За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 839
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • пак там
Добра вечер и от мен, да не ме забравите, че покрай малкия терминатор нямам нито време, нито сили да се отчитам по-често  Mr. Green

Десика, ние днес сложихме противошарковата ваксина и педи ни обясни, че като реакция можем да очакваме точно това, което вие описвате - температура, и след нея обрив. Така че предполагам, че всичко е от ваксината.

Хайде да бягам, да обърна малко внимание и на другия мъж в семейството, че нещо покрай терминаторстването така каталясвам, че заспивам щом помириша възглавницата... Embarassed

# 451
Наде,покани  братото на 4 очи и се разберете двамата.Няма място за извинение,просто поговорете като зрели хора .Кръвта вода не става  Peace

Иве,разби котцуза,виж колко се разписахме след теб .Важно е,че всичко е ОК  Hug

Искам и аз среща,може и пловдивкса  Whistling

# 452
Оххх, Силве не ме питай! Един зъб ми е...... такова-разказа играта. На работа още не ме закачат много щото се водя новобранец. На 1-ви ме пратиха до Румъния, да правим малко ревизия на склада. Пътя ми дойде в повече.
Още не смея да пиша от компа в офиса, че там където съм сега има и камери в стаите  Crossing Arms " Биг факър вижда всичко"
Нямам нищо интересно за хвалене. На 15.04 ще съм в София, но незнам дали ще мога да се видя с някои от вас.
Много ме радват снимките, които сте пуснали. Много ми е уютно при вас!  Hug
Елфи ми се губи и тя? Нещо да сте и разписвали пътен лист за почивка и аз да не съм разбрала?
Лека нощ! Ще гледам да се "завъртам" по  често.

# 453
Коте, подстригахте ли Венци? Аз все се каня и после отлагам, че ми се струва още студено времето.  Outta Joint
Впрочем, като гледам снимките на Краси (на Патето) и Внци, само на мен ли ми се струва че доста си приличат?

# 454
  • София
Алхимикова, като пресечеш "Т. Александров" в посока "Сливница" отляво в първите будки и в дясно по средата имаше (не на сергиите).

# 455
Алхимикова, като пресечеш "Т. Александров" в посока "Сливница" отляво в първите будки и в дясно по средата имаше (не на сергиите).
мерси,мерси

# 456
И на мен нешо ми се губи Елфитката и Лисичката  Thinking

Да си споделя и аз ,че тези дни малкиятсе спука да си чука главата ,е няма толкова джонги като нашите  ooooh!
И аз чЕкам на Венци новата прическа  Whistling

Деси 06,радвайте се с големия Иво на  luvbed и кажи как ти се отрази почивката до БГ Simple Smile
Нежно цвете,как си ,Майна   Hug

# 457
Честито Възкресение Христово  Hug
Пожелавам ви да сте изпълнени с много любов, светли чувства и много радостни емоции

най-после да се включа и аз, то покрай празника приготовления, гостувания, разни задачи,  като цяло всичко мина много приятно и забавно най-вече за малкия палавник. Много добре му се отрази събирането с близките, баби, дядовци, братовчеди и т.н. с много весело настроение и разнообразие.
Дани вече се пуска да ходи сам до 6-7 крачки докато се хване за близка опора срещу него или някой от нас като го насърчаваме, както вървят нещата май скоро трябва да планираме прощъпулник вече  Laughing
В тази връзка да ви питам, до колко стабилно трябва да ходи детето за да му се направи прощъпулник?

Иначе коремчето расте вече по-забележимо, бебочето потупва отвътре и напомня за себе си, че както си расте съвсем спокойно да не го забравяме покрай бъдещия батко дето ни ангажира цялото внимание  Laughing
На 20 април съм си записала фетална морфология при В. Даскалов и с нетърпение чакам да видим бебчето и да ни каже пола, ако се покаже разбира се, че ми е любопитно  Wink

Раде, като писа за срещичка и на мен идеята ми звучи много привлекателно, едно събиране би било страхотно!
Ако се организира скоро пловдивска среща ще гледам  да дойда, много ще се радвам да се видим  Hug
Може да ви помоля само когато се насрочи някоя срещичка да ми драснете и на ЛС,  че може да пропусна да го видя от форума, а от ЛС ми ги пращат и на имейла и ще го видя по-бързо Wink

А относно удрянето и джонгите и ние много ги привличаме ... разбрахме вече че има дебела глава детето   Mr. Green ама стига толкова вече... имаше един период в който за кратко време  за около седмица може би се удари 3 пъти на почти едно и също място, тъкмо избледнее синината на челото и пак... как го уцелваше незнам ... добре че доста бързо му минава. Напоследък успяваме да избегнем такива неприятности, но то е неизбежно Crazy

Интересно при нас е че този месец имаме медийна изява Laughing Публикуваха наша снимка в списанието "Моето бебе и аз" във фотогалерията снимки на тема "Мама и аз".  newsm68
Реших да пробвам като пратя наша снимка и да направя така един подарък на Дани, след време да има за спомен и те са я одобрили и публикували. Вкъщи всички много се зарадвахме!
Ето това е нашата снимка, тя е от рождения ден на Дани  Heart Eyes

# 458
  • София
Добро утро,дами!
Реших да се обадя,защото отдавна не сме се весвали и си викам може да ви е домъчняло за нас,но със съжаление видях,че моето момче даже го няма на първа страничка  Cry
Много бързо сте ни забравили:(

