Посещение на Ангели

• 92 338
  • 823
  •   1
Отговори
# 675
  • у дома
Vox populi  Hug
И аз си мисля,че има причина "да е при нас',но не знам каква.
Може би и това,че се чувствам прекаленно виновна пред него,може би,защо все още имам дори и минимални съмненения,че е мъртво....
сложно ми е да обесня

# 676
за причините - вероятно хора с духовно виждане могат да преценят какви са (поне в някаква степен)
Съществуването на човека не приключва със смъртта на физическото тяло. Не случайно се правят молитви за заминалите - това има благоприятно за тях значение, както и да не им се пречи със силна  скръб от страна на близките, които са на Земята.

# 677
  • Tам през Атлантическия океан
dgidgi,

има прекрасна тема тук, май бе "Ах прекрасно създание" тя е за децата и техните "странности"  Wink

Дацата ни си имат свой си свят  Hug Tова което описваш не е странно  Wink защо си се вторачила в това така  Wink предполагам не прави проблеми, здараво , жизнено ти е детенце нали ?  Rolling Eyes

Сега ще потърся темата и ще пусна линка  Hug

.......

Ето я  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397147.0

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 15:25 от Desss

# 678
Passiflora  Hug Споделям писаното от теб!
dgidgi Вината,която изпитваш е онази,която те тормози. Както ти е писала и Passiflora-с много любов и търпение се зареди преди всичко самата себе си,така ще дойде и прошката и благодарността.А въпроси-човек явно така е устроен,винаги да си задава въпроси и дори,когато получава някои отговори,ако не му се харесат-да си задава нови и нови въпроси...

Моето мнение е,че духът на първото ти детенце е още с вас,но е видим само за малката ти дъщеря.Което не е нито лошо,нито странно.Да,за повечето хора починалите хора са починали,т.е. край,повече нито ще ги видят,нито ще ги чуят.Но по-сензитивните хора  и ги чуват и ги виждат. Peace

А срещите и разговорите с каката-детенцето ти ще забрави най-вероятно като поотрасне.Така,че може би имаш възможността да намериш отговорите точно от случващото се сега.Нищо не е случайно в този свят.Понеже не съм  вярваща и християнка,на всичките ти въпроси бих отговорила по-лаконично-да,има някакви сили,но  кой  умее да ги управлява и с какви цели-има голямо значение и твърде малко достъпна информация.Да знаеш- не винаги носи утеха обаче,понякога е по-добре да се подходи с обикновена и по-сляпа вяра. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 20:20 от СИЯЙНО МЕЧТАНИЕ

# 679
dgidgi, ще споделя на мен какво ми се случи съвсем скоро. На 29.04.2011г беше погребението на моята приятелка, няма да казвам как ми подейства, защото тя беше изключителен човек. Само след седмица и половина получих съобщение на рождения си ден от нея в netlog. Нямам обяснение как е станало това нещо. Нямаше написан смс, а само това  hug , ако някой може да ми обясни какво е това, ще се радвам. Едва ли мъжът и ще и е влизал в профила и за да ме поздрави от нейно име по този начин, защото е  много ......нямам думи как да го нарека. След това разглеждах едни снимки и реших да си направя карта на желанията тъй като чета друга тема от форума, харесах си една снимка, снимала съм се на аязмото на един манастир и зад мен  на вратата на аязмото се вижда едно лице. Много странно е всичко това, но не се плаша, просто зная, че с мен има сили които ме пазят. Вярвам в Господ, вярвам в Ангелите , а на boll искам да кажа, че Vox populi помага наистина и не е говорил за пари.
Когато чета и виждам, че някои хора нямат мнение, а цитират сухо библията и се опитват да ми  натрапят как ще ме накаже Господ, ми става смешно. Мисля, че всеки има път и ако иска помощ-добре, но да му се натрапва за паднали ангели и сатани и ,че Господ е много далече от нас не съм съгласна. Господ е във всеки от нас и всеки може да обърне към него.

# 680
Цитат
Господ е във всеки от нас и всеки може да обърне към него.

Това ми хареса PeaceЕто една хубава притча Peace
Притча за Бог и бръснаря
Един човек влязъл в бръснарницата както обикновено правел, за да го избръснат и подстрижат.
Заприказвал се с бръснаря, който го обслужвал. Говорили за разни неща и изведнъж станало дума за Бог.
Бръснарят казал:
- Каквото и да ми говорят, аз не вярвам че съществува Бог.
- Защо? – попитал го клиентът.
- Това  е толкова ясно. Достатъчно е да излезеш на улицата, за да се убедиш, че няма Бог. Кажете ми, ако Бог съществува, откъде има толкова много болни хора? Откъде са безпризорните деца? Ако той наистина съществуваше не би имало нито страдания, нито болка. Трудно ми е да си представя любящ Бог, който допуска всичко това.
Клиентът се замислил за миг, но решил да си премълчи, за да не влиза в спор. Когато бръснарят си свършил работата, клиентът си тръгнал. Излизайки от бръснарницата той видял на улицата рошав и необръснат човек ( като че ли не се е подстригвал цяла вечност – толкова бил рошав). Тогава клиентът се върнал в бръснарницата и казал на бръснаря:
- Знаете ли какво ще ви кажа? Не съществуват бръснари.
- Как така? – учудил се бръснарят – А нима аз не влизам в сметката? Аз съм бръснар.
- Не! – възкликнал клиентът – Те не съществуват, иначе нямаше да има рошави и необръснати хора, като ето онзи човек, който върви по улицата.
- Но, мили човече, работата не е в бръснарите. Просто хората не идват при мене.
- Точно в това е работата! – потвърдил клиентът. – И аз казвам същото: Бог има. Просто хората не го търсят и не отиват при него. Ето защо има в света толкова много болка и страдания.

# 681
Някой с покана?

# 682
Може на мен да ги изпратиш. Само кажи кога.

# 683
Simple Smile и аз чакам за покана

# 684
Даже няма да се извинявам за това, което ще напиша. Хора , прекрачили сте границата на разумното, стегнете се малко. По големи глупости не бях чела.

# 685
може ли и аз да помоля за покана Simple Smile

# 686
Даже няма да се извинявам за това, което ще напиша. Хора , прекрачили сте границата на разумното, стегнете се малко. По големи глупости не бях чела.
По чии критерии това са "глупости"?И как определяш кое е разумно, и кое-не? newsm78

# 687
По чии критерии това са "глупости"?И как определяш кое е разумно, и кое-не? newsm78
Не мисля че трябва да обръщаме внимание на всеки такъв пост  Simple Smile всеки избира в какво да вярва! мисля че по - добре за нас самите ще е да се държим една за друга във вярата си и да оставим тези които ЗА СЕГА не вярват, защтото рано или късно вярата достига до всеки! Бог да благослови всички и вярващи, и невярващи!  Heart Eyes

# 688
  • varna
здравейте аз съм нова в тази тема и не ми е много ясно как се получава покана.Ако някой ми  помогне много ще Ви бъда благодарна.

# 689
май съм позакъсняла с вписването в темата  Grinning Grinning май вече почти никой не пише тук  Sad

Общи условия

Активация на акаунт