Посещение на Ангели

• 92 349
  • 823
  •   1
Отговори
# 495
  • BG
Аз ги посрещах на 05.09, ако може през 1 месец съм навита да ги посрещна и на 05.10, даже искам.

# 496
според мен не трябва да се бъркат истинските ангели с въображаемите.
Това, за което много хора мислят, може да бъде "образувано"/създадено в духовния свят. Но то може да е просто образ.
Ако беше толкова лесно, надали  в миналото (а и сега) ще е трябвало години на развитие, за да се постигне връзка с по-висши същества. Към въпросния ритуал имам сериозни резерви, както и към "информациите" от медиуми. Съвета ми е да внимавате. Има начини за връзка с ангели, но се изисква сериона вътрешна работа, и пречистване. Ангелите са Служители на Бога, и ако някой си мисли че може да ги праща някъде по негово желание... Stop

# 497
Здравейте момичета!Аз посрещнах ангелите на 25.09 и следва да ги изпратя на 30.Сега обаче мъжа ми се обади и каза,че най-вероятно в четвъртък в края деня ще пътуваме извън София.Въпросът ми е какво да направя в този случай,защото няма да съм си у дома в 22.30 когато трябва да ги изпратя.Благодаря ви!

# 498
Хей,никой ли не влиза в тази тема вече?Очаквах да получа някакъв отговор!

# 499
аз знам че можеш да поканиш ангелите с теб като излизаш навън Hugи ги изпрати от там където се намираш  Peaceедна приятелка така направи Peace

# 500
Много ти благодаря Мечтание!И аз си мислех за нещо такова,но все пак реших да питам,за да не сбъркам нещо!

# 501
ако има желаещи за покани да ми пишат Peace

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 11:51 от Харалампиева

# 502
и аз имам няколко покани за Архангелите , ако някой иска да пише.  3 са за довечера  , а другите по бавни за след 5-7 дни.... Simple Smile

# 503
аз знам че можеш да поканиш ангелите с теб като излизаш навън Hugи ги изпрати от там където се намираш  Peaceедна приятелка така направи Peace

Не, държиш ги под ключ  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 504

Не, държиш ги под ключ  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Joy Joy Joy
А когато влизаш в банята ги караш да седят пред вратата и ако гледат през ключалката им се караш  Joy Joy Joy Joy

# 505
И други неща като се правят трябва да бъдат помолени да излезнат за малко или да изчакат пред вратата(без да слухтят),за да не изпаднат в грях newsm48 ,  но за по-сигурно ги пратете на кафе с техни себеподобни Wink

# 506
И други неща като се правят трябва да бъдат помолени да излезнат за малко или да изчакат пред вратата(без да слухтят),за да не изпаднат в грях newsm48 ,  но за по-сигурно ги пратете на кафе с техни себеподобни Wink

не е лесно  Embarassed

(аз се опитах да загатна в смисъл че нещата са по-различни, ама май нямаше много ефект  ooooh! )

# 507
О, и аз ги посрещах и то както си му е реда(съвсем сериозно),само дето не можах да ги изпратя  Embarassed ,но по време на престоя им,вместо да ми помагат нещо се скатаваха Crossing Arms , така че съм им обидена и повече няма да ги каня  Whistling Mr. Green

# 508
О, и аз ги посрещах и то както си му е реда(съвсем сериозно),само дето не можах да ги изпратя  Embarassed ,но по време на престоя им,вместо да ми помагат нещо се скатаваха Crossing Arms , така че съм им обидена и повече няма да ги каня  Whistling Mr. Green

когато метода е точен и неритуален, нещата може да са по други, и резултатите.
Примерно положителните и светли мисли, правилния начин на мислене може да привлече висши същества към нас - реално.
Но за да се развива положително мислене може да е нужно много повече от покана за десет дни.
Преди време един човек със способности, който познавах ми сподели за опитност с образа на Богородица - не майката на Исус, а образ създаден от хората - и естествено влиянието няма да е същото. Та така и за въпросния ритуал, извинявам се ако съм напрегнал някой с позицията си, но според мен истинските неща са ценните!

# 509
Vox populi , не се и съмнявам в логиката ти,със сигурност е нужно много повече време и работа.
На всичко отгоре престоят им е не 10,а 5 дни,но когато човек не е токова наясно с подробностите около тази материякато мен е много лесно първоначално да повярва,както са повярвали 90%от пишещите в тази тема Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт