Посещение на Ангели

• 93 550
  • 823
  •   1
Отговори
# 90
Blagodarq na vsi4ki za informaciqta i pokanite,sega sum priela pokana za 7.04 no nqmam protiv sled tova pak da priemam.Lek i ysmihnat i yspe6en den na vsi4ki Hug

# 91
  • София
Здравейте, ако има желаещи да посрещнат ангелите на 17.04.- моля пишете ми на лични!

# 92
  • София
много съм щастлива, момичета  Hug
успях да намеря и трети човек и довечера посрещам ангелите  Simple Smile
сега остава малко да подредя къщата и да седна да си напиша трите желания  Wink

# 93
Здравейте!
Честит празник! newsm51

И аз търся хора, които искат да посрещнат Ангелите в дома си. Ако някой се интерисува да ми пише на лични.

# 94
  • la Città Eterna
Момичета, искам да споделя нещо хубаво, което направиха за мен днес ангелите. Имах планирано пътуване до България сега по празниците, и както е етично, се объдих първо на бившия ми съпруг, за да му предложа да си избере колко дни детето да стои при него, за да планирам да посетя моите родители и баби. Той тогава ми заяви, че иска всичките дни и много страдах, но нищо не можех да направя - изнудва ме с декларацията - разрешение за пътуване на детето. Преди малко ми се обади, че не му позволяват отпуск и не може да вземе детето. Остава да ми каже кога все пак ще има почивни дни, за да види и тя баща си. А през останалото време ще я заведа при бабите ми и родителите ми... За мен си е ангелска намеса, в последния момент... за което много им БЛАГОДАРЯ newsm51

# 95
Благо-даря на всички момичета, които се отзоваха на молбата ми. Днес е щастливият ми ден - довечера ще посрещна Атгелите. Обещавам да споделя впечатления с вас. Късмет на всички в Ангелската тема.

# 96
Искам да попитам за плика с желанията. Трябва ли през петте дни да стои до цветето и свещта или може да си го приберем някъде след като посрещнем Ангелите?

# 97
Момичета и аз търся двама човека за посрещане на Ангелите.Датата е 27.04.
Които иска ,да ми пише на лични Hug

# 98
Аз бих искала да ми попитам от къде знаете, че това което искате е най-доброто за вас?
Дали работата която желаете да е най-добрата, дали пък няма нещо друго приготвено за вас, но вие тропайки с крак, че искате нещо конкретно да го пропуснете... (просто пример).
Има неща които в нашите очи да изглеждат добри, но за дадения период от живота ни това да не ни подейства изграждащо, а напротив.
Ако моят син го питаш какво иска ще каже, че иска Ферари. Ако аз изпълня това му желание, това което ще се случи, че ще се самоубие някъде... (това е само метафора)
Дали не е така и с нашите желания?
Друга бира е, че злите сили могат да се преправят на светли ангели и да ви казват това което вие искате да чуете...
Не не необходимо само надежда, за да променим живота си, необходимо е понякога да бъдем изобличени за делата си. Защото много често неуспехите ни и стигането на дъното е не, защото просто не ни върви, а защото ние се нуждаем от промяна както на начина на мислене, така и да прекратим с някои вреди практики...

# 99

..... много често неуспехите ни и стигането на дъното е не, защото просто не ни върви, а защото ние се нуждаем от промяна както на начина на мислене, така и да прекратим с някои вреди практики...

това е отговорът ти Peace

# 100

..... много често неуспехите ни и стигането на дъното е не, защото просто не ни върви, а защото ние се нуждаем от промяна както на начина на мислене, така и да прекратим с някои вреди практики...

А как ще реагирате ако "ангелите" вместо да ви изпълнят желанията ви кажат да се покаете за определени неща? Wink

# 101

А как ще реагирате ако "ангелите" вместо да ви изпълнят желанията ви кажат да се покаете за определени неща? Wink

Аз бих се покаяла!
Не съм безгрешна,нито аз,нито който и да било.Важно е да се учим от грешките си и да не ги допускаме повече!

# 102
Добре е обаче да не чакаме да идват свръхестествени същества, а да го правим всеки ден и тогава няма да имаме нужда от тях...

# 103
Добре е обаче да не чакаме да идват свръхестествени същества, а да го правим всеки ден и тогава няма да имаме нужда от тях...

Да,добре е!
Но понякога хората имат нужда от нещо или някой за да вдигнат отново глава Peace
Всеки има правото,да прави каквото сметне за добре!

# 104
  • la Città Eterna
Искам да попитам за плика с желанията. Трябва ли през петте дни да стои до цветето и свещта или може да си го приберем някъде след като посрещнем Ангелите?

Да, трябва. Но не е нужно всички да ги виждат. Аз моите ги бях скрила в салфетника под салфетките. Според мен е достатъчно да са наблизо, дори и скрити.

Темата с кой защо прави ритуала и тези дето не го харесват май се повтаря... Не разбирам, като не ви харесва, кой ви е опрял пистолета в слепоочието, че да го правите? Всеки решава за себе си. Аз съм доволна, че се включих. Питах и други, които са го правили преди мен - и те бяха доволни. Има и много, които не искат да го правят, но не се пречкат на останалите... Има място за всички под слънцето... Покаянието за греховете си всички го правим... Но е прекрасно, ако правим и неща, които ни дават надежда, нали?!

Общи условия

Активация на акаунт