И аз не съм се включвала от четвъртък, но и при нас имаше екшън, само, че с боледуването на Плами.
Затова и от мен Христос воскресе! Дано всички бъдем здрави и щастливи, другото ще се нареди!

Накратко за нашите перипетии. В четвъртък писах, че температурата е паднала ... да, ама не. Пак скочи, и пак до 38.8 Луда полудявах. Пак нурофени и панадоли, после антибиотик и т.н. В петък сутринта дадох пак нурофен и температурата изчезна за има-няма час. После дадох АБ, а след 3-4 часа успях да дам и 1/2 изопринозин. И той ни беше изписан, но доста зор видях докато открия как да го дам. Калпазанката само като подуши нещо и не й хареса - и край. Та след 15 мин. от приема тя се изрина цялата по лицето, по гърдите и корема, и по гръбчето.

В тази вързка Яна, огромни благодарности, отново! Благодарение на теб моето мъниче преживя гадния вирус сравнително леко. Ако не беше кърменето щеше да е обезводнена и не ни мърдаше влизането в болница.
Ами, това е.
Днес се нагледах на страхотни малки момчета и момичета. Мноого са порастнали всички. И на красиви яйца и козунаци, браво на мераклийките!

Ето ни и нас:
А тук сме в манастира Св. Мина, вчера: