Посещение на Ангели

• 92 418
  • 823
  •   1
Отговори
# 180
111-Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)

След трите 111,си погледнах тела и от номера от който ми предлагаха допълнителни безплатни минути видях това-999 Simple Smile

999-Завършек.Това е краят на голям етап от личния ви живот или в световен мащаб.Освен това е послание към работниците на Светлината,ангажирани с изцелението на Земята....

# 181
Йо, още преди дори и да съм чула за посещение на ангели и изпращане на покани, непрекъснато ми се въртяха някакви комбинации с по три 111, но винаги и 0 някъде между тях. Напр. 1110, 1011, 1101 не знам дали има значение тази нула, ако има дано да звучи така, както и без нея.
Моите желания са в по-дългосрочен план, така че не мога все още да кажа дали има движение по тях.

# 182
  • sofia
Здравейте, четох но може би не точно каквото трябва. Моля, някой да ми посочи къде точно да чета за тези неща, които обсъждате в темата. Изобщо си нямам и понятие  Embarassed Embarassed Embarassed

# 183
Йо, още преди дори и да съм чула за посещение на ангели и изпращане на покани, непрекъснато ми се въртяха някакви комбинации с по три 111, но винаги и 0 някъде между тях. Напр. 1110, 1011, 1101 не знам дали има значение тази нула, ако има дано да звучи така, както и без нея.
Моите желания са в по-дългосрочен план, така че не мога все още да кажа дали има движение по тях.

Днес видях и трите 333-ки.А туку що се връщам от събрание на синдикатите,на което си излях душата направо.Аз която с влизането бях толкова притеснена,в един момент си казах всичко което ми тежеше.Там видях хора,които се интересуваха от проблемите,заплатите и неправилното отдържане от тях.

# 184
здравейте,искам и аз да поканя ангелите у дома.Моля,пишете какви дати имате .

# 185
27.04,ако си съгласна пиши-тъкмо имаш време да търсиш трима човека Hug

# 186
  • най-шареното място
Здравейте имам спешен въпрос.
Само за себе си ли може да пише желания човек /както е с утвържденията/ или може да помоли з апомощ или подкрепа /насока и на други хора?

Прочетох внимателно цялата тема, видях няколко пъти зададен въпроса и само един отговор /че са като при новолунските списъци/.

Има ли някъде обяснения? Питам от името на човек, на който му се иска да пожелае нещо на близък човек.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 19:08 от арт мама

# 187
Аз търся двама човека за 6 май Hug

# 188
  • Costa Rica
Търся трима за 27.04.

# 189
  • В Балкана

17.04  Wink Имам неизпратена покана.

# 190
  • София
699 може ли някой да ми го разясни?искам нов дом,значи ли че трябва да се откажа?

# 191
Аз снощи видях 222, може ли да кажете какво означава?  Hug

# 192
  • на брега на морето
Аз снощи видях 222, може ли да кажете какво означава?  Hug

"Вашите новопосадени идеи са започнали да растат в реалността. Поливайте ги и ги подхранвайте и скоро те ще изскочат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата на вашето проявление. С други думи не губете и пет минути пред чудото. Вашата проява скоро ще бъде очевидна за вас. Запазете духа си за добрата работа. Поддържайте положителни мисли, поддържайте потвърждения и продължете да визуализирате."

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:06 от Котьо Тръмп

# 193
# 194
  • София
аз пък не виждам никакви числа..  Confused

Общи условия

Активация на акаунт