Посещение на Ангели

• 92 536
  • 823
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Благодаря Делфина, аз така си бях решила също. Чакам покана, момичета, май всички са отпускарски настроени:))

# 286
  • Sofia
Много съм щастлива, че намерих на кого да изпратя и трите покани Simple Smile  Hug

# 287
И аз съм готова за покана, но ми се иска по-рано, дори днес, утре. Мога да търся други желаещи след като получа покана, нали? Взех си свещ, но дали ще издържи 5 дни, и какво правя, ако изгори по-рано?

Ангелите има нужда от свещ, тя им дава енергия, понеже те си нямат. Щом изгори свещтта - ангелите тутакси и на мига отлитат, освен това по същото време на кръстовище в Каспичан муха ще влезе в окото на куцо магаре.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Защо ви е нужно да правите нещата толкова сложни? Ей сега в този миг, без свещи, без каквито и да е глупости, само с отворено сърце и ясно намерение може да поканите ангелите в живота си

# 288
  • Costa Rica
ТараГ, хората имат нужда от символи. Свещта, бялото цвете и всичко друго са просто символи - котви за подсъзнанието. Използвам "котва" в НЛП-смисъла - като знак, който предизвиква у теб точно определена емоция и състояние на мозъка. Ако четеш Тери Пратчет - Баба Вихронрав му вика "главология". Няма лошо.
 Peace

# 289
  • Варна
 Аз си ги викам често и без ритуали, усещам ги зад гърба си двама, като че ли всеки от тях е едно от моите криле(не се мисля ангел, разбира се ,но хвърлям такива зарове, каквито им поискам Grinning, и често побеждавам мъжа ми с тяхна помощ). Да, точно НЛП - абракадабра, и отваряш вратите на пещерата.

# 290
ТараГ, хората имат нужда от символи. Свещта, бялото цвете и всичко друго са просто символи - котви за подсъзнанието. Използвам "котва" в НЛП-смисъла - като знак, който предизвиква у теб точно определена емоция и състояние на мозъка. Ако четеш Тери Пратчет - Баба Вихронрав му вика "главология". Няма лошо.
 Peace

Останала съм с други впечатления. В един момент човек става роб на котвата.
По-добре без котви от самото начало.

# 291
  • Costa Rica
Останала съм с други впечатления. В един момент човек става роб на котвата.
По-добре без котви от самото начало.

Въпрос на личен избор. Нямаме право на намеса в него.

# 292
  • Universe
Защо ви е нужно да правите нещата толкова сложни? Ей сега в този миг, без свещи, без каквито и да е глупости, само с отворено сърце и ясно намерение може да поканите ангелите в живота си

Разбира се, че може и така  Hug
Това е просто един от многото ритуали  Peace Нещо като молитвата - можеш да се молиш със свои думи, или  да кажеш "Отче наш"   bouquet

# 293
  • София
момичета, един спешен въпрос,че довечера ще имам гости Simple Smile  трябва ли свещта да гори денонощно или само през деня?

# 294
  • Costa Rica
Само през деня и само в присъствие на хора. Ангелите не биха искали да се подпалите, нали?

# 295
  • София
разбира се,макар че и през нощта не е проблем ,ако го обезопасиш както трябва няма да се подпали нищо, просто се чудех  дали е нужно и през нощта?

# 296
Имам още две покани за 27.05. Пишете на лични

# 297
  • Варна
 Аз също имам покани за 17-ти, а тази вечер ги посрещам.  Поканите надписах така, както Лени е посъветвала, а се надявам, че докато ги изпратя, ще намеря и конкретни получатели.

# 298
Остана ми една покана за 27.05.10

# 299
Здравейте Hug
При мен се случиха някои неща.
Както бях писала преди дни-бях в същото положение,което ме срина преди 2 месеца.Нямах желание за нищо,лошите мисли нахлуваха в главата ми.И колкото и да се опитвах да ги игнорирам,не ставаше.Мислех и се лутах между тях и между това което исках,но си задавах въпроса струва ли си Embarassed
На 06-ти след семейната сбирка испуснахме с мъжа ми Жакото и излетя.Захвърлих всичко и хукнах да го търся,знаех посоката,но незнаех къде може да се е забил.Обукалях улицата и ревях.На моменти ми се губи всичко.Знам,че бях убедена,че ще го открием.И незнайно как както го търсех на площадката в тревата погледнах към едно дърво.Толкова беше оплашен и мокър от дъжда,че не мърдаше.Седяхме под дървото сигурно половин час,но той не пожела да слезе.Когато тръгнахме да се катерим той литна през главната улица.В този момент,аз хукнах да го хвана.После си задавахме въпроса с кой акъл,аз прелетях през улицата без да се оглеждам и в двете посоки.Толкова бях радостна,че ревях и го целувах на сред улицата.
Колкото и да мислихме и да обсъждахме вечерта с мъжа ми и братовчед му/който тръгна да се катери/-аз знаех,че не случайно сме го намерили.Все пак той е отгледан от човек,никога не е бил див и трудно би се справил сред природата.
Вчера пък,моя мъж отиде да си дърпа парите.И когато се прибра,каза,че има много повече пари от колкото трябва.Спогледахме се и започнахме да се чудим,как и от къде.Няма причина да има по-голяма сума превод,а и е бил болнични,които все още не са преведени.Тук мога да твърдя,че едно от желанията ми се сбъдна.

Признавам си,че се бях пуснала обратно по течението на ежедневието.Но,не пропуснах да благодаря за парите.Просто нямаше от къде да са.

Общи условия

Активация на акаунт