Посещение на Ангели

• 92 061
  • 823
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, иска ли някой да посрещне ангелите на 17 април. Пишете ми на ЛС ако има желаещи.

# 616
Здравейте!
Допреди близо 4 години не вярвах на подобни неща...Но откакто почина майка ми,няколко пъти ми се случват странни неща...например едното ми рамо се затопля,като че ли някой си слага ръката там,или вечер някаква сянка бързо минава пред полилея и за част от секундата затъмнява светлината...или просто полъх покрай лицето ми....
Мислех си ,че си внушавам.
Но това се случва все когато съм притеснена,изнервена....объркана...
И после ей така ,се успокоявам.
Вече започвам да се замислям дали няма истина в това,че всеки си има Ангел-хранител...
И дали това е моята майка или някой изпратен от нея,за да продължи да ме пази...
Знам ли?
Случвало ми се е и да си помисля нещо и то след време да се сбъдне...чак на моменти се хващам ,че се страхувам от мислите си...да не би случайно да имам лоши мисли и те да се сбъднат.

Засега не съм склонна на такива експерименти...но ми се иска да ви следя.

Уж не съм суеверна ...ама живота често ни поднася изненади...

# 617
  • София
zdraveite imam tri pokani za 07.04,koito iska da mi pishe...sajalqvam che ne pisha na kirilica,no pisha ot telefona si.
   Изчисти си пощенската кутия, не мога да ти изпратя нищо, защото е пълна.

# 618
  • BG
Здравейте момичета, 3 пъти съм постещала Ангелите и в два от случайте ми се случваха хубави неща.
Точно това, за което съм притеснена в момента се оправя противно на логиката  Hug

# 619
Много се вълнувам .искам и аз да направя този ритуал.Какво трябва да направя.Разбрах ,че трябва да намеря трима човека.Вярно ли е.Може ли малко по -подробно.Винаги съм се интересувала от езотерично,деца индиго ,самовнушения и всякакви подобни неща.

# 620
  • София
Здравейте,

защо едва сега ви открих  newsm78 ? Много интересна тема и  днес ще направя всичко възможно да изчета описаните неща. 
   Вярвам в необяснимото, независимо логиката, защото и на мен, като при много от вас са се случвали много неща - леки катастрофи,при които само за секунди обрата би бил друг....падания на децата и т.н.  неща които няма как да са случайни. Сигурна съм, че винаги някой ни е пазел  Peace

Във връзка с това, бих искала да попитам- молитва( желание) за друг човек( не от семейството), който е в беда, би ли бил приет от Ангела?  Или трябва човекът в беда сам да го повика?

# 621
Някой иска ли да посреща ангелите на 27.04.?Нека пише на лични.

# 622
  • Пловдив
Здравейте, имам свободни покани за 17.04.

# 623
  • BG
Привет, аз ще посрещам Ангелите на 17.04 и имам 3 покани за 22.04.
Моля, желаещите да пишат.

# 624
Аз също имам покани за 27.04 Ако има гелаещи да ми пишат на ЛС

# 625
ако имате още покани за 17.04 моля пишете на лични

# 626
  • BG
За 17 е късно вече, преди 5 дни са записани за тогава,но ако искаш за 22 пиши на лични.

# 627
Досега не съм посрещала Ангели, но няма нищо напротив да пробвам!

# 628
  • Universe
Здравейте,

защо едва сега ви открих  newsm78 ? Много интересна тема и  днес ще направя всичко възможно да изчета описаните неща. 
   Вярвам в необяснимото, независимо логиката, защото и на мен, като при много от вас са се случвали много неща - леки катастрофи,при които само за секунди обрата би бил друг....падания на децата и т.н.  неща които няма как да са случайни. Сигурна съм, че винаги някой ни е пазел  Peace

Във връзка с това, бих искала да попитам- молитва( желание) за друг човек( не от семейството), който е в беда, би ли бил приет от Ангела?  Или трябва човекът в беда сам да го повика?

Желанията за други хора не действат, не е препоръчително да се нарушава свободната воля на индивида или да влезе в действие Закона за непоискано добро, но, според Жан Спилър,  има  начин да се формулират малко по-различно и да подействат

Според ангелския терапевт Дорийн Върчу, можеш да помолиш ангелите за за друг човек, но тъй като не мога да преценя какъв е проблема, виж нейните  молитви - по "ЛЕЧЕНИЕ С АНГЕЛИТЕ"

На всички желая сбъдване на желаниата и ангелска закрила

# 629
Сега открих тази тема
И аз искам Ангели, не знам как и какво се прави, затова много моля - с упътването   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт