Посещение на Ангели

• 92 444
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
И аз ги чакам,след малко ще ги посрещна.Чувството найстина е вълнуващо Grinning

# 241
Пак да попитам HugКакъв цвят трябва да е плика в който се слагат желанията newsm78някаде прочетох ,че трябва да е червен newsm78

# 242
  • Costa Rica
Пак да попитам HugКакъв цвят трябва да е плика в който се слагат желанията newsm78някаде прочетох ,че трябва да е червен newsm78
Моят си е най-обикновен бял. Не мисля, че е от значение, важно е намерението ти.

# 243
Аз също в петък посрещнах моите ангели.Обаче,незнам за вас ,ама аз нямам усещане че те са около мен.Споделете при вас как е?

# 244
Търся хора на които да изпратя покана за посещение на ангели за 07.05.!

# 245
  • Costa Rica
Аз също в петък посрещнах моите ангели.Обаче,незнам за вас ,ама аз нямам усещане че те са около мен.Споделете при вас как е?
Ако питаш дали земята се е разтресла и внезапно отгоре ми се е изсипал милион - не Wink Просто ми е спокойно.

Интересно - когато отворих вратата и Ги поканих да влязат едното ми коте започна да се върти из стаята и да душка въздуха.  Не знам усети ли нещо или е само моето развинтено въображение?
А желанията ми са прекалено големи, за да бъдат изпълнени веднага.

# 246
  • най-шареното място
И при мен няма тресене на земята Simple Smile
Може би поради големите желания Simple Smile
Но пък има първи стъпки по някои, което дори е ранно споеред мен Simple Smile

Все още имам покани за 27-ми април.
Мога да ги пратя днес.

# 247
Не дочетох  цялата тема, но съм силно заинтригувана и бързам да пиша. Бих се радвала на покана, какво да направя за целта Hug

Вече имам покана, благодаря. По-късно може и аз да се включа в числото на изпращащите покани  Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 13:22 от Starlight'

# 248

Ако все още имаш жалание-пиши ми на лична.

# 249
http://www.newagestore.com/
 Тук можете да задавате въпроси на ангелите.
линк

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 17:02 от ASSAMARIS

# 250
  • София
Цветето може ли да е изкуствено така ще си го прибера за спомен?
Все още имам покани за 7.5
Йо как е при теб,не си писала скоро?

# 251
Незнам,как е при мен.
След посрещането се събудих схваната в гърба-не ми се беше случвало повече от година.
Тази нощ и вчерашната имах отвратителни съница.Особено тази.Докато вчера сънувах всички мой познати,родители,колеги и пр.И скачах от сцена в сцена и не помня нищо смислено.Когато се събудих часа беше 03:53-и запомних цифрите 353.
Днес детето ми е с бронхит от нищото.Точно това коментирах с моя приятелка,че вчера нямаше никакви признаци за боледуване.

# 252
Аз имам покани за 06 05  Hug

# 253
Ако имате покани затози месец, моля пишете ми, ще визам само през уикенда. Благодаря.

# 254
  • Universe
Незнам,как е при мен.
След посрещането се събудих схваната в гърба-не ми се беше случвало повече от година.
Тази нощ и вчерашната имах отвратителни съница.Особено тази.Докато вчера сънувах всички мой познати,родители,колеги и пр.И скачах от сцена в сцена и не помня нищо смислено.Когато се събудих часа беше 03:53-и запомних цифрите 353.
Днес детето ми е с бронхит от нищото.Точно това коментирах с моя приятелка,че вчера нямаше никакви признаци за боледуване.

Йо, Hug

1.   Болки в цялото тяло, особено в шията, раменете и гърба. Това е резултат от интензивните изменения на ниво вашата ДНК, произтичащи във връзка с пробуждането във вас на Христовото съзнание. Не се вълнувайте – това ще премине.

...6.   Непривичен режим на сън. Много е вероятно много нощи вие да не спите между 2 и 4 след полунощ. Вътре във вас се извършва огромна работа и това често ще ви кара да се събуждате, за да си поотдъхнете. Не се притеснявайте, ако не можете да заспите, по-добре станете и се заемете с нещо, отколкото да лежите в леглото и да мислите за всекидневните си грижи. Това също ще мине.
 - 12-те признака на пробуждането I - lenny_pld  Още признаци II - Lilian_V

353 - Извисените учители са около Вас. Те Ви подкрепят и закрилят, докато промените живота си в благоприятна посока [/size]  Peace

Общи условия

Активация на акаунт