Посещение на Ангели

• 92 424
  • 823
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
Когато бях в Данъчното за подаване на декларация на таблото беше изписано: клиент 222 да отиде на 22 гише. То съвпадение ли е като съвпадение Laughing Много се зарадвах на тълкуването.

аз пък не виждам никакви числа..  Confused

spoko

# 196
  • Costa Rica
Здравейте имам спешен въпрос.
Само за себе си ли може да пише желания човек /както е с утвържденията/ или може да помоли з апомощ или подкрепа /насока и на други хора?

Прочетох внимателно цялата тема, видях няколко пъти зададен въпроса и само един отговор /че са като при новолунските списъци/.

Има ли някъде обяснения? Питам от името на човек, на който му се иска да пожелае нещо на близък човек.

Арт мама, основният принцип на ангелската магия е, че човек трябва сам да поиска помощ. Виж и закона за непоисканото добро в темата за подсъзнанието. Мисля, че не е добра идея да пишем чужди желания - така се намесваме в чуждата свободна воля. Може да се поиска подкрепа или насока, но не и решаване на конкретен чужд проблем. Поне аз така виждам нещата, ако греша - поправете ме, няма да се цупя Wink

аз пък не виждам никакви числа..  Confused
И аз не виждам цифри, но пък непрекъснато попадам на цитати и материали, които "ми говорят".

# 197
  • най-шареното място
Тези тълкувания в Ангелска медицина ли са?
Някакъв числов код за оценка на бъдещето развитие на желанията?

Аз редовно виждам 11:11, 08:08 и т.н за час. Но тройки сякаш съм виждала само на автомобилни номера Simple Smile
Детето ми пък редовно засича часове от типа на 8:53 /5+3=8/.

Делфина
и аз така обясних. Много ти благодаря! Желанията вече са написани и англеите посрещнати.

# 198
699 може ли някой да ми го разясни?искам нов дом,значи ли че трябва да се откажа?

Ива&СиЕ,
Число 6 и число 9, като 669 или 699 - Откъснете се от вашите материални проблеми и особено ако вие сте имали пристрастеност към някакъв вид материално притежание. Тази числена последователност ви моли да изоставите и се откъснете от това. Това също е едно съобщение, че нещо което сте продали или загубили, просто ще бъде заменено с нещо по-добро. Бъдете готови да получите нови притежания, което надминава вашите очаквания, ако вие сте готови да бъдете издигнати нагоре. Вие заслужавате най-доброто!

и аз непрекъснато виждам комбинации от цифри,на часовника на компа,на телефона или номера на коли Crazy

# 199
  • София
Белла благодаря,сънувах ги тези числа.Не съм посрещала Ангелите е още,дали имат значение?

# 200
  • у дома
Белла благодаря,сънувах ги тези числа.Не съм посрещала Ангелите е още,дали имат значение?
Aз мисля че имат. Запомни ги, запиши си тези числа щом си ги сънувала. Ще разпознаеш ситуацията, в която ще трябва да ги използваш или да те насочат по някакъв начин.  Peace
Поне при мен така излезе.

# 201
Ако знаете,аз вчера колко числа видях.
Даже последните ги виждах през интервал някъде 5-10 мин.На последните които видях,в първия момент не обърнах внимание,но моментаически се обърнах повторно и започнах да се смея Grinning

# 202
Здравейте, четох но може би не точно каквото трябва. Моля, някой да ми посочи къде точно да чета за тези неща, които обсъждате в темата. Изобщо си нямам и понятие  Embarassed Embarassed Embarassed
И аз се присъединявам към тази молба. Изпринтих си книгата от спиралата.нет - там ли ще разбера какво и как се прави и очаква?

# 203
Само да попитам след като изпратим ангелите какво правим с ябълката и пликовете?
аз между другото хич не искам да ги изпращам, много си ми е хубаво така Simple Smile Мога ли мислно да ги помоля да отидат при дадени хора, защото около мен в момента има доста хора, които е нуждаят от помощ?

# 204
  • на брега на морето
Само да попитам след като изпратим ангелите какво правим с ябълката и пликовете?
аз между другото хич не искам да ги изпращам, много си ми е хубаво така Simple Smile Мога ли мислно да ги помоля да отидат при дадени хора, защото около мен в момента има доста хора, които е нуждаят от помощ?

Аз я изядох веднага след като ги поканих. Така прочетох някъде из темите. Пликовете ми са пред свещника и вазата с цветето. После ще си ги прибера за спомен. Чувствам се много добре с ангелите. И на мен не ми се ще да ги изпращам, но пак ще ги поканя дори да съм намерила само един човек, към когото да ги изпратя.

# 205
  • Добрич
КиФла и Sillveto, от книгата ще разберете най - общо как ни помагат ангелите, как можете да общувате с тях или да ги помолите за помощ, да им благодарите. Книгата можете да използвате за ориентир. Не е необходимо да се придържате стриктно към всичко написано в нея. Важно вие как усещате нещата. Правете ги така, както ги чувствате за правилни и се вслушвайте в интуицията си.

За ритуала по посрещането - беше обяснено в темата.

След като изпратих ангелите дадох на дъщеря си да изяде ябълката, а пликовете ги изгорих. Според едно предание така енергията им по- бързо достига до Вселената.

# 206
  • Costa Rica
Вела, а какво правим ако не можем да намерим хора, на които да ги изпратим? Остава ми само седмица до посещението, а опашка от желаещи няма. М? Да се откажа ли? Не искам, но пък и не ми се прекъсва веригата.

# 207
  • Добрич
Според мен не можеш да накараш ангелите да отидат в някой дом, ако те не искат това или пък собствениците на дома нямат желание да ги посрещнат. След като си направила всичко възможно, което зависи от теб, но не си успяла да намериш желаещи, не би трябвало да имаш угризения или пък да изпитваш вина. Имай предвид, че седмица е доста дълъг период и не се знае какво ще се случи до края му. Достатъчно е да си уверена, че всичко ще се нареди от само себе си. Благодари предварително на ангелите, че са ти помогнали да изпратиш покани на трима човека.

Ако все пак не успееш ти предлагам ти да поставиш на масата празен плик, който можеш да допълниш преди да изпратиш ангелите.

# 208
  • на брега на морето
Делфина, в Спиралата има Лечение с ангели. Дръпни я и я прочети. Заслужава си и ще намериш всичко, от което се нуждаеш в момента. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 209
  • Costa Rica
Дръпнах я, но като прочетох как някаква "работела по преместването на гробища" и куп др. подобни идиотизми (Дорийн би изпаднала в потрес, ако разбере какво се е случило с книгата и Twisted Evil) и ми мина меракът за четене. Май ще трябва да се насиля да отсея плявата. Опитвам се да си я намеря в оригинал, засега без успех.

Сори, професионално съм изкривена, знам си го Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт