За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Валето е 87,88,но при баща 200см,нормално  Whistling

Грешка-78  Embarassed

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 15:09 от radka80

# 496
Много ви благодаря за отговорите HugИнче,ние сме по дребни 79см Heart Eyes
Утре ще го меря аз...да видим какво ще стане.
Мечи,отивам при големия Иво  Mr. Green  
А...сетих се още нещо...има ли още някой като мен без цикъл все още..като изключим бременните разбира се  Peace newsm78
Раде,то и нашият татко е 195см ама май малкият на мен прилича..дребар Sunglasses

# 497
Здравейте, мами! Чета ви през телефона,  но ми е трудно да пиша през него.
Заринка е много зле, последната диагноза е асматичен бронхиолит и започнала да развива плевмония. Миналата седмица бяхме на преглед при педито, каза, че има гнойни налепи по сливиците, изписа ни лекарства и ние тръгнахме за Сандански. В неделя започна да се влошава, в понеделник вдигна Т и започна да повръща, отидохме в спешното и там ни се ядосаха, че е празник и я погледнаха набързо, казаха, че гърдите са чисти и да давам Нурофен. Във вторник, т.е вчера вече започна разстройство. Днес сутринта отидохме в Петрич на преглед, снимаха я с ренген, биха й Урбазон и направление за болницата. След 3 часа бяхме в София и звъняхме на приятели, за да ни препоръчат доктор и болница. Отидохме при една лекарка и тя много обстойно прегледа Зари, потвърда диагнозата + възпалени уши+ ларингит. Каза, че единствения начин да избегнем болницата е да си купим инхалатор и да пие урбазон вместо инжекции. И така направихме. Утре ще ходим за кръвна картина и дано детето да е по-добре. Не е яла нищо, нито троха от 4 дни, а аз си стопих нервите!
Извинявайте за объркания пост! Ще прочета, пиша и гледам снимки, когато имам време!
Много много благодаря за стиснатите палци и подкрепата! ОБИЧАМ ВИ!

# 498
  • София
Ох милата Зари Sad. Много, много стискам палци да е по-добре до утре и да не стигате до болница!

# 499
Дидерончо, тя суче ли още поне? Милото детенце! Дано се оправи и да ви се размине болницата!

Деси, на мен все още последната ми менструация е от ноември 2005 г. Simple Smile Все се надявах на някоя неочаквана овулация и "погрешка" да стане бебе, но уви! Simple Smile

# 500
  • в гората
 Леле Диде, дано бързо се оправи малката душичка и не стигате до болница!!! Praynig Praynig Praynig
Имате стиснати палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  и много положителна енергия и от нас с Тошето ! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

# 501
Ох, Дидее много лошо  Confused Много стиснати палци от нас с Ева  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug Дано се оправи по-бързо милата душица  Praynig

# 502
  • Sofia
Диде, много много стиснати палци и от нас! Дано милата душичка започне да се подобрява и да се размине болницата! Praynig Praynig Praynig Много те прегръщам и пиши когато можеш, много ще те мислиме!  Hug Hug Hug

# 503
Диде,моя пост се повтаря с този на Теди.Това ми беше първата мисъл,но няма смисъл да се повтарям....
Пуши ти красивата главица... ooooh! Уф,да ви минава по-бързо и както е казала Инчето-каквото и да е,по-добре вкъщи,отколкото в болница... Praynig

Вашите момченца ако са дребни,тогава моите са си джудженца Laughing Преди един месец по измерването на педи бяха по 75см.,тоест нито см не бяха мръднали от по-предната консултация..Което обаче мъъничко ме съмняСва,или по-точно така ми се иска Laughing.То не че ние с Боби сме много високи,де,ама пък не сме и ниски...Според мен всяко дете расте различно на височина.Ето,племенницата ми на 1 годинка беше 80см.,а брат ми и снахата са високи колкото нас с Боби,че тя даже е и малко по-нисичка от мен.Ама...ей го на-Хриси-80см,а моите джуденца на годинка бяха 74-5см...
Ще видим този месец дали са пораснали повечко Laughing,че миналия и на кг не бяха мръднали много.

# 504
Ох, Диде, каква диагноза само ... дано започне да се подобрява миличката Зари! От нас с Плами много  Praynig и стиснати палци за двете ви!  Hug Hug Hug

# 505
  • Sofia
Добро утро!
Хайде на мафенцето  Peace

Някакво слънчице се показва навън....дали е истина! Simple Smile

Моя син от два дни само се обажда по телефона. Направо ми идва да го изям! Слага си на ухото нещо и казва най-сладкото "Ааааалооооу. Бааабооо." Simple Smile))))))))))))))))))

# 506
Диде, стискам палци да оздравява бързо Зари! Що за лекари са това, не знам- да се ядосват, че трябва да прегледат бебе, защото е празник!  #Cussing out
За височината-отсега е рано да се каже. На мен Калина винаги ми е вървяла по-дребна, дрешки купувах за година по-малка възраст. А миналото лято изведнъж порастна с 10 см. за 3-4 месеца и смени два номера обувки. ooooh!  Сега пък върви по-висока от връстниците си и купуваме дрехи за 6-7-годишни.  Rolling Eyes Но аз съм 171 см, а таткото-185, така че очаквам да са височки.

# 507
Добри утро Heart Eyes
Свате,хубаво кафенце, а закуската къде е???Не че нахалствам ама 2ма сме Mr. Green.
Мечи,ние риткаме вече от 10дни,снощи даже бая се беше развалнувало,тя и Мая много ми шаваше.
Диде,стискам ви палци Praynigи да се оправяте по-бързо. Hug

Аз не помня Мая колко беше на последното мерене newsm78много съм изкуфяла.Трябва да се върна по постовете,писала съм сигурно.

Галче,къде сииии?

Хубав и слънчев ден на всички  bouquet
Момичета,времето се оправя,праедлагам утре един Народен театър да направим около13.30-14.00 на фонтаните.Който има желание да пише.

# 508
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile))

Диде, мила, стискам палци Зари да се оправя бързо, много гадно така да се получи, то няма как да се предвиди, важното е, че ще си е вкъщи при мама и скоро ще започне да се храни, ще видиш  Praynig

Ооо, ама каква е тази среща докато ме няма, ама не сте честни, аз пък утре ще взема да звънна най-накрая на заралийки (на нас тук така ни казват, не че много ми харесва, 'ма Simple Smile)) ) да се съберем в хубавото време...

За височината, Деси, Стани го мерих прав преди да тръгнем на метъра ни на стената и няма още 80 см, то и при доки като го мерим прав (не иска легнал и това е, откъм 10тия месец нямам актуална информация), та и при доки е по-малко от 80, но пък бодитата 80 са му леко малки, 86 са му леко големи, но предполагам, че е колкото Ивко някъде висок, няма страшно, аз съм 169, баща му 175 някъде, та за него е нормално май-май да си е по-дребничък Simple Smile))

Айде, аз ще приключвам, че Стани само ме наобикаля и ми се сърди, че не му давам да пипа комп-а Simple Smile)))

# 509
  • Sofia
Опс, извинЬете! Веднага закуска

Аз, аз имам желание за среща!   Peace Party Ама ще се класирам към 15ч, че нали спи малчо....

И аз си мисля, че за височината няма какво да се притесняваме отсега Wink

Ох, шавало малкото бубулече... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт