Посещение на Ангели

• 92 427
  • 823
  •   1
Отговори
# 210
Остава ми една покана за 27.04!Ако има желаещи,нека ми пишат на лични Simple Smile

При мен се случи нещо много странно онзи ден!
Тогава не му обърнах внимание,но вчера по едно време се сетих,че съм сънувала точно това през ноща.Естествено започнах да се смея,защото ми изплува жената,която питаше-кой ми звъни.А аз,и едно момиченце бяхме във входа на долния етаж и никой не беше влизал или се качвал на горе.Но жената ту затваряше вратата,ту я отваряше и питаше-''абе момичета кой ми звъни,кой''.
А малко преди да вляза във входа,аз се разхождах из градската градина и приседнах на едно място за 5 мин.Тогава поисках знак,за да знам,че са с мен.Вероятно това беше знака на които аз не обърнах внимание и затова през ноща го сънувах Rolling Eyes

И другото което ми се случи-поисках да знам с коя колежка/колега мъжа ми е бил на работа JoyИзплуваха ми букви М и В.За колежка с В знам,че има,но с М незнаех и си замълчах за тази буква.А когато го попитах с кой е бил на работа-той рече с Ванчето и първа смяна беше Мая LaughingАз се захилих и рекох,знам-а той се обърна и отвърна,пак ли видя нещо Joy

# 211
Здравейте,
И аз подобно на Йо получих знаци от ангелите , че са около мен.
Стоях и обмислях желанията си, с които да посрещна ангелите. Бях сама в къщи и звънеца започна да звънни...нямаше никой. Това се повтори, поне 3 пъти. И забележете се случи докато си бях сама в къщи.
След 2 дни, пак сама в къщи, взимах си душ и визуализирах едно от желанията, които бях записала в плика. Както си стоях чух безумен тътен. Входната врата беше паднала от пантите( имаме 2 врати на входа- вътрешната такава). Тъй като ми предстоеше посрещане на ангелите, помислих си , че нямата търпение да дойдат в нас и затова чак вратата падна, за да могат да влязат. ( ех , ама съм скромна- нямаха търпение да дойдат в нас Simple SmileSimple SmileSimple Smile.
Та така, сега са ми на гости. Не намерих хора на които да препратя ангелите, но оставих празен плик и си нарекох, да отидат там където имат нужда от тях и където са чакани...

# 212
При мен и да звънят,аз няма и да разбера-понеже папагала ми звъни като звънеца Laughing

преди малко получих покана за сватба от моя приятелка.естествено почнах да чета и въпреки,че знам датата,този път погледа ми се спря на нея.

266-Очаква ви нова покупка или придобивка.

# 213

266-Очаква ви нова покупка или придобивка.

Придобивките са на лице!
Преди малко ми ги донесе свекър ми-единствени копия на рисунките на негов приятел GrinningНевероятни са и са уникални сами по себе си.В тези копия има и Бачковския манастир.

# 214
  • София
Здравейте
свеща с пликовете ябълката на едно място ли трябва да стоят в смисъл свеща на секцията цветето на прозореца,може ли?
Мъж ми става рано за работа но преди това разхожда кучето,ако запали свеща ще има 1,3-2 докато ние с децата станем/страх ме е така без надзор/Да я паляли аз като стана или той трябва?

# 215
  • Добрич
Добре е да се оформи нещо като кът - можеш да ги поставиш на поднос, който да преместиш когато се налага. А свещта, поставена в чаша не изглежда опасна. Свещите ги поставях в бехерова чашка.  Въобще не сме ги гасили. Дори, когато у дома няма никой.

# 216
Много бих искала и аз да поканя ангели у дома си.
Прочетох темата, в общи линии ми стана ясен ритуалът, но очевидно има и редица детайли - пропускам ли нещо или всичко се обяснява подробно при получаването на поканата?
И още нещо - тъжно е да не успееш да намериш поне един човек, на когото  да предадеш, но очевидно трудно се намират хора. В този ред на мисли - zoh, кога трябва да изпратиш своите ангели? Ако искаш изпрати ги на мен

# 217
Аз тази вечер ще изпращам Ангелите. Нямам хора, на които да ги пратя затова сложих празен лист и нарекох да отидат там, където има най- голяма нужда от тях. Сигурно има много хора, които молят за помощ, но не знаят за този ритуал.

# 218
Само да попитам какво означават 555? и къде мога да поглеждам тези значения, за да не питам тук постоянно?  Embarassed

# 219
# 220
# 221
  • най-шареното място
Искам да попитам за 5-разрядно число. Цифрите са еднакви.
И го видях някъде, където не се очаква да има 5 цифри...
Това като при 3-разрядните ли е?

Стана ми любопитно. Не съм посрещала ангели.

# 222
# 223
  • България
Вчера изпратих Ангелите  Hug. И на мен не ми се изпращаха , още повече , че през половината време от гостуването им не си бях в къщи. Но нали за тях няма време и пространство, така че , вярвам че си бяха с мен  Simple Smile  Мисля , че първото ми желание вече е осъществено  Hug Hug Hug Изпратила съм ги на 2-ма човека, повече не намерих .

# 224
  • София
и аз забелязах, че ми е много хубаво с тях Simple Smile
само следенето на свещта ми беше досадно

Общи условия

Активация на акаунт