Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
аз съм несериозна в мазането.но при мен е едва доловим цикатрикс.аз сама от неспиране си бях отворила раната и там е по-видимо.
в разреза и затварянето му  асистента на димов го прави.

# 91
Добре, оправдахме го доктора  Simple Smile Така де, нали всеки иска най-доброто. Предния път така се бяха постарали, а сега... Дали не може да се среже наново  Crazy

# 92
може пластика.аз за себе си искам тези цикатрикси да ми са само проблемите. Grinning

# 93
Да, знам, Ина, че това откъм всичко останало е най-малкият проблем. Твоят такъв е вероятно 3-5см, а моят е 15 и когато знам, че може да се направи нещо по въпроса, защо да не го искам?! Това е все едно да имаш криви, но здрави зъби и да откажеш да носиш скоби примерно.

Къде и как става тази пластика и колко струва?

# 94
Най-накрая май и аз ще се предам и ще отида на операция  Tired . Не издържам вече на кризите - треперенето, напрежението, вече трудно дишам и преглъщам....  Tired  Някой има ли пресни координати на Д-р Пандев? Не зная дали ще ги открия назад.

# 95
а,мила 4ик4ирик,изобщо не подценявам естетизма и стремежа към красота.аз имам отвратително грозен цикатрикс,който хвърля в ужас,който го види..
при пластичен хирург става тази операция,не знам дали не може и по касата..в "каспела"работи пластичен,който коригираше при гала.

# 96
Извинявам се, все предполагам, че другите са по-добре. Разбирам те и ти ме разбираш вероятно. Аз така си питам, ама дали ще се наема на нещо... Много е хубаво междувременно на човек да му се случват хубави неща и той да смекчава суетата си...Пуста суета...

# 97
# 98
Привет на всички.Не съм писала отдавна но ви чета редово.При мен отново има проблем, операцията ми беше при Пандев на 23.02,махнат мие десния лоб,резултатите бяха добри и от 01.03 започнах да пия елтирокс 100мг.Мисля че се чуствам добре бързо се уморявам но аз винаги съм се чувствала така.Пуснах си изследване на TSH и УЖАС стойностите му са 0.008 при норма 0.38-4.31.Ендокриноложката ме праща на ехограф и после щяла да реши каква да ми дозата.Някой знае ли колко е максимум дозата на елтирокса.Болничните ми изтичат трябва да се връщам на работа а аз ще се разкатавам още по изследвания.Моля ако някой знае нещо да пише

# 99
Здравейте, момичета. Отивам на операция при д-р Пандев в сряда, на 28,04. Аз нямам никакви оплаквания,но имам много възли, между другото гинекологът ми ги откри. След консултации с двама ендокринолози и двама хирурга, реших да се оперирам. Голямо дете, координатите на Пандев са: тел. 0888401150. Приема само в частния си кабинет, не в Исул, там само оперира. Тел. за записване в кабинета му: 02/9521111, приема там в четвъртък след 14,30 часа, намира се точно срещу Майчин дом, клиника Дерма вита или нещо подобно беше името. Адреса е ул."Здраве" 11.

# 100
Калчева, моля да ми разкажеш по-подробно за операцията и изследванията преди това. Защо не се обърнеш към друг ендокринолог, какво ще  й помогне ехографията на докторката ти, дозата на тироксина се определя по кръвните изследвания? Или аз не съм си изяснила нещата?

# 101
калчева според мен ти е много висока дозата затова се получава такава промяна в хормона

# 102
propadnala, благодаря за координатите   bouquet !  Аз съм в голяма чуденка, ендокриноложката ми не препоръчва Пандев, били ми големи възлите (от 3 до 6 см) и ендоскопски нямало да може да ги извадят  Thinking . Праща ме в Клиниката по ендокринология на Медицинска Академия.
От друга страна аз не ща да се оперирам (ама май нямам изход). Тези дни ходих до кабинет Биодар, не знам дали го знаете и закупих разни билки  Thinking Някой опитвал ли е да се изцери с тях ?

4ик4ирик , ти какво ще ме посъветваш?

# 103
Голямо дете какви точно билки си купила и за какво по-точно се пият

# 104
Здравейте и от мен.
Калчева щом само десния лоб ти е изваден дозата ти е била определено височка,не се притеснявай ще га намалите и ще се нормализира.
Ботци я кажи как ти е хормона ,недей да криеш Mr. Green.
Голямо дете аз билки не съм пила ,но бях чела една друга рецепта за лимони и портокали със захар иссушавала уш жлезата ама грънци е поне не ми навреди.
Днес взех моите резултати ТСХ -1,17 ,и то постигнати със 150ел-тироксин ,явно имам нужда от големи количества от хормона ,та следващите 2-3 месеца оставам на тази доза.
Валмар Hug как е твоето момиче.

Общи условия

Активация на акаунт