Посещение на Ангели

• 92 345
  • 823
  •   1
Отговори
# 600
Моля изпраете ми една покана и на мен.Предварително Ви благодаря.   bouquet

# 601
  • BG
Vanissa, Честит 8-ми март, пращай ми бързо трите си имена и точния си адрес, аз тази вечер постещам ангелите и мога да ти ги изпратя на 18.
И трите ми покани са свободни.
Пишете ми на лични, за да Ви ги изпратя.

# 602
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Лелее хора направо ме впечатлихте!Реших да опитам.Не че се оплаквам........но малко помощ не е излишна. Simple Smile

# 603
  • Sofia
Може ли покана “ Hug

# 604
Имам свободни покани за 28.03.2011,ако някой иска покана да ми пише.

# 605
Здравейте,

Иска ли някой покана за 28 март или за 7 април? Ако да- да ми пише на лични Simple Smile
Едни приятелки не могат да си намерят хора, трябват им общо 5 човека: ДВАМА ЗА 28 И ТРИМА ЗА 7 АПРИЛ.

# 606
моля ви някой да ми прати една покана и на мен.благодаря ви!

# 607
  • Sofia
                                      Simple Smile имам 3 покани за 28 март Wink

Hugпишете ми Hug

# 608
  • Sofia
Какво се случва, ако не намериш на кой да ги изпратиш, аз ги чакам утре, но не съм намерила на кой да ги изпратя Sad

# 609
  • София
Моля ви за покана, колкото е възможно по скоро и подробни инструкции, за първи път ще ми бъде.

# 610
Имам една свободна покана за 7.04 и още два дена до ритуала.Ако има желаещ да ми пише на лични. Hug

# 611
Иска ли някой покана да ги посрещне на 07.04.? Hug

# 612
Добре де, дайте и малко инфо затова какво се случва с вас след посещението...

# 613
Добре де, дайте и малко инфо затова какво се случва с вас след посещението...
при мен бяха скоро.искам да кажа,че докато бяха с мен и в моя дом нещата бяха спокойни,всичко беше наред.дори тяхното гостуване съвпадна с една много неприятна за мен ситуация и все си мисля,че те ми помогнаха нещата да се случат по най-хубавия и безболезен начин за мен и околните.а след тяхното тръгване..да кажем че се чувствам доста по-уверена в себе си и доста по-силна. Hug

# 614
zdraveite imam tri pokani za 07.04,koito iska da mi pishe...sajalqvam che ne pisha na kirilica,no pisha ot telefona si.

Общи условия

Активация на акаунт