Посещение на Ангели

• 92 441
  • 823
  •   1
Отговори
# 225
  • Costa Rica
За пръв път видях, т.е. сънувах число - 660. Тълкувание:

Комбинации между 6 и 0, такива като 600 или 660 – Това е послание от вашият Създател за материалния ви живот. Божественото ръководство ви моли да се фокусирате по-малко върху земни желания. Това не означава, че Бог ви моли да мизерствате, напротив, Създателя ви моли да опитате да приложите по-духовен подход за решаването на потребностите си. Знайте, че Бог е вътре във вас и Той е източник на всичко, от което имате нужда. Просто поддържайте вяра и благодарност, бъдете отворени за знаците и новите възможности, които ще ви донесат материалните блага. „Преди всичко търсете Божието Царство, а всичко останало ще ви се даде”, това е смисълът на тази комбинация от цифри. Можете да получите повече информация за този процес като прочетете книгата „Книга на Изобилието. 40 дневна програма за постигането на щастие” на Джон Рандолф Прайс (The Abundance Book by John Randolph Price) или като прочетете „Планинската проповед” в Евангелието на Матей.

Йессссс newsm44 Нямам търпение да дойдат Ангелите.
Някой иска ли да му ги пратя?

# 226
  • на брега на морето
Вчера изпратих ангелите, беше ми много криво. Но като знам, че ги очакват с нетърпение другите  момичета  Heart Eyes Беше ми прекрасно с тях.   Аз имам намерение да го правя по-често. Проблем ми е с намирането на хора, съгласна съм дори на едно момиче да ги пратя, не ми се прекъсва веригата.  newsm03

# 227
Аз ги чакам с нетърпение GrinningИмам останала една покана все още Peace

за 27-ми нямам покани GrinningАко някой иска за 07/05 да казва-ще ви препращам Wink

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:21 от Йо

# 228
И аз ги чакам с нетърпение HugДнес в парка малкия ми донесе едно бяло перце от гълабче  Peaceи постоянно протягаше ръчичка към небето каточели виждаше там нещо Peace

# 229
 И аз искам покана  Hug
 Но ако може преди това някой на лични да ми обесни как точно да ги посрещна ?!
 Благодаря  Hug

# 230
Имам един въпрос към по-вещите.Имам покана за посещение на ангелите.Чудя се дали когато отворя вратата и ги поканя в дома ни,дали няма да нахълтат и духове например.Не е ли рисковано. Shocked
Простете за невежеството!

# 231
  • най-шареното място
Не съм от по-вещите, но съм чела предни страници.
Към 6-9-та стр. май има писано, че е добре да поканиш и посрещнеш божествените ангели след като кажеш молитва. Има и псалм за защита даден там.

а, ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.msg14668798#msg14668798 и около него

Основно правило е да нямаш страхове, защото мисълта е силна.

# 232
Благодаря ти арт мама!Времето накъся,а аз бях започнала да се разколебавам.

# 233
  • София
Усмивка ако не си намерила покана имам свободни две,а и някой ако иска за дата 7.05.

# 234
  • Пловдив
Търся си хора,на които да изпратя покана за ангели.За съжаление сред моите приятели и роднини няма такива,с които да мога да споделя подобно нещо,така че ако някой иска да ми пише на ЛС.

# 235
Момичета а мога ли да посрещна ангелите като отворя прозореца а не вратата
така ще ми е по спокойно от съседите Hug

# 236
  • Варна
Търся трима на които да пратя ангелите Hug за  2.05.

# 237
  • най-шареното място
И аз имам покани.
за този месец - 27ми април, вторник.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 20:59 от арт мама

# 238
Момичета,тази вечер посрещам Ангелите!
Чувството е наистина много приятно,едно такова празнично.
Мечтание, и аз мисля да ги поканя да влязат в дома ми през прозореца,едва ли биха изпитали затруднение от това. Wink

# 239
  • Costa Rica
И аз съм така. Ще ги поканя през вратата, обаче, като най-скъпи гости.

Общи условия

Активация на акаунт