Посещение на Ангели

• 92 058
  • 823
  •   1
Отговори
# 630
Имам нужда да посрещна ангели. Ако някой има свободна покана, ще се радвам да я приема.

# 631
Интересно, аз почти не влизам в този подфорум, но преди малко от любопитство реших да надникна и попаднах на тази тема.
Изчетох първите три страници, после направо на последната отидох и естествено, че имам хиляди въпроси.
Дори не зная откъде да започна. Или поне ме упътете кои по-важни моменти да прочета Praynig, за да ми стане по-ясно всичко....

# 632
  • Costa Rica
Кой ще ми прати Ангели?

# 633
  • у дома
Сега не мога да изчета всичко,само искам да споделя с Вас нещо,за което нямам обяснение поне на този етап,объркана съм,уплашена и адски разстроена.
Имам починало дете,за което не съм говорила пред дъщеря ми,защото е прекалено малка.
Като ходихме на църква да палим свещичка-само и казах,че горе палим и казваме"да сме живи и здрави",долу палим за Маги.
На 3ия път,вечерта тя ми казва"Маги моята кака".За сведение,към всички се обръща по имена,дори на племениците ми не казва батко."Каки" са от рекламите и музикалните канали.
Вчера бяхме на манастир и аз реших да не палим свещичка долу,но излизайки тя ме задърпа и върна да сме запалили за М.
Днес след Nто повтаряне да си прибере играчките в коша ми каза"не,М.играе с играчките"
Не съм на себе си,моля Ви насочете ме къде да чета.
Какво става и възможно ли е да я вижда?
Трябва ли да й разкажа-та тя е само на 2г.

# 634
Трябва ли да й разкажа-та тя е само на 2г.

Hug
Аз мисля, че само ние възрастните се плашим от тези неща.
Ти няма какво да й кажеш, тя всичко знае. По скоро тя има какво да ти казва.  Peace
Така мисля, не се плаши. Просто я попитай без да разбере, че си притеснена.

# 635
dgidgi Flutter Пит ти е отговорила,аз също мисля,че няма какво да й казваш,тя знае.Децата са с отворени сетива до към 4 до 7 год. възраст,така,че няма от какво да се плашиш.И моя син говореше с баба си като бебе,сега е голям и не помни.Но аз помня!Поздрави! Hug

# 636
Просто я попитай без да разбере, че си притеснена.
Peace
dgidgi, говори с нея! Питай я за каквото се сетиш, каквото те интересува! Не се страхувай! А може да получиш съвсем други отговори, от които очакваш.

# 637
  • у дома
 Hug

# 638
Изпратете и на мен, моля.  Hug Hug

# 639
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-692852
вижте на какво попаднах за ангелите

# 640
# 641
много интересно Grinning

# 642
Виждам, че има подхваната тема за посещението на ангели и искам да Ви кажа, че много ми стана болно от това, че много хора незнаят истината нито за тях, нито за Бог и Дявола, нито се познава Библията.
Ето някои дейности, които Библията приписва на ангелите:

А. Те славят Бога (Псалом 148:1,2; Исая 6:3).
Б. Те се покланят на Бога (Евреи 1:6; Откровение 5:8-13).
В. Те се наслаждават на това, което Бог прави (Йов 38:6-7).
Г. Те служат на Бога (Псалом 103:20; Откровение 22:9).
Д. Те се явяват пред Бога (Йов 1:6; 2:1).
Е. Те са инструменти за Божието наказание (Откровение 7:1; 8:2).
Ж. Те носят отговорите на молитвите (Деяния 12:5-10).
З. Те помагат в печеленето на хора за Христос (Деяния 8:26; 10:3).
И. Те наблюдават християнския ред, работа и страдание (1 Коринтяни 4:9; 11:10; Ефесяни 3:10; 1 Петрово 1:12).
Й. Те насърчават във време на опасност (Деяния 27:23,24).
К. Те се грижат за праведните по време на смъртта (Лука 16:22).
 Искам да уточня че има два ангели - божествени и паднали. Сатана е точно такъв паднал ангел.
Божествените ангелите не се викат с ритуали. Те са чудни вестители на Бога и изпълняват Божий заповеди. Човек трябва да се моли на Бог и той е този които ще ръководи пътя му.
Използването на ритуали за викането на ангели, е свързано с призоването на падналите ангели или на така наречените тъмни демонични сили.
Всички които са чели Библията знаят, че душите на умрелите не се връщат в земния свят, те отиват или в рая или ада. Нечистите сили се преправят на тях, за да плащат и заблуждават хората.
Не се мамете викането на тъмни поднебесни сили не е шега, и има огромни последици върху душите на хората.
Бог ние е дал Библията, жалко е, че много хора не я познават и историйте за ангели и всякакви други неща се изопачават.

# 643
boll Човек може да вярва в ангелите и без да е християнин.Това е твоето мнение,но не го налагай,моля. Peace
И в будизма и в хиндуизма също има ангелоподобни същества/а сигурно и не само  там/,така,че човек е свободен да  избира своята вяра и религия.Няма значение как се наричат ангелите,щом имат за задача да носят добро.То е същото като да спорим как е името на Бог-Господ,Аллах и т.н. и т.н. Peace

# 644
  • Tам през Атлантическия океан
boll , mersi за споделеното  Hug

Цитат
Божествените ангелите не се викат с ритуали
  Peace

Това е и моето мнение , зтова и не съм участвала в тази тема  Wink

Цитат
Бог ние е дал Библията, жалко е, че много хора не я познават
Peace
..... за съжаление и аз не съм я чела въпреки това споделям написаното   Hug Някой ден ще го направя ще я прочета   Grinning
Баща ми препоръча като стигна/узрея до там и това да прочета  ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ.  Peace

Сега на "мода" е друга литература   Crazy

Благодаря   bouquet

п.п.тук ме доведе линка на клипчето което за съжаление не се отваря  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт