Посещение на Ангели

• 92 341
  • 823
  •   1
Отговори
# 150
Ох, искам да споделя и аз....От неделя съм заедно с Ангелите, В понеделник вечерта се скарахме с мъжа ми ( това не се е случвало поне от година, а може и повече - не помня точно, но беше отдавна) и в момента не си говорим. Когато посрещах ангелите ги помолих за хармония и разбирателство на всички в тази къща и т.н. и после им казах да направят всичко, което е за добруването в това семейство. А вижте, какво се случва....

# 151
Ох, искам да споделя и аз....От неделя съм заедно с Ангелите, В понеделник вечерта се скарахме с мъжа ми ( това не се е случвало поне от година, а може и повече - не помня точно, но беше отдавна) и в момента не си говорим. Когато посрещах ангелите ги помолих за хармония и разбирателство на всички в тази къща и т.н. и после им казах да направят всичко, което е за добруването в това семейство. А вижте, какво се случва....

чети всяка вечер Псалм 91 и Отче наш,наръси и със светена вода  и виж какво става

# 152
  • Costa Rica
Мерилин, понякога конфликтите са за добро. Ти сама казваш, че не сте се карали отдавна, нормално е за година да се е натрупало напрежение и негодувание. И сега е бил моментът да избие навън, а не да гнои надълбоко. Нали знаеш как е в хомеопатията - положението първо с е влошава, за да се подобри. И именно влошаването е знак, че лекарството действа. Отношението "не си говорим" ме тревожи, обаче. Вие сте възрастни хора, седнете и поговорете като такива Hug После сигурно ще разбереш как точно са ви помогнали Ангелите.

# 153
  • София
fastuche,благодаря ти-не се бях сетила за силата на огъня .Надявам се да е било това Hug

# 154
  • София
Мерилин, и аз мисля,че това е малка била малка провокация от страна на Ангелите. Няма как за толкова време да не се е натрупала отрицателна енергия между вас и те просто са ви накарали да я освободите. Мисли позитивно и направи Ти първата крачка за изясняване на конфликта Peace

# 155
  • София
Здравейте,момичета,не можах да намеря хората за ритуала,дори едната приятелка ,която ми беше сигурна и тя отказа ,кажете ,моля,в този случай какво се прави Crazy Shocked
п.п. довечера посрещам Ангелите,т.е. не мога да разчитам на чудо в последния момент

# 156
  • София
и аз посрещнах ангелите в неделя, а снощи имах истерична караница с брат ми, но обикновено се караме по-яростно, а снощи цялата работа утихна като огънче, полято с вода Shocked
то и аз трябваше да се сдържам, ама не успях  Embarassed
пиши какво става, има ли развитие  Simple Smile

# 157
Момичета искам да попитам желанията лично за мен ли трябват да бъдат или мога да си пожелая нещо за сина и мъжа ми Hug

# 158
Това ми се наби днес в главата,след казано нещо от вуйчо ми.

Цифрите-116
''Поддържайте възвишени мисли и избягвайте безпокойствата, свързани с материалния свят''

# 159
Момичета, благ-даря ви за обнадеждаващите отговори, може да е като при хомеопатията - съгласна съм, но такъв поглед не бях виждала от 19 години съвместен живот, просто съм изплашена, незнам дали ме разбирате. Той винаги е бил въздържан, дори когато е ядосан излиза от стаята, за да не задълбочава конфликта. До сега дори не си е помислял да ме нагруби, а зя друго и дума не може да става, а това, което се случи е ......А относно развитието на нещата - все още не си говорим, разминаваме се из къщи.

# 160
  • Костинброд
Това ми се наби днес в главата,след казано нещо от вуйчо ми.

Цифрите-116
''Поддържайте възвишени мисли и избягвайте безпокойствата, свързани с материалния свят''

Йо, доколкото аз разбрах от книгата на Дорийн, знак са числата, които се повтарят периодично, но ако ти приемаш 116 като знак, ако го усещаш като знак- може пък и да е Peace

# 161
  • София
Мечтание аз лично комбинирах  желанията си в даден аспект с такива, който засягат и  най-близките  ми  хора, като една част от тях форумулирах така , както си пиша и желанията на новолуние,т.е. бяха свързани с пожелание за промяна на моето собствено поведение  и възможности по отношение на този, за който съм загрижена, така че да мога да помогна или повлияя положително.

# 162
  • София
да ви се оплача от себе си - много съм безотговорна: днес забравих свещта докато изгасне 3 пъти Embarassed Embarassed
надявам се да няма някакви ужасни последствия.. ooooh!

# 163
Ето една виртуална почерпка от мен,послучай Рд-то ми Hug

Благодарна съм на всички и за всичко.Рабрах,че когато човек иска и чувства,че има нещо-то го получава.
Благодарна съм за всяко съвпадение и за хубавото ми посрещане снощи в 00:00 сред приятели.

А докато Поповете освещаваха ресторанта,аз треперех и гледах само в тях.След ритуала,казах на  собствениците/това са хора с които случайно се запознахме на една почивка и които се доказаха като истински приятели/ и мъжа ми и заявих,че искам Църковен брак и те да са до нас Wink

# 164
Здравейте и от мен,момичета!
Ангелите в момента са при мен и искам да споделя някои нещица.На първата  вечер  от гостуването им, когато си легнах мислено им благодарих ,че са в моят дом и казах,че много ми се иска да мога да Ги видя... И тогава за части от секундата ,както си лежах със затворени очи - изплува мъжки образ ...Все едно се доближи до лицето ми,погледна ме  и изчезна. Честно казано малко се стреснах,защото до сега много пъти съм се опитвала да визуализирам /тъй като всяка вечер и преди този ритуал, им благодаря за подкрепата и помощта/,но никога не съм успявала да "видя" какъвто и да е образ. Нощес отново се случи- сигурно от пълнолунието не можах да заспя до късно и докато се въртях и мислех за какво ли не ,отново  за миг  видях мъжко лице, но различно  от предишното...Най-странното за мен е,че и двата образа бяха съвсем на земни хора, дори първият беше с костюм и вратовръзка и това ме зачуди много Thinking
В едно съм абсолютно сигурна-подобни мъже не съм срещала и не познавам, т.е. не съм направила несъзнателно асоциация с някой познат.
Отделно от това вдигнах температура- на първият ден от гостуването им. Вярно ,че в момента има един гаден вирус,който преминава за два-три дни ,но аз температура вдигам в много тежки случаи и от години не ми се е случвало...Но всичко премина точно за три часа. И това също ми е много странно newsm78
Не зная всичко това какво означава,но е факт и може би по-късно  Ангелите ще ме насочат и към отговорите.
Чета редовно  и в темата за подсъзнанието и още се уча на много неща, но ако някой по-вещ може да ми даде насоки за обяснение,ще бъда благодарна.
И накрая -търся още един човек,който да посрещне Ангелите на 6.04-ако има желаещи-пишете ми на лични!
Желая на всички много здраве,късмет и светлина! Hug

Заради тази публикация тази нощ сънувах че летяха ангели на терасата ми,възрастни мъже  hahaha ,събудих се цялата трепереща от страх,а в същото време се радвах че съм ги видяла Joy

Общи условия

Активация на акаунт