Посещение на Ангели

• 92 415
  • 823
  •   1
Отговори
# 165
[size=14pt Praynig]Помогнете ми да не прекъсвам веригата.  Praynig[/size]След няколко дена ще посрещна Ангелите, а нямам хора, на които да ги пратя.

# 166
Здравейте момичета, ще посрещам ангелите на 06.04 и си търся двама,на които да ги пратя. Моля да ми пишете на лични, ако някой иска да ги посрещне в дома си.

# 167
Ох, искам да споделя и аз....От неделя съм заедно с Ангелите, В понеделник вечерта се скарахме с мъжа ми ( това не се е случвало поне от година, а може и повече - не помня точно, но беше отдавна) и в момента не си говорим. Когато посрещах ангелите ги помолих за хармония и разбирателство на всички в тази къща и т.н. и после им казах да направят всичко, което е за добруването в това семейство. А вижте, какво се случва....
Мерилин, понякога конфликтите са за добро. Ти сама казваш, че не сте се карали отдавна, нормално е за година да се е натрупало напрежение и негодувание. И сега е бил моментът да избие навън, а не да гнои надълбоко. Нали знаеш как е в хомеопатията - положението първо с е влошава, за да се подобри. И именно влошаването е знак, че лекарството действа. Отношението "не си говорим" ме тревожи, обаче. Вие сте възрастни хора, седнете и поговорете като такива Hug После сигурно ще разбереш как точно са ви помогнали Ангелите.

Ето този отговор ме обнадежди и започнах да мисля позитивно. Много ти благодаря Делфина фон Ю. напръсках със светена вода и прочетох Отче наш.
Вече знам, че винаги мога да разчитам на вас и това ме прави ужасно щастлива.
Целувам ви и ви благо- даря!

# 168
  • Universe
 забравих свещта докато изгасне 3 пъти Embarassed Embarassed надявам се да няма някакви ужасни последствия.. ooooh!

Бялата Шапчица, няма да има никакви последствия, ако не мислиш за такива  Peace / А,може би, ти дават знак да станеш по-отговорна   Grinning/

Йо,

При посрещането на ангелите в дома ми, особено в "ритуалната" стая, цареше нечовешко спокойствие и въздухът вибрираше някак особено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам сбъднато желание /1 месец след посещението, по-скоро поджелание, защото моите бяха много обемисти Wink Не забравяйте, че "много" и "малко" са земни понятия, които не фигурират в ангелския речник Hug/

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!!!  

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 02:56 от lenny_pld

# 169

Весели празници Hug

п.п.това сътвориха мойте ръце,след вчерашна молитва да ми се помогне да направя най-хуваите яйца.И така слушайки музичка аз рисувах,та чак не вярвах колко добре се справям с рисуването Grinning

# 170
  • София
Честит празник, момичета  Hug
на всички да се сбъднат желанията  Simple Smile

Лени, благодаря Simple Smile
слава богу (не съм се притеснила много, но ми стана малко съвестно и реших да попитам)
още в петък изпратих ангелите - докато бяха при мен, беше много хубаво Simple Smile атмосферата беше една такава заредена.. Simple Smile
още не са ми се изпълнили желанията и аз засега чакам Simple Smile

# 171
# 172
Христос Воскресе  Simple Smile
Момичета, прочетох цялата тема  Shocked ... изумена съм  Shocked #Crazy #Crazy #Crazy Стряскащо е. От сърце ви желая, успех в това налудничево начинание... Толкова много ми напомня на времето, когато бях много малка и вярвах в дама пика, и призоваването и със свещи и тинтири минтири ... Прочетох доста интересни мнения, в по-голямата си част дори смислени. Но... Нима човешката потребност се е изродила до такава степен, че една бяла свещ, едно бяло цвете и книжен плик с желание са в състояние да разклатят съзнанието на здравомислещият човек  #Crazy Ами ако свещта е зелена, ако цветето е лилаво, ако пликът е пластмасов  ooooh! какво става... Какви са тия мъже с вратовръзки  dont и костюми, къде изчезна русокосото ангелче с крилца  #Crazy  Разбира се, че всеки има право да вярва в каквото намери за добре, и моля да ме извините за негативното отношение. Съвсем случайно попаднах в тази тема и наистина се втрещих  #Crazy
Весели празници и много сбъднати желания   bouquet

# 173
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Ilita*** , много сбъднати мечти желая и на теб, мила  Hug
Перифразирам една известна мисъл - позволи си да бъдеш себе си, а на другите - да бъдат други, без да ги съдиш   bouquet

# 174
Момичета, довечера посрещам ангели в дома си, а се оказа, че нямам хора  Cry Имам само един и неискам да прекъсвам веригата Sad Има ли някой, който иска да му ги препратя? Моля, помагайте  Praynig

# 175
Аз утре ще посрещам Ангелите, но нямам нито един човек, на когото да ги препратя. Какво да правя???

# 176
аз си написах вече трите желания, макар че имам само  един човек... само на него ще ги препратя... дано да няма някакъв проблем  Praynig дано не повлияе на посрещането и изплълнението на желанията  Praynig
richmama, желая ти да намериш поне един човек, за да не се прекъсва веригата... нищо, че не са трима...  Hug   bouquet дано се изпълнят всичките ти желания  Hug

# 177
  • София
момичета, мисля, че няма да е фатално ако не запълните бройката, препратете на хората, които имате и така
надявам се мацките, които по-отдавна се занимават с ангели, да се включат и да дадат адекватен съвет за ситуацията Simple Smile
 Hug

# 178
Разбира се, че не е фатално, ако ги изпратите само на двама или на един човек  Hug
А и да не ги пратите на никого след вас, пак не е фатално - те все ще намерят при кого да отидат   Peace

# 179
  • България
Здравейте момичета и на мен ми трябва още един човек за утре  т.е. аз утре ги пострещам , а изпращам покани за 17 -ти  Hug има и още нещо -ще пътувам тези дни. Умишлено отложих да е деня след посрещането , за да съм си в къщи утре вечер, но после може би 2 дена няма да ме има. Но смятам , че след като съм ги посрещнала вече в дома си няма да е проблем, че ще отсъствам за малко?? Нали все пак всички ходим на работа и ни няма през повечето време??

Общи условия

Активация на акаунт