Посещение на Ангели

• 92 520
  • 823
  •   1
Отговори
# 270
И аз искам да посрещна ангелите. Ако може за по-ранна дата от 17.05.

# 271
  • София
Здравейте, бих искала и на мен да ми изпратите покана , но ако може датата да бъде след 10 май тъй като няма да съм вкъщи тези дни. Благодаря.

# 272
Здравейте,мили Дами!
Аз също ще съм щастлива да приема скъпите гости в дома си.Ще се радвам да получа покана за тях,благодаря ви за което!
Всичко най-възторжено ви желая! В очакване съм  Laughing

# 273
  • Sofia
Здравейте, Аз очаквам ангелите на 7 05. Ако има желаещи мога да ги пратя на 17 05. Не съм намерила още никой и ми е тъжно, че няма при кого да ги пратя Cry 

# 274
Здравейте, момичета! Изпратете ми покана!

# 275
  • София
искам да ви питам нещо, всички ли вие си давате трите имена и адресите за да получите покани? Аз също дадох,но получих от 2 момичета желание за покана и след като им поисках имена,адрес и мейл ,вече не ми писаха...ИМАМ ОЩЕ 2 ПОКАНИ ЗА 17.05

# 276
  • Costa Rica
Само две имена, град и мейл стигат. Аз даже пратих на едно момиче от тук, на лични, дори и мейла и не знам.

# 277
  • София
еми и аз няма да искам,че хората се плашат явно с тия злоупотреби с лични данни,на мен ми казаха,че адреса трябвал за да знаели ангелите къде да дойдат Laughing  нищо де  дадох ги вече....

# 278
  • София
Нямам повече покани Grinning

# 279
Мога да изпратя покани за 27.05., ако има желаещи.

# 280
Очаквам покана, през юни съм на линия. Grinning

# 281
  • Universe
Здравейте, Аз очаквам ангелите на 7 05. Ако има желаещи мога да ги пратя на 17 05. Не съм намерила още никой и ми е тъжно, че няма при кого да ги пратя Cry 

Dreaming, Hug

Сложи 3 плика с адрес - "До този, който има нужда от ангелска подкрапа" 

# 282
simplicity, бих се радвала да получа покана Simple Smile Чувствам се готова

# 283
  • Варна
И аз съм готова за покана, но ми се иска по-рано, дори днес, утре. Мога да търся други желаещи след като получа покана, нали? Взех си свещ, но дали ще издържи 5 дни, и какво правя, ако изгори по-рано?

# 284
  • Costa Rica
И аз съм готова за покана, но ми се иска по-рано, дори днес, утре. Мога да търся други желаещи след като получа покана, нали? Взех си свещ, но дали ще издържи 5 дни, и какво правя, ако изгори по-рано?
Запалваш нова. Аз изгорих 6-7 свещи, моите бяха обикновени бели. Последната догоря няколко минути след като Ангелите си тръгнаха.

Аз пак ги поканих. Ако някой иска гости за 27.05 да свирка на лични!
 Hug

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 19:34 от Делфина фон Ю.

Общи условия

Активация на акаунт