Хайде, слънчице, излез, ЯНУАРЧЕ гука в твоя чест- 4

• 28 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Wicky,
Има го този размер, аз съм те подвела без да искам.  Embarassed
Rosi79,
Малена ли ще ви снима?  Wink
Не съм пазарувала от ebay, но ми провокира да погледна – има страхотни неща.
Tatitt,
Другия месец ще пускам поръчка в Пъмпкин. Ще пиша, ако все още искаш да се включиш. Hug
Mischievous,
Ще помагам, разбира се. Wink
nellito_v,
точно приключи разпродажбата в Некст, но за деца нямаше почти нищо /на VIP sale/.

Ето ви още едни сайт, според запознати, качеството е много по-добро, от това на Мадъркеър. Peace
http://www.marksandspencer.com/Babywear-0-2-yrs-Kids/b/46366031

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да сте здрави и много щастливи!:bouquet:

Илиндичка,
дано всичко е наред!
При мен е почти същото - топли и студени вълни, виене на свят, а най-лошото - гадене. Добре, че отминава за минути.  Tired

Към всички, които имат активна гимнастика - изпрахте ли я, преди употреба? Ако да, как точно и с какво?

# 151
Честит празник на именниците!

nelito_v аз стерилизирам чашките, но тези от 75 мл., другите - от 100 са от някаква по-некачествена пластмаса и се деформират.  Peace

Оф малчо е толкова сънлив след тая ваксина. Иначе няма никакви признац да не се чувства добре, но ето втори ден спи повече от обикновено и е леко отпуснат. Дано всичко е наред.

# 152
Честит празник на всички именници и от мен    bouquet
Днес много гадно време беше, откъде се взе тоя дъжд незнам Sad Не че сме си стояли вкъщи, аз имам един любим лаф - че то по моловете не вали  Mr. Green
Хоуп и ние днес се сдобихме с активна гимнастика и точно гледам, че пише да се пере ръчно, утре ще я понакисна в легена, ще приплакна пръчките под душа и така Simple Smile и аз гледах  този sale на Некст, ама то верно нищо нямаше за бебчета  Sad а M&S много ги уважавам, особено храната им е чудна  Heart Eyes
Olemale аз  точно 75мл чашки пробвах да ги изваря малко и се деформираха,с други не смея вече  Mr. Green
Лека нощ  Hug

# 153
Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да сте здрави и много щастливи!  bouquet

# 154
Честит празник на всички майки и бебчета с имена на цветя!    bouquet
Изкарах някакъв кошмарен ден с двете деца вкъщи, направо луднах. Яна е в някаква ужасна фаза, не може да й се угоди, Жори пък не е акал 2 дни и той е един неспокоен, напаво ...  #Crazy Утре тя отива на ясла и се надявам на повече спокойствие  Tired
Hope, аз не пера нищо на ръка, дори да пише, че трябва  Mr. Green Активната ни гимнастика е от Яна, прана е доста пъти и винаги в пералнята, заедно с други играчки, на 40 градуса с бебешкия прах  Peace
ilindi4ka, стискам палци за добри резултати Praynig Дано ти помогнат да решиш проблема с прилошаването  Peace
valkiria, браво за кърменето навън, явно е въпрос на престрашаване  Peace
Вода аз също не давам, на смесено хранене сме, но пък Жори толкова много пишка, че ако давах и вода незнам. Притеснявам се единствено като не ака дълго време, дали има някаква връзка  Rolling Eyes

# 155
  • София
Честит празник на всички и от мен!

А ето една виртуална почерпка и от нас за днешния празник!

Нас две дни ни нямаше уж четох ама вече не помня какво да пиша  Embarassed Гадното време днес ми развали настроението.Бяхме си направили планове за разни разходки до един манастир ама се прибрахме то не спря да вали.

Купих страхотни дрешлета мадамски на моята джуджка нали е фръцла  Crazy ще снимам и покажа. Видях една стара приятелка която сее стопилаа ама много их дали аз ще успея пак да отслабна за сега слаба работа. Първата бременност за 3 месеца бях във форма сега няма да стане тоя номер.

# 156
Нелито, аз стерилните контейнерчета ги минавав през стерилизатор за микровълнова, нищо им няма. Ползвам от тези с червената капачка от 100 и от 50мл. Обаче ги мия и преди първа употреба, мирише ми препарата с който ги обработват.

Илиндичка, Hope, да отминават бързо неразположенията.

Ради, как е очето на беба? Оправяли се?

Минана Hug Hug Hug

Усмихнат ден ви желая

# 157
Добро утро!

Днес още никой не влизал в темичката... Аз набързо искам да питам няколко неща:

1. Вашите бебенца на нощна лампа ли спят?;
2. Някой има ли опит или чувал ли е отзиви за кръщаване в Троянския (има отделна тема за кръщаването, ама там основно църквите из София се коментират, пък аз искам в Троянския);
3. Да попитам и за координатите на Калина, която прави онези хубави снимки, защото докато чакам таткото - бебка ще порасне  Confused. (не ги намерих в предишните теми, ама може и да съм ги пропуснала...);

Някой се беше оплакал от злоядо по-голямо дете - видях се с една приятелка събота и неделя, чието момченце прояло (ама то съвсем беше злоядо - 3 мини кроасана за цял ден!!!) с витамините Лайфпак Джуниър (това инфо обаче не ми е от лични впечатления  Thinking).

