Това какво значи, тъй като доста неща написах, а границата между сериозността и шегата понякога е доста тънка линия. Mr. Green

# 536
Цитат
Знаеш ли кой е най-големият комплексар? Този който твърди, че няма комплекси (недостатъци)  По-добре е да си знаеш недостатъците и да си ги признаваш. Малко като историята с алкохолизма: първата крачка към твоето излекуване е да признаеш пред себе си, че имаш проблем с алкохола 

ето това.

# 537

На вниманието на всички свободни дами у форума,представям ви Любомир  Mr. Green С негово разрешение,разбира се

# 538
Дайте друга снимка,тук не се вижда добре Laughing

# 539
Дайте друга снимка,тук не се вижда добре Laughing
Еее,то си има допустими размери на снимките,а аз даже съм ги минала Naughty Повече на ЛС на Любчо,то момчето не се крие. А и тука не е форум за запознанства.

Общи условия

Активация на акаунт