Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
моарейн,много късмет ти желая и бързо да се върнеш при нас. Hug
Палците силноооо ще ги стискам в сряда  bouquet

# 676
Моарейн! Стискам палци и пращам позитивна енергия в сряда за теб!  Peace Пожелавам ти всичко да мине по най-добрия начин за теб и да е възможно най-неусетно по време и след манипулацията  Hug

# 677
Моарейн! И аз съм с теб, стискам палци и се надявам всичко да мине по вода   bouquet

# 678
  • София
Здравейте отново. Утре ще се оперирам и бих искала само да питам вече преживелите го - как се чувствате след това - болки, спаднал глас, изобщо всичко, което може да ми кажете, ще ми е от полза. Благодаря ви!

# 679
monata,не го мисли всичко това!при всеки е много индивидуално.при мен болките бяха слаби,повече при преглъщане,гласът си ми беше нормален,тръгнах си на др.ден и тъй и не спрях след операцията...
желая ти успех утре!стискам палци! Hug Praynig Peace

# 680
monata , успех!  Hug

# 681
  • При розите и топлата вода ......!
Sote  , радвам се на чудесната новина. Иначе последните дни те мислех, защото знаех, че около 20 беше на преглед. Желая ти от днес нататък само хубави новини. Мисли позитивно и всичко ще е наред. Hug
моарейн , миличка, всичко ще е наред. Стискам ти палци и ще те подкрепям  мислено. Praynig Дано и св. Димитър те подкрепя. Praynig При първа възможност да пишеш. Hug
4ик4ирик , разбира се, че има смисъл от ехограф. Парво след операцията за да се види какво е останало, а после се следи за рецидиви, пък след това ще го зарежем. Simple Smile
tusana  , при мен започна с лека болка и трудност при преглъщането.
monata  , успех мила . Стискап палци и мислено съм с теб. Св. Димитър също ще е с теб.  Praynig За последствията сега не мисли, ще споделяме после. Сигурна съм, че при теб всичко ще е добре. Спокоен сън и те чакаме.
За мен днес е тежък ден. Преди 9 год се простих завинаги с брат ми. Лека му пръст.

# 682
  • София
gelikas, съжалявам за загубата ти. мир на праха му.
момичета, благодаря ви за подкрепата. и аз мисля, че всичко ще е наред. ще пишаа после.

# 683
  • София
monata,не го мисли всичко това!при всеки е много индивидуално.при мен болките бяха слаби,повече при преглъщане,гласът си ми беше нормален,тръгнах си на др.ден и тъй и не спрях след операцията...
желая ти успех утре!стискам палци! Hug Praynig Peace

На другия ден ли си тръгна? newsm78 Аз що разбрах, че още същия ден ще ме изпишат... Е, утре ще разбера  Grinning До скоро!

# 684
зависи от клиниката и оператора.успех!с теб съм! Hug Peace
gelikas,много съжалявам за загубата. Flowers Rose Flowers Rose Hug

# 685
  • София
Ето ме на линия. Изрязаха ми левия лоб и ще съм на тироксин. Момичета, а белег остава ли? Пандев каза, че ме е лепил, има ли и други така? Ще съм благодарна на всякакви мнения.

# 686
Добре дошла,много си бърза Laughing Белега не го мисли аз имам лепена част,при нея почти не личи нищо-3-тия месец е вече.Имам и шито там беше дренажа,сега е червена линийка и я виждам ,че намалява.Мажа и кремче за белези ,започнах го на 30-я ден,Боли ли те врата?Мен не ме болеше толкова оперираното,колкото врата.Бързо възстановяване ти желая и само хубави мисли Hug
Момичета благодаря ви за милите думи  bouquet  bouquet

# 687
 monata,добре дошла Hug Hug Hug
 Аз съм  с премахнат ляв лоб преди 5 месеца и нищо не пия,ти защо ще пиеш?
 За белега не мога да ти отговоря,защото съм шита с 9 конеца но ми изглежда прилично
 вече.Веднага след махането на конците мазах със содермикс(мисля че така се казваше).Ако има нещо питай-ще помагаме.
 Бързо оздравяване мила Hug

# 688
monata,добре дошла и от мен!  bouquet Hug  bouquet
и аз това се чудя-как решиха ,че трябва да пиеш?
и аз съм лепена.белегът след време почти не се вижда,въпреки че заради алергии не положих никакви усилия да го мажа.
бързо възстановяване! Hug

# 689
monata , браво, успешно и бързо възстановяване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт