Посещение на Ангели

• 92 058
  • 823
  •   1
Отговори
# 645
  • Балчик
boll, абсолютно на същото мнение съм. Затова съм, когато получих някакъв имейл с такава покана ли е, какво е, не знам. Но нищо не направих, не отворих вратата си в уречения час. За мен това не е от бога, не искам демонски сили в дома си.

# 646
  • Tам през Атлантическия океан
Джемма , ти па сА демонски  Wink

Иначе за да дойдат трябва само да се помолим  Grinning така мисля , така и праввя  Hug

Цитат
Те носят отговорите на молитвите (Деяния 12:5-10).

Но пък всеки си намира начин  Wink

# 647

Тъй като клипа вече не се зарежда, моля, който успя да изгледа този клип да разкаже какво точно видя!

Защото аз видях само два енергийни (огнени) силуета, които се издигнаха от къщата към небето, а в коментарите се твърдеше съвсем друго.  newsm78

# 648

Тъй като клипа вече не се зарежда, моля, който успя да изгледа този клип да разкаже какво точно видя!

Защото аз видях само два енергийни (огнени) силуета, които се издигнаха от къщата към небето, а в коментарите се твърдеше съвсем друго.  newsm78

Родителите на едно 5 годишно умиращо момиченце повикали свещеник за опрощение на душата му.

Той дошъл и от едни храсти пред дома на умиращото детенце направил уникални снимки при отделянето на душичката му...  

ето и руския сайт  

http://anomalia.kulichki.ru/news19/215.htm

Според мен единия силует може да е на ангела а другия да е душичката на детенцето newsm78

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 10:29 от мечтание

# 649
  • Балчик

Ами защо тогава тези светли същества ще ми идват по тъмна доба у дома? Не ми се връзва.

# 650

Ами защо тогава тези светли същества ще ми идват по тъмна доба у дома? Не ми се връзва.

Човек не бива да си експериментира с неща които не познава, това не са някакви шеги, срещата с тъмни сили носи последици за душите на хората. Когато се появи такова същество и Ви плащи или иска да осъществи контакт с Вас - призовете Името на Господ Исус Христос и неговата свята кръв - демоничните същества се страхват от него. Общувайте с Бог и той е този които ще Ви напътсва и даде всички отговори.

# 651
  • Балчик
Джемма , ти па сА демонски  Wink

Човек не бива да си експериментира с неща които не познава, това не са някакви шеги, срещата с тъмни сили носи последици за душите на хората. Когато се появи такова същество и Ви плащи или иска да осъществи контакт с Вас - призовете Името на Господ Исус Христос и неговата свята кръв - демоничните същества се страхват от него. Общувайте с Бог и той е този които ще Ви напътсва и даде всички отговори.

Благодаря boll, така се стремя да правя. Казвам си молитвата, кръстя се, имам си светена вода. Но за съжаление тези ангели ли са , какво са искаха да ми ги натрапят. Не съм ги викала, не съм ги търсила. И не отворих вратата си за тях, за мен това не е от Господ, пак казвам. Дано не греша, доверих се на интуицията си.

# 652
На мен ми казаха ,че когато ги викаш трябва да кажеш "Добре дошли божии ангели изпратени от
божията майка Дева Мария" или нещо подобно  newsm78

# 653
  • Tам през Атлантическия океан
Ot еднат та в другата крайност  Whistling

Цитат
Казвам си молитвата, кръстя се, .
WinkРитуал

# 654

Общувайте с Бог и той е този които ще Ви напътсва и даде всички отговори.
[/quote]

А, кой е Бог, къде е Бог?  Heart Eyes

# 655
  • у дома
И аз искам да питам кой е Бог?И като е толкова"добър",защо "взема"деца?
Мн.дълго му бях сърдита и не исках да му простя...
но сега,когато дъщеря ми започна да "контактува"с починалата си сестричка...,защо пак ми причинява тая огромна болка,защо отвори раната ми и я направи пак да кърви...
Къде е Бог?-имам и искам да му кажа много неща.
Как ме напътсва???
И нито един отговор не ми даде...
защо,защо ми влезе детенцето???
пп не вярвам в ангели.
но какво вижда и с кого говори дъщеря ми не знам,не може да ми обясни точно
помогнете ми да повярвам в ангелите  Praynig