# 459
Раде,Лисичката е тук,ама тези дни й пуши главицата,затова не се включвам.Отвреме-навреме чета,но по малко.
Майка ми се обади и водихме дълъг разговор за отиването ни в Швейцария.Тя каза,че след дълго мислене и разпитване насам-натам,са стигнали до извода,че най-добрия и "евтин" вариант е Боян да замине сам там,да живее у майка ми и да спести някой франк за 2-3 месеца,за да имаме някакъв начален старт,за да можем да излезем на квартира и да си платим разни необходими документи.След това и аз с децата да отидем.Реве ми се.За осем години никога не сме се разделяли с Боян за толкова време,сега и децата са допълнителна трудност.Докато той  е там аз ще отида у баба ми,където живеехме преди,за да не плащам наем и да мога да карам само с майчинството и детските ми.Това не ми е проблем,но мисълта,че Боян няма да е с мен и децата ме убива,разберете.Знам,че и вие ще кажете,че реално наистина това е най-добрия вариант,но...Винаги съм се чудила на Теди как кара сама с Евичка по цели месеци и какво й е на душичката..Е,сега вероятно сама ще разбера.Много ми е криво и нито ми се пише,нито ми се чете.Осъзнавам много добре,че това е най-добрия вариант за всички,но ми е адски тъпо и тъжно.Постоянно мисля за това и ми се насълзяват очите.Знам,че Там Боян ще има къде да живее и нито гладен,нито жаден ще остане,но 2-3 месеца ми се струват невероятно много време... Cry
Другия вариант,за да заминем четиримата ,който всъщност е и доста по-трудно постижим,е да намерим 12-13 000лв. начален капитал и после естествено да връщаме парите...От това обаче,мисля,че няма смисъл...
Както и да е.Няма да ви тормозя с тия неща повече.Просто исках да споделя.
Другото,което ме притеснява е,че на малките пишоците им зарастнаха от предишното забелване и в момента на Наско такава бучка бяло му се е насъбрало,че незабавно трябва да го водим на уролог.При Жорето проблема е по-малък,но само като си помисля как ще се мъчат душичките и пак ми се доревава...Уф,луда работа е с тия пишки...

На  Боян не са му плащали /отново/ 3 месеца заплатата...

Но не,няма да продължавам,защото още повече започвам да се мъча от всичко и имам чувството,че ставам супер уязвима,чувствам се леко безпомощна и цялото ми настроение отива на кино...Ще се оправим някакси..говоря по принцип...
А дотогава едва ли ще пиша много,защото в момента настроението ми е под нулата и няма смисъл да скапвам и вашето с негативни постове...

Иначе сме добре.Благодаря на тези,които ни мислите Hug
Имам да добавям още бебета,не се притеснявайте.Просто тези дни нищо не ми се правеше.Няма наробно пропуснати дечица..Е,как ще има..че и нарочно при това.Въобще не си го помисляйте.Изпратете ми снимки на имейла и ще ги добавим към първата страничка Peace

А...и добро утро между другото Blush

П.П. Елфи е в Германия Peace

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:25 от •● foxy81 ●•

# 460
Добро утро и от нас  bouquet

Весе, ако не си изпратила снимка на Ники на Фокси, изпрати й, тя когато има време ще го добави, едва ли е пропуснала нарочно Hug

Цвете, много хубава снимка, аз редовно си купувам списанието, но пък последния път пропуснах по  Embarassed финансови причини.

Симона вече е добре, прави си бели както преди, катери се по мебелите както преди, утре ще я пробвам на ясла сутринта, че малко време остана до тръгването ми на работа.

# 461
  • Велико Търново
Добро утро!
Днес е денят на здравния работник! Майка ми е рехабилитатор, та да ви поздравя по този повод с една снимка на внучка й  Laughing

Честит празник на всички работещи в тази сфера   bouquet

Страхотни снимки сте пуснали всички и темичката ни става по-шарена и весела така!
Нежно цвете, много сте хубави на тази снимка! С право са я публикували  Peace
Мечи, честита прическа на Мишо  Laughing
Оздравяха ли вече болничките? Дано няма вече такива черни серии с толкова много болни дечица  Praynig
Дая, дано утре мине добре на яслата!
И в тая връзка Десика, как е Йоан на яслата?

# 462
Добро утро и от мен.

Вержи,разбирам че ще ти е трудно да сте разделени за няколко месеца,но си заслужава.И на Валето пишока не му се е отворил на цяло с скоро ще го дърпа педито,колко ли ще ги боли мъниците Sad

Весе,няма място за сърдене.Лисичката каза,че ще добави снимки на всички,а каквото каже го изпълнява  Peace.И разбира се,че липсваш тук,но аз си те "следя" във Фейса  Wink

Честит празник на здравните работници  Hug

Нежно цвете,страхотни сте на снимката с Дани  Heart Eyes

# 463
  • София
Не се сърдя,как ще се сърдя,само се натъжих,ама разбрах,че аз съм си виновна сега ще пратя снимка:)
То и аз ви следя повечето въ фейса:)
Иначе да ви се оплача,че съм болна:((((
Я кажете клюките от по-старите теми,че няма да имам време да чета назад,още някоя бременна мама?Simple Smile

# 464
Фокси,мога да разбера какво ти е и с право ти се е свила душичката...Преместване,сама с две бебета и като добавим и финансовия фактор... Sad Но пък помисли си после колко ще ви е хубаво! След толкова трудности винаги се случва нещо много хубаво! Нищо чудно,че настроението ти е толкова минорно....Но пък ви предстоят прекрасни моменти и то не къде да е ,а в Швейцария! Усмихни се! Стисни зъби няколко месеца и после ще дойде и твоето време!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт