Посещение на Ангели

• 92 503
  • 823
  •   1
Отговори
# 255
lenny  Hug  Благодаря ти!   bouquet Отговорих си на доста въпроси! Като например защо се будех по никое време в един и същи час и не можех да заспя, и защо изгубих интерес към доста неща, които преди ми бяха хоби...  Hug

# 256
lenny_pld ,знам го Peace
Точно когато изпратих Ангелите,болката се появи за кратко и беше доста силна.

Аз да ви кажа нищо не ми се пипа.И на работа не ходя с кеф.А на моменти съм като изцедена и ако не легна на обяд имам чувството,че не мога да ходя.
От към книги се задръстих и съм си дала малко почивка.
Покрай детето съм шаш и паника.Сега мъжо излиза болнични.Но знам,че всичко ще премине.

# 257
  • София
Аз днес приемам Ангелите,ако има желаещ моля да ми пише на лични.На 7.05 ще са при него. Heart Eyes

# 258
и аз ги приемам днес Praynig

# 259
От снощи си имам гости Simple Smile Ще чакам да се изпълнят желанията Simple Smile

# 260
Тази вечер изпращам ангелите;благодарна сьм че ме посетиха.чувствах се  щастлива, весела и спокойна. толкова ми беше леко на душата Hug
Благодаря и на вас за вазможността да се срещна с тях. Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 09:44 от kapriz7

# 261
Ако някой има ангели за 5 май , моля да ми изпрати, ще съм на линия до утре 14ч. Благодаря.

# 262
Днеска ги изпращам HugНе се бях чувствала така спокойна и защитена от детството си Hug

# 263
  • София
моля за покана за май месец ,ще чакам с нетърпение!

# 264
  • София
Здравейте момичета ,много съм щастлива, получих покана! Сега да кажа,че ще имам покани за 17.05 така,че ако някой иска да ми пише. Имам  въпроси може ли часът да не е 22.30 и какво означава да променя цветовете на нещата, когато пращам поканите на други?Трябва ли желанията да се казват на глас в ритуала?Или само когато се благославят нещата тогава се говори на глас?Какво направихте със ябълката,свеща и пликовете и цветето ако то не е саксия? Много ви моля момичета,обяснете ми... Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 18:00 от анабел

# 265
Здравейте,момичета!
И аз много бих искала да получа покана за посещение на Ангели.Какво трябва да направя?

# 266
  • Universe
Здравейте момичета ,много съм щастлива, получих покана! Сега да кажа,че ще имам покани за 17.05 така,че ако някой иска да ми пише. Имам  въпроси може ли часът да не е 22.30 - това единствено не бих променила, мисля че има някаква символика - да влязат в много домове по едно и също време  и какво означава да променя цветовете на нещата, когато пращам поканите на други? - нещо не е написано като хората  Wink Това означава да изчислиш техните дати и да им ги пратиш съответно - не да променяш цвета, а там, където е цветно, да коригираш датите Peace  Трябва ли желанията да се казват на глас в ритуала? Както ти подсказва интуициятата - не е задължително, можеш само да ги съзерцаваш  HugИли само когато се благославят нещата тогава се говори на глас?Какво направихте със ябълката - изядох я същата вечер,свеща - понякога си я паля, носи ми спокойствие и след това   Hug и пликовете - прибрах ги на "моето езотерично място" /в моя  кът/  Simple Smileи цветето ако то не е саксия - моето е в саксия, ако е изкуствено, прибери го в плика, или си го дръж на видно място да ти напомня радостта от посещението, или каквото сърцето ти иска Heart Eyes? Много ви моля момичета,обяснете ми... Heart Eyes

Въобще не се формализирайте толкова - важно е усещането и вибрацията!

Здравейте,момичета!
И аз много бих искала да получа покана за посещение на Ангели.Какво трябва да направя? - пиши на анабел , тя има за 17,05.  Hug

П.П. Имам сбъднати желания -  скоро след посещението им, въпреки че едното от тях написах като на майтап, защото не знаех какво още да включа hahaha И написах "съпругът ми да  купи къща", ама нищо друго /да ме пита човек как въобще ми дойде на ума  newsm78/ Наистина купи, без въобще да сме коментирали това /защотото не е стояло на дневен ред/ ама на село  hahaha hahaha hahaha - така че, ако искате нещо важно, дайте колко се може повече детайли  Peace
И, за пореден път се убеждавам, че ако поискаш и пуснеш желанието си, без непрекъснато да мислиш за него, най-лесно става  Peace
Тук е мястото да кажа, че много и малко са земни понятия и моите 3 желания бяха почти 2 листа  Laughing

Благо- Даря на Ангелите за това ,че реализират желанията ми, на дамата, която ми ги прати, за това,че избра точно мен, на тези, на които аз ги препратих - защото ми се довериха    

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:00 от lenny_pld

# 267
Здравейте,
Аз пък искам да попитам за посещенията, дали могат да се повтарят?
Толкова спокойно и празнично ми беше, че се замислям след време пак да ги поканя?

# 268
  • Costa Rica
Може, защо не! Аз също смятам да ги поканя пак.

# 269
  • София
lenny_pld    много ти благодаря за изчерпателния отговор, знаех си ,че всичко е символично,но все пак исках да не объркам нещо....Останах без думи от знаците и изпълнените ви желания момичета...дано и на мен ми се случи нещичко Simple Smile Този ритуал ми напомня за поговорката,, помогни си сам ,че и Господ да ти помогне,, въпреки ,че не е съвсем така предвид вашите знаци и изпълнени желания. Все едно радвам се и ще чакам с нетърпение 7.05 когато ще ги приема. Търся желаещи за 17.05 ....

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 16:59 от анабел

Общи условия

Активация на акаунт