Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 185
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
За нашия случай след операция е противопоказно да се излагаме на слънце и въобще да се нагряваме по някакъв начин.

Моля, горецитираният ми пост да се чете " На мене ми е противопоказано след операцията да се излагам на слънце и въобще да се нагрявам по някакъв начин."

п.п. Грешка в бързината, че не съм се изразила от 'мое име'.

Моля  да ме извините, но и аз съм от "вашия случай", та живо ме интересува истинността на това твърдение.

Момичетата, които могат е по-добре да изчакат с операцията  до есента, както каза Йори.
Късмет! И здраве!

Ина, отдавна не си писала - как си?

# 391
А добър ден!
Да ви изненадам - не вярвайте на епикризи. Миналата седмица бях на преглед с ехограф и се оказа, че си имам по 5-6мм от двата лоба  Shocked
Сега пък и ново 20 - цялата ми шия е в лимфни възли  #Crazy
Луда работа !!!
Има ли някой като мен??  Cry

# 392
Здравейте момичета!
Да ви се похваля-вече имам глас-почти както преди-съвсем малко личи още дрезгавото.
Не знам как изведнъж се оправи ама много се радвам.Так че който има такъв проблем да не се стряска-оправят се нещата.
 Да ви питам за морето наистина ли не трябва да ходим?Азтъкмо се наканих и....Между другото миналата седмица ходихме на риболов и беше доста горещо и печеше ,и като се прибрахме ми беше некомфортно.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 16:41 от МЕЦАНКА 2610

# 393
Здравейте  АзСъмСи абе ти си уникат Heart Eyes дано това което казваш не е проблем.
И тъка желателно е да не се излагаме на слънце и горещини,но който няма проблеми с жегата ок мисля че всеки сам може да прецени кое е най добре за него
Аз лично не се чувствам добре в жегите даже и на сянка,и когато си направих операцията  си купих климатик точно заради ЩЖ имайки предвид че при нас температурите стигат 45-46градуса ,а мен ми става зле и при 30.
 МЕЦАНКА 2610  радвам се за гласчето ти.

# 394
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте и от мен!
МЕЦАНКА 2610, браво, радвам се за теб. Ти правеше ли някакви упражнения? За съжаление аз не мога да се похваля със същото. Гласът си ми е монотонен, без високи тонове. Да не говорим, че ми е отпаднало и отделно имам някаква слабост в крайниците.
АзСъмСи, верно си уникална! Какво ти казаха за тези лимфни възли? Като си имаш малко жлеза, колко ти е tsh и колко елтироксин вземаш?
yori81 , ти не беше ли с частична операция? newsm78 Ако си имаш жлеза и не вземаш високи дози елтироксин не би трябвало да ти пречат жегите. Бре, къде има такива жеги? При нас не е толкова горещо.
 Hug

# 395
 Hug gelikas имам само 2см от левия лоб.А жегите са в региона на Петрич и Сандански.

# 396
yori81 Hug, аз съм от другата страна на Пирин. Тези 2 см сигурно не работят, щом вземаш по 150 елтироксин.

# 397
За момента май не и по добре защото има възможност да рецидивира.

# 398
Здравейте момичета!
Мажа белега  с контрактубеск. При вас как е?

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 08:10 от gelikas

# 399
gelikas аз не виждам да е син,нормално е да е така ,моя също беше а сега е една тъничка бяла ивичка.Спокойно ще се оправи.

# 400
АзСъмСи, верно си уникална! Какво ти казаха за тези лимфни възли? Като си имаш малко жлеза, колко ти е tsh и колко елтироксин вземаш?
Първия месец след опеацията не пих нищо, втория пих по 50мг и в началото на третия месец хормона ми беше над 100, ама колко над - не са броили  Mr. Green През третия месец увеличавах постепенно дозата от 50 на 150 и сега е в норма.
За лимфните възли - днес ще се разбере, в 13.30 съм при хематолога. Никой нищо не казва, но вчера хематолога ме попита правена ли ми е сцинтиграфия след операцията?!? Естествено НЕ!!! Никой нищо не казва, само ме плашат  Shocked

gelikas, белегът ти е супер, ще избледнее. Както се казва - това да ти е проблема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Апропо, аз съм си харесала няколко златни бижута тип яка като на египетски фараон, ама това защото съм скромна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Алтернативата е цялата шия в златни якички, като ... забравих кое африканско племе беше, но вие се сещате  Laughing

yori81 ,Относно рецидива - шансовете са 50 на 50, но ти не ходиш ли на работа, ами толкова много  мислиш разни работи ...?
Напоследък съм станала като мечо Пух във втората част от великата фраза "понякога си седя и си мисля, а понякога само си седя"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 401
Момичета! Hug Hug Hug
yori81, надявам се да се оправи! Praynig
АзСъмСи , идеята със златните бижута е оригинална. Ще си като Клеопатра! Laughing
Не се плаши! Всичко ще е наред. Чакаме резултати.

# 402
АзСъмСи не ходя на работа,майчинство съм Mr. Green пак и работата ми е по принцип да си лежа в къщи,нали за това се омъжих  Joy

# 403
Здравейте момичета,
аз все още не се предавам и започнах поредната билко-терапия.
Имам им вяра и в себе си също. Ще ви държа в течение, ако някой се интересува  Praynig Peace

# 404
АзСъмСи не ходя на работа,майчинство съм Mr. Green пак и работата ми е по принцип да си лежа в къщи,нали за това се омъжих  Joy
Абе ти мъж и деца нямаш ли, че само си мислиш разни работи?!?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За мъжа разбрахме, за децата- ако имаш 1, мога да ти дам още 1 + котка+куче+папагал+риба!
Да те видим тогава ще ли да имаш време да мислиш...
И работа мога да ти дам!

Вижте ме само каква съм самарянка!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт