Посещение на Ангели

• 92 390
  • 823
  •   1
Отговори
# 690
май съм позакъсняла с вписването в темата  Grinning Grinning май вече почти никой не пише тук  Sad

въпросната процедура за някои е ...доста под въпрос, не винаги нещата са такива каквито изглеждат или такива, каквито се твърди че са...

# 691
какво имаш в предвид? Thinking Simple Smile Simple Smile

# 692
какво имаш в предвид? Thinking Simple Smile Simple Smile

с риск да ядосам някои тука....

първо, самата техника ми е под въпрос. Това че някой смята че така се "канят ангели", не значи задължително че така се прави.
второ, ангелите са Божии служители и не е задължително да се появят, само щото някой е направил ритуал за канене.
трето, има надеждни методи, дадени от Духовни Учители, които могат да способстват реално усилване на вътрешната връзка с различни ангелски йерархии, те са 9 и са различни.
Трябва положително мислене, пречистване, хармония и съзнателна работа. Но може да има и истински резултати!
Който се интересува сериозно, може да ми пише на бележка. Flutter

# 693
  • В градината...
Vox populi, каква връзка с Божии ангели и сили, ако не се е покаял човек?

# 694
самия ритуал доколкото разбрах и аз е езически. Църквата го отрича ! Поразпитах малко   Blush

# 695

абсолютно е така  Grinning наистина първо трябва да се покаеш и пречистиш и тогава няма да трябват ритуали  Grinning поразрових се и попрочетох мъничко  Grinning

# 696
  • Балчик
самия ритуал доколкото разбрах и аз е езически. Църквата го отрича ! Поразпитах малко   Blush
Peace

# 697
  • Costa Rica
самия ритуал доколкото разбрах и аз е езически. Църквата го отрича ! Поразпитах малко   Blush
Peace

Аууууууу, ужасТ!
Сатаната броди сред мамитата и заплашва безсмъртните им християнски душици.
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Лош, лош езичник!
 Naughty
Що не си стоите в "Красива блондинка" и какъв го дирите в тази тема, м? Или някой е пропуснал да забележи голеееемия надпис "алтернативна" в заглавието?

# 698
# 699

и покаянието може да не е достатъчно за някои неща.

" А сега остават тези трите, вера, надежда, любов; но най-голема от тех е любовта. 

1. Следвайте любовта, и желайте с ревност духовните дарби, и най-паче да пророчествувате."
I Кор. 13-14

# 700
и покаянието може да не е достатъчно за някои неща.

" А сега остават тези трите, вера, надежда, любов; но най-голема от тех е любовта. 

1. Следвайте любовта, и желайте с ревност духовните дарби, и най-паче да пророчествувате."
I Кор. 13-14

Vox populi ти  сега в качеството на пророк или Духовен служител ли искаш да те възприемат, Joy , говориш за ревност за духовни дарби, какви са твойте които практикуваш и така благородно предлагаш на потребителите на форума - астрология и окултнизма ли, наречени с красиви имена и описани "като усилване на вътрешната връзка с различни ангелски йерархии". Използваш и името на Бог и Библията, но думите и делата ти говорят съвсем друго. Библията ни предупреждава за такива като теб - 1 Тимотей  - 6 гл.   "1. Духът ясно казва, че в последните времена някои ще изоставят вярата и ще последват измамни духове и учения, идващи от демони. 2. и лицемерни лъжци, чиято съвест е жигосана."   2 Коринтяни - 11 гл.   "13. Защото такива човеци са лъжеапостоли, лукави работници, които се преправят на Христови апостоли.14. И не е чудно, защото сам Сатана се преправя на светъл ангел; 15. така че не е голямо нещо, ако и неговите служители се преправят на служители на правдата. Но тяхната сетнина ще бъде според делата им."
Никой не отрича духовните божий дарби,  напротив, Бог ги е създал за нас, но  нека правим разлики в духовните дарби -те биват божествени и демонични. Ти не само представяш окултините практики пред хората като дар от Бога, но и се позоваваш на текстове от Библията с цел да замаглиш истината. Библията много ясно е казала, какви са делата на Бога и на Дявола.  Няма никакви техники за да се общува с Бог, той не е някакво абстракно божество което си стой горе и чака някакви наши ритуали, той е сред нас и ни наблюдава, иска прости и обикновенни неща от нас, като чиста и искрена вяра, любов към него и хората, молитва и покаяние. За да достигне до него човек трябва да се новороди като ново създание, да стане нов човек, но колкото и да се стараем с нашите дела никога не бихме успели да сме като Бога и да сме безгрешни и по тази логика никога не бихме сме спасили. Затова Бог понеже толкова много ни обича и ни праща своя Единороден син - той е този които понася на кръста нашите грехове  и поради които ние хората можем да спасим душите си пред Бог, той е нашия ходатай и той е пътя, истина която ни Води към Бог.  В Библията пише, че Христос изпълнява целта на закона, за да се оправдае всеки, който вярва. 10. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, а с уста прави изповед и се спасява.11. Защото Писанието казва: “Никой, който вярва в Него, няма да се посрами.”17. И така, вярата е от слушане, а слушането - от Христовото слово.
Днес хората много малко познават Библията, понеже не я четат, затова Дявола е успял така да навлезе в живота на хората лъжейки ги и преправяйки се на светъл ангел.
Извинявайте, че отново се намесих в темата, но просто не издържах на лъжите които прочетох. Не искам коментара ми да е повод за поредните обиди и нападки сред всички които пишат в тази тема, целта ми беше просто да се замислите, че освен всички тези неща които се бълват навсякъде по медийте, весниците и сред хората, като се издигат в моди астрогията, хороскопи, гледачки, баячки, викане на ангели и куп окултни практики на които хората гледат като безобидни неща, всъщност зад тях стой една тъмна сила чиято цел е да отклонява хората от истината, която Бог ни е дал в Библията си и която все повече хора забравят и отхвърлят. Замисляме ли се колко нараняваме Бог, след всичкото което той е направил и продължава да прави за нас.

