Посещение на Ангели

• 93 522
  • 823
  •   1
Отговори
# 75
на мен ми трябва един човек,втория го чакам да каже-датата е 27.04

И моля ви отговорете ми на въпроса-мога ли да препратя поканите от името на майка ми от мейла ми?

# 76
  • Costa Rica
Искате ли още съвпадения?
Баща ми току-що влезе по спешност в болницата, а х-х-х е постнала инфо за Архангел Рафаил - лечителя. Познайте кой ще ми е на гости след малко Wink

Тегля си фрийбита с word art всеки ден. напоследък се падат някакви цитати за кученца например, или шегички. Днешният цитат, обаче е Live as if your prayers are to be answered.
 Shocked

# 77
Здравейте,
Ако не успея да намери хора на които да препратя, прекъсвам веригата и ...
...май по-добре така, но да посрещна ангелите както трябва?
Не съм се отказала да търся, но ако не стане няма да разочаровам ангелите, нали?

# 78
  • Добрич
zoh, няма как да разочароваш ангелите. Можеш да разочароваш само себе си. Ангелите не осъждат нашите постъпки. Ние сме тези, които осъждаме. След като знаеш, че си направила, всичко, което е по възможностите ти не бива да си обезпокоена.

Можеш да сложиш празен плик на масата и ако успееш преди да изпратиш ангелите да намериш желаещи за покани, да допълниш плика.

# 79
Вела права си!

Дори мисля да сложа плик, и ако не успея да намеря хора, да изпратя ангелите там където има най-голяма нужда от тях.

# 80
Пишете ме и мен за госттуване на ангелите, но моля и за други накоито аз да педам после! Благо- Даря Ви!

# 81
Здравейте! Търся хора, на които да пратя покана да посрещнат Ангелите в дома си.

# 82
на мен ми трябват двама човека,като посещението ще е на 27.04

# 83
Zdraveite,speshno se nyjdaq ot angeli no ne znam kak da gi pokanq nito kak da gi priema ako nqkoi mi prati,bihte li mi obqsni li.Blagodarq

# 84
Molq pomognete mi,izpratete mi angel i mi kajete kak da go priema.Hybav i ysmihnat den na vsi4ki

# 85
 Wink Привет , милички Simple Smile Аз търся трима човека , на които да изпратя Ангелите следващия месец . Моля , ако има желаещи да ги посрещнат да ми пишат на лични и аз ще им изпратя указания за посрещането .
Хубав ден   bouquet

# 86
  • На морето!
Интересна тема. Записвам се да чета. Имам нужда от още време и вътрешна потребност.

# 87
Това не е духовност. Това са фантазии за скучаещи.

Разбира се, че мястото ми е тук. Някой може да се замисли и да намали спама в света. Това е добро дело.

В момента заради мен висши ангели стоят безработни...това ли е духовност?

Явно хората тук трябва да се дозамислят какво е това животно "духовност".

Кажи какво е духовност, как разбираш това понятие и как ти лично правиш нещо, че да подобриш състоянието на нещата в своя живот и света чрез духовността.

Според мен има известна истина в думите ти, н също мисля, че по-добре свеши и ябълки съчетани с надежда, любов и добри дела, отколкото само празнословие и злословие, съчетано с нищо полезно за когото и да е. Ти как мислиш?

# 88
  • Тука, под липите стари...
Записвам се да ви следя. Много съм объркана от това, което прочетох тук. Не съм чела, споменатите по-горе книги и честно казано се плаша от подобни ритуали. Искрено се радвам за всички, които са получили помощ от ангелите.
Съществува, обаче, вероятност да бъдем заблудени в това, каква точно сила каним в дома  и живота си.

# 89
  • София
Здравейте и от мен, ако има желаещи да посрещнат ангелите на 6.04.- моля пишете ми на лични!

Общи условия

Активация на акаунт