# 656
dgidgi много съжалявам за болката която си преживяла. Не Бог е този които причинява злото в този свят. Както има добро, така има и зло. Ние хората сме позволили на злото да влезе в нашия живот - нима  Бог кара хората да създават оръжия и да водят войни, да се убиват, да изнасилват или да са зли. Има неща които се случват в нашия живот които ние не разбираме защо се получават по този начин, но това не означава, че Бог не ни обича и не вижда всичко което се случва и не се намесва когато извикаме за помощ към него.
Това което се случва с дъщеричката ти е намеса на тъмна сила, която се опитва както да Ви причинява болка, така и да Ви плаши и да нямате мира. Единствено Бог може да даде утеха на семейството ти и да Ви освободи от тава страдание. Призовай кръвта на Господ Исус Христос в моменти когато усетиш, че този дух контактува с детенцето ти, научи и нея да се моли. Поговори с дъщеря си и й обясни това което се е случило със сестра й, не бива да криеш от нея, сега повече от всякога трябва да сте единни.

Момичета,
Бог е нашия създател, това, че ние не го виждаме,не означава, че той не съществлува.Всеки които иска да опознае повече Бог и Господ Исус Христос може да прочете Библията, там той дава отговори на всички въпроси които всеки един човек си задава от създаването си до живота на тази земя и смърта. Друг начин да се докоснеш до Бог е като общуваш с него, чрез молитвата с цялото си сърце.

# 657
  • у дома
boll,не става въпрос за криене.
как мога да обесня за смъртта на 2г.дете?
Ти съвсем ме притесни сега,че това е тъмна сила,а ако е духа на сестра й?-как да разбера
Детето не се плаши,казва,че "кака й е там,че си играе с играчките й и че я пита как се казва"
това не е фантазия на 2г.дете,което не знае,че дори е имало сестра,а я назова по име Sad

# 658
dgidgi това не е духа на сестра й, душите на мъртвите не идват на земята, те отиват в ада или рая. Демоничните сили знаят много неща за всички нас, знаят всичко което се случва и знайки твоя страх, се опитват да Ви смутят, използвайки скръбтта Ви. Не е задължително те да  плашат детето, целта им е да смутят дома Ви. Затова и гледачки и окултистите познават много неща за хората, те получават информация от демонични сили.
Не се страхувай, моли се на Господ и призовай името на Исус Христос и този дух ще изчезне.
Няма нищо по силно на този свят от Бог, тъмните сили са победени чрез жертвата на Исус Христос на кръстта за нас хората,затова споменаването на неговото име ги плаши.
Бог да е с теб!

# 659
boll, все още не е ясно къде точно отиват душите на починалите хора. "Ад", "Рай", това са изключително размити понятия. Като гледам и адът и раят може да са тук на Земята. Това какво точно пише в Библията - трудно някой може да разшифрова, колкото вероизповедания - толкоз и тълкувания... За това си мисля, че който реши да чете Библията е по-добре да го направи без да се осланя особено на външно мнение (разбира се това си е мое виждане по въпроса).

dgidgi, всичко се решава с любов! След като толкоз много си обичала първото си дете, подходи в тази ситуация с любов, а не със страх.
Ако се страхуваш да не е "тъмна сила" (в което аз лично се съмнявам) - напръскай със светена вода.
Ако смяташ, че това е душата на детенцето ти, когато останеш сама в къщи представи си, че разговаряш с нея и ѝ обясни колко много я обичаш, че винаги ще е в сърцето ти, че не си искала да се получи така, но искаш да разбереш защо все още е при вас, защо се връща и не може да продължи пътя си...
А може би двете деца имат изключително силна връзка и за това да се получава така.
Можеш да помолиш Бог да ти посочи отговор на въпросите ти. Може би всичко това се случва точно за това, за да разбереш, че не си изгубила завинаги дъщеря си.
Възможно е това да е в резултат на болката ви - тя се връща, за да се опита да ви успокои и да разберете, че физическата смърт не е край!
Много сили! Искрено те прегръщам и се надявам всичко да се нареди и да се успокоиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт