Една колежка има момченце на 10 месеца - майка й готви събота и неделя за внучето, затваря в контейнерчета за кърма (като онези на Авент), замразява, надписва и в неделя вечерта моята колежка си прибира манджичките за цялата седмица (тя е вече на работа и детето го гледа една възрастна жена през деня). Така е решила проблема. Знам само, че доста време се чудеше в какво да замразява, защото някои пластмаси отделят диоксини при много ниски температури и накрая се спря на контейнерчетата за кърма (като я познавам, съм склонна да приема, че е изчела доста преди да се реши така да процедира).
Баткото беше записан на млечна кухня точно 3 седмици. След поредния косъм в кремчето (явно сладкарката имаше проблем с косата), минахме на пюрета.
За Пентаксима - моята информация е, че ще е безплатен за всички от набор 2010.
, ама аз по принцип такива страхотии съм чувала за пюретата на Ганчев, да речем, че предпочитам домашните


Та малко съм се наплашила от тия кухни

Но пък нямам на близо приятелка с която да обменяме манджи. Иначе си имаме село от което лятото ще вземем каквото можем, за готвене. Една приятелка така ми каза, че наготвя на веднъж няколко манджи и пълни сумати бурканчета, които изварява (ако не се лъжа) и така ги запазва за дълъг период.
(ама то аз затова неостлабвам дам...)
Поне през деня, вечер като я изкъпем и заспива с шишето в уста, не можем да я нахраним, така кърти 
