Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Аз също това за цигарите не го знаех и ми се види невъзможно и да не пуша.Сега съм като комин, а преди операцията сигурно по 2 ще паля наведнъж. Мъжа ми го оперираха преди години и си спомням, че преди да влезе за операция изпушихме по цигара.Аз съм била под обща упойка веднъж , но също за кратко и съм пушела преди това.

# 151
Страшна напаст са ни това цигарите. Аз се опитвам поне да ги намаля. Все пак като спазваш някаква диета и се мъчиш уж да се изчистиш от токсини... Засега съм ги докарала до 4-5 на ден.
Иначе съм добре с диетата. Довлякох си разни кутийки на работа  Embarassed с храна. Ще видим докога ще изкарам така. Дано има резултат.

# 152
Защо си на диета? Дебелее ли се след това? Аз цял живот пазя някакви диети,за кратко де и ми е писнало вече??

# 153
Защо си на диета? Дебелее ли се след това? Аз цял живот пазя някакви диети,за кратко де и ми е писнало вече??

Аз не я пазя за отслабване. Нямам нужда. За изчистване от токсини, вегетарианска диета и разни чайчета с надежда да разкарам възлите   Blush  В ужас съм при мисълта за операция и съм се хванала за поредната сламка.

# 154
Щом вярваш в такива неща, прави ги, аз лично какво ли не четох, от възлите няма спасение, кистите по се влияят, но възлите са си твърди образувания, не ми се вярва да изчезнат току така.

# 155
И на мен не ми се вярва много, но ще опитам. Теоретично всичко, което си е натрупал сам организма, може и да си го разгради.

# 156
Защо толкова се плашиш от операция? Аз нямам абсолютно никакви оплаквания и отивам  щом ми казват, та ние да не сме доктори? Или както казва един колега, като знам аз какъв съм инженер, представям си какъв доктор ме лекува. Laughing

# 157
Защо толкова се плашиш от операция? Аз нямам абсолютно никакви оплаквания и отивам  щом ми казват, та ние да не сме доктори? Или както казва един колега, като знам аз какъв съм инженер, представям си какъв доктор ме лекува. Laughing

А ти защо смяташ, че е нужно да се оперираш? Защото доктора-търговец ти е казал така? Сигурна ли си в неговата лоялност? Или може би просто му се ходи пак на екскурзия? Или синът му има нужда от нова кола...?
Аз вече съм оперирана веднъж. Ако ме добарат пак ще ми махнат цялата жлеза, а перспективата цял живот на хапчета не ми харесва. И те не се чувстват чак толкова добре.

П.С. Не се заяждам.

# 158
Здравейте момичета-към тези на които им предстои операция мой съвет е да искате тест за упойка.Аз лично казах на анестезиолога, че имам алергия към храни,полени и гентамицин(не че не е вярно) и се оказа че от 7 упойки имам алергия към 3.Преди опер. пих Зиртек 3 дни ,а в деня на опер.венозно ми вляха Орбазон.За циг. лично питах доц. каза може,но с мярка.Вечерта пуших до 21 часа,а сутринта 2 броя до 6 часа.След това НЕ .Опер.беше в 9 часа.Излязох от упойка още веднага ,нито съм имала гадене,нито ми беше лошо.Същия ден станах и вечерта даже в 23 часа запалих циг.При всички е индивидуално вие се познавате най-добре.Носете  си Стрепсилс,защото ще ви боли гърлото от интубацията.Желая ви късмет .Бог да е с вас.

# 159
Съгласна съм, че докторите са търговци, затова посетих четирима и всички бяха на едно мнение, жлезата ми била цялата във възли, а най-лошото било,рече една ендокриноложка, това, че нямам никакви оплаквания. Щом казаха така, аз си избрах в нета двама хирурзи и реших да се оперирам при Пандев. Той, за разлика от другия хирург, каза, че операцията не е спешна, но все пак трябва да се направи. Тъй като нещата при мен не търпят отлагане, обичам всичко да се прави навреме,  реших да се оперирам. А може и да не съм права, знам ли. Далеч съм от мисълта, че някой във форума пише за да се заяжда, а и не съм обидчива, в крайна сметка хубаво е да споделим това онова, затова сме тук. Момичета, трябва да се радваме, че има решение на нашия проблем, защото за моя съпруг нямаше такова. Бъдете живи и здрави и благодаря.

# 160
propadnala, стискам ти палци и ще чакам отзиви, както от теб, така и от всички, които се оперират  Peace . Аз си давам последен шанс, последна надежда, след това ... и аз в кюпа.

# 161
propadnala,успех и от мен!
Голямо дете, Peace на теб също!дерзнай с усмивка и оптимизъм!не само в приказките се случват чудеса,нали?

# 162
Имам едно въпросче... не съм писал вече месец и нещо сигурно. От повече от два месеца не съм си правил изследвания. Дори забравих TSH и FT3 или TSH и FT4 трябва. Пък и не ми се дават 28 лв. Взимам L-Тироксин 50 забелязвам как дланите ми са влажни. Когато се понапрегна, примерно изкача джендем тепе в пловдив стават доста по влажни. Ако някой има хипотеза или съвет нека сподели. Други оплаквания нямам.

# 163
само тсх ти е достатъчно,за да се разбере как ти се отразява дозата на еутирокс.
само изпотяването на дланите ,не може да е признах на хиперфункция-нервност,сърцебиене,бърза умора,безсъние,...

# 164
здравейте момичета,аз съм от Варна,имам Хашимото от 10 год.Скоро ходих при прф.Коева и тя установи нарастване на възела който е доста от давна не каза ,че е нещо страшно,но ако можете да ми кажете кога се прави биопсия   newsm78  и някоя от вас има ли страхова невроза благодаря

Общи условия

Активация на акаунт