# 701
  • В градината...
boll  Peace

# 702
  • Балчик
Що не си стоите в "Красива блондинка" и какъв го дирите в тази тема, м? Или някой е пропуснал да забележи голеееемия надпис "алтернативна" в заглавието?
Защото "блондинските" неща не са за мен, защото чета и пиша където си искам( форумът е със свободен достъп) и защото ми е интересно да чета всякакви писания- и умни и малоумни.  Peace

П.П За първи път чувам,ч е "ангелите" са алтерантивна медицина. Shocked

П.П.П Никой да не се чувства длъжен да ми отговаря, че си представям сега какво ще се започне.

# 703
  • Costa Rica
Уф, Вокси, що ти трябваше да разравяш купчинката...
 ooooh!

# 704
Уф, Вокси, що ти трябваше да разравяш купчинката...
 ooooh!

Делфина, миризливата купчинка си е миризлива купчинка. Но съм категорично против да  я рекламират и НАТРАПВАТ!
като евангелски американски 'ухаен' сладолед!
Наясно съм че с арогантни и програмирани протестантски сектанти може да е безсмислено да се спори, но това е форум bg-mamma,  а не bg-protestantka, да си
направят такъв и да си се мислят там за много велики, вместо да заблуждават в невежеството и неинформираността и други хора.

за boll:
Като какъв искам да ме възприемат и какви са моите дарби изобщо не  е твоя работа!
Какви са делата ми и какво говорят, не си ти тази който трябва да ме оценява.
Както гледам как се изопачава Учението на Христос от разни сектанти, които даже же познават в дълбочина Библията, дали не ми се "къса сърцето"
Християнството не е да се наизустят няколко цитата и да се спами с тях по форумите като латерна!
Вяра без дела е мъртва. А какви са делата на някои хора може просто да не сте информирани и да не знаете. За предубеденост и пристрастност в тълкуването да не говоря!
+ невежество, защото няма и кой да ви научи.

"И това е Живот Вечен, да позная Тебе, Единнаго, Истиннаго Бога" - това е нещо много повече от това да се приказват някакви неяснo какви думи в истерия.(пардон в изстъпление! Sad  ) Ако след това с люта ненавист се нахвърляте върху така наречените "окултисти", вместо да "възлюбиш ближния като себе си", какво да си мисля аз какави същества ви обладават на вашите "служби"?
Че и срам нямате!
Бог ни обича, но е дадено и "Бъдете съвършени, както е съвършен Отец ваш", не е казано че автоматично ще станеш съвършена, само щото си повярвала и си се покаяла.
А за съвършените има и признак:
   “а твърдата храна е за съвършените, които по навикновение имат чувствата си обучени да разпознават доброто и злото.
    Поради това, да оставим началното учение Христово и да се водим към съвършенството, без да полагаме пак основа на покаяние от мъртви дела, и вера в Бога, учението за кръщенията, и за възлагането на ръце, за възкресението на мъртвите, и за вечният съд.”

Посл. към Евр., гл 5,6
! имат чувствата си обучени - не става само с доброжелание, а с обучение. Да вярваш само в нещо е едно, а да имаш обучени чувствата си да различават добро и зло е съвсем друго.
И ако имаш поне капка съвест, би трябвало да признаеш, че никой не те е обучавал на това, ако и пастора ти не знае как, както и може да не знаеш КАК се развива вътрешната връзка с Ангелски йерархии.
Ангелски, не демонски!

http://www.lik-bg.com/main.php?bookid=604&libraryid=7 "За небесната йерархия"

Християнството и духовността не започват със Лутър в 16 век! И дали по скоро няма основания да се смята че е заблудил милиони(като беше станало дума за лъжеучители!)
Аре засрамете се накрая и стига сте зомбирали хората, никой не е длъжен да се съобразява с вас във всяка тема! Като не ви изнася не пишете тука(и не ползвайте хомеопатия и
билки,  щом не ви кефи, но това не значи че всички трябва да правят като вас!)

Общи условия

Активация на акаунт