Посещение на Ангели

• 92 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 510
Vox populi , не се и съмнявам в логиката ти,със сигурност е нужно много повече време и работа.
На всичко отгоре престоят им е не 10,а 5 дни,но когато човек не е токова наясно с подробностите около тази материякато мен е много лесно първоначално да повярва,както са повярвали 90%от пишещите в тази тема Simple Smile Hug
според мен е хубаво  ангелите да са с нас не само за 5 дни, затова инвестирането в положителното мислене си е ценна жизнена инвестиция. Може да се започне с ежедневни упражнения за мислено произнасяне на положителни утвърждения - хубави и правилно подбрани.

# 511
Хайде не се срамувайте, някой иска ли гости?

# 512
Някои предлага ли покана,за една приятелка Hug

# 513
Здравейте на всички,

Моля, изпратете ми покана   bouquet

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:59 от МAMS

# 514
Хайде, момичета,

Моля, някой да ми изпрати покана!

# 515
Здравейте отново,

Все още никой не е пожелал да ми изпрати покана. Дали връзката все още съществува или се е прекъснала. Кажете ми, ако знаете към кой мога да се обърна и да получа покана.
 Благодаря Ви предварително  Hug

# 516
Здравейте бих искала да получа покана . Ще бъда много благодарна на този който ми изпрати покана. Благодаря ви  bouquet

# 517
Момичета, четох, четох, не можах да изчета всичко.
Моля някой да разясни какъв е точно ритуала и какво и кога се прави.
За сега не искам покана, просто ми стана интересно...... Grinning

# 518
Ритуалът за приемане на ангелите е прост и е хубаво да се извърши с лека медитация, без да му се посвещава специално време, освен в първата и последната вечер в 22.30 часа.

За да приемеш ангелите, трябва да бъдеш в своя дом на ....... в 22.30 часа вечерта. Избери стая или някой подходящ ъгъл в дома ти и приготви следните неща:

- бяла свещ, която благослови със свои думи

- три желания, написани на лист хартия и сложени в книжен плик

- бяло цвете или саксия, която цъфти в бяло, и която положи до свещта

- имената на тримата човека, при които ще отидат ангелите след петте дни и адресите им, сложени в друг плик

- върху плика с твоите желания сложи ябълка.

Преди да приемеш ангелите, трябва да запалиш свещта (важно е да се знае, че свещта трябва да бъде запалена 5 дни. В случай, че свещта свърши и не може да издържи, запали нова всеки път, когато предишната свещ е свършила).

В деня .........., в който ще приемеш ангелите в 22.30 часа, отвори вратата на дома ти (в действителност, физически, а не само в мислите си) и благослови идването на ангелите със свои думи, като например:

"Заповядайте, моля влезте и ще бъдете приети с любов и благословия, ангели изпратени от ..............., (името на този, който ги изпраща при вас). Благодаря ви, че дойдохте в моя дом, благодаря ви, че благославяте моя дом и хората, които живеят в него, които влизат и излизат от него, благодаря ви, че ни дарявате със спокойствие и мир, благодаря ви, че избрахте да дойдете и да благословите живота – моя и на моите близки с хармония, радост, любов, мъдрост, здраве и сила. Благодаря ви, че ми помагате да осъществя моите три желания и да ме дарите със щастие."

Ангелите ще останат с теб 5 дни  от ...... до ....... . В последния ден на тяхното посещение, в 22.30 часа отвори отново вратата и ги изпрати с любов на следващите три човека, с които си се разбрал/а предварително. На Ангелите им трябват 5 дни от момента, в който излизат от дома ти, докато влязат в следващия дом.

Това е ритуалът и всичко е подробно описано в поканата, която ти се изпраща.

Аз все още търся някой, който да ми изпрати покана.

# 519
  • Варна
Мамс, почети темата назад и виж последните постове - кой е писал, че има покани.
Мисля, че трябва ти да питаш на лични. По всяка вероятност, който има свободни покани не чете темата.
Ако намериш свободни покани, пиши ми Wink че на мене не ми се чете Mr. Green

# 520
Днес ми се обадиха да ме питат искам ли да ми пратят ангели и аз се съгласих, но ритуала ни ми стана много ясен. Моля да ми изпратите ако нямате против, подробен инстуктаж. Praynig

# 521
ооо извинете, сега видях че има. Blush

# 522
 Embarassed извинете за "ни ми" от недоглеждане е, сега го видях.  Embarassed

# 523
Здравейте, отново!

Аз все още търся някой, който може и иска да ми изпрати покана. Предложиха ми да пиша в руски сайт, но за съжаление, този език ми е много чужд. Моля Ви, помогнете ми да посрещна и аз небесни гости  Hug

# 524
Привет, мили дами   bouquet

Вече имам покана и ангелите ще ми гостуват от 18.11.
Ако има желаещи, мога да изпратя 3 покани за 28.11

Общи условия

Активация на акаунт