Лета, как е баткото? И burito нищо не е писала тия дни, дали бебчо се оправи? Илиндичка - стискам палци да е пролетна умора!  Peace

# 158
  • София
Добро утро!  Hug

Ей, много ни замря темичката!  Confused

Вироглавка, с Филип спим без нощна лампа от самото начало. Четох, че иначе детето се обърква кога е ден и кога нощ и има проблеми със съня. Заспива към 21.00, а ние с баща му гледаме телевизия на тъмно.
За другите въпроси не мога да ти помогна.

Честити празници на патерица на всички!   bouquet  Hug

Момичета, Копнеж не е писала от много време и се притеснявам за нея. В събота и пуснах смс, но нямам отговор.  Sad Има ли някой новини от нея? И много други момичета се губят...дано всичко да е наред при тях!

Ние вчера оставихме малчо при майка ми към 11.00 уж за 2-3 часа, за да направим пролетно почистваме и успяхме да привършим чак към 19.30. Обаче сега къщатата ми грее! Успях и великденската украса да направя! Понеже нямам снимки от тази година, пускам една от миналата за по-добро настроение:

Хубав ден на всички! За съжаление духа студен вятър и днес няма да можем да се разхождаме. Само аз ще изляза малко "градска" без детето.  Whistling

# 159
Ех, че Великденско...  Heart Eyes

Напомни ми и аз да изкарам украсата, че и ние днес ще си стоим у дома - много е духовито навън  Confused.

# 160
Добро утро и от нас.
Стефани е пораснала 2см и е качила 840гр. и сега е 59см и 5,290кг. На 7-ми април ще слагаме втория Пентаксим.
Тази нощ за първи път за нощното хранене се задоволи само с кърма, от което съм много доволна. Буди се на два пъти само се насука и заспа, а иначе стеризиране на шишета, бъркане на мляко, после хълцане, носене, оригване, приспиване и т.н. А ако има и мляко и тя не го е изсукала се цедя половин час и после иди, че заспивай. Дано вече да е така поне нощем, по-добре се чувствам като се наспах.
Вироглавка ние спим на нощна лампа, аз като се пробудя я понаглеждам как е, дали не се е отвила.
Точно срещу нас откриват един голям магазин днес и цяла сутрин ни озвучават музикално, но аз ще чакам дядо й да дойде да я гледа и тогава ще отскоча дотам, че е много ветровито за нея, засега само през терасата гледаме.

# 161
  • БГ
Привет и от нас!!!   Hug  Тук се опитва да грейне слънчице, ако и вятъра спре... ще е време мечта, само за разходки, но знае ли се?!

viroglavka, ние с Калин сме в детската стая, в която все още няма нощна лампа, но пък уличното осветление е толкова силно, че достатъчно осветява стаята, а сме с плътни пердета! Калина - 0889913003!  Peace

Red tree, чудесна украса, създава уют и празнично настроение!    bouquet   И аз съм във Великденска еуфория, донесоха ми домашни яйца, купих боя, поканих майка ми да ги боядисат с баткото, таткото отговаря за курабийките и козунаците, а аз трябва да направя агнешкото и дробсърмата!   Mr. Green

Към всички, които имат активна гимнастика - изпрахте ли я, преди употреба? Ако да, как точно и с какво?

Пера я в пералнята, с бебешкия прах, на 30 градуса!   Peace

Zuzu_82, нашият доктор много настояваше да давам малко водичка след всяко хранене, опитах, но беб изобщо не искаше да я преглътне, започваше едно давене, гадене и дори повръщане, накрая се отказах и вярвам, че нищо не губи!   Peace

# 162
  • Ловеч
viroglavka ние в началото спяхме на нощна лампа,но от скорто я гася и спокойно мога да кажа,че малкия спи по дълго и по спокойно без лампа.

За къъщаването в троянския манастир знам,че беше 60 лева и ако снимате с камера още 40 лева допълнително.
Но за по сигурно пак ще питам сестра ми,там кръщавахме племенницата и ще пиша.

Днес тук е много ветровито и май няма да има разходки.
Лек и весел ден на всички Hug

# 163
Много благодаря на всички за инфото   bouquet   bouquet   bouquet

# 164
  • София
Здравейте, момичета !
Вироглавке, на 40 ден ходихме до Троянския манастир, да ни четат за здраве и там още нещо, в момента му правят ремонт вътре, мирише на препарати, не знам дали е подходящо за кръщене точно сега, ама и аз ще се опитам да ти намеря повече информация   bouquet
Ние спим на нощна лампа, много по- лесно ми е, на бебка не и пречи, аз със отварянето на очите я виждам как и какво прави. Може би като спре да се буди нощем, ще я изгася, ама сега няма как.
Да ви се похваля- в четвъртък бяхме на консултация, качили сме 1300 гр за месец и сме порастнали със 3 см  Peace Party
И мен ме гонят някакви депресии, още повече, че таткото много ми липсва, ама се надявам, като се оправи времето и почна повечко да излизам, да се поразтуша .... оп, пак се вкиснахме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт