Отговори
# 660
Хайде, едно следобедно кафенце от мен, най-вече за Силвърмист, която ме научи как става!

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 17:33 от LADY N

# 661
Хайде, едно следобедно кафенце от мен, най-вече за Силвърмист, която ме научи как става!

Много благодаря - нищо не съм направила, но сега ще добавя към кафето и малко кекс  Flutter

# 662
А от мен една тортичка, че мъжлето е рожденник днес! Да ми е жив и здрав!

Ети, успех утре! С теб сме! Hug

Djiji, успех и на теб! Praynig

# 663
Еееее, каква софра сте заформили тук! Party Ще си взема от всичко. Кимбърли, да ти е жив и здрав рожденника!!!

# 664
Тази тема става все по-вкусна... Благодаря за почерпката!
Кimberly, страхотна торта! Много здрав и послушен да ти е рожденика! И следващата седмица -подарък и за двама ви! Wink

Уикенда май можем да го броим за започнал...Успех на всички, които ще работят в кревата и пълноценна почивка за останалите!
А за Lady N и liana85 -  bouquet за прашеца!

# 665
Кимбърли, да е жив и здрав рожденникът ти и много да те слуша  Mr. Green  Hug

# 666
  • София
Kimbarly, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша  Mr. Green
Ети, мнооооооооооооого стискам палци  Hug
Джиджи, и на теб  Hug
Аз преди малко се върнах от тридневен семинар с колегите и се чувствам доста заредена. макар че малко сън ми се събра, ми е едно свежо и съм изпълнена с енергия и позитивизъм. Изглежда наистина действа добре кратка раздяла с половинката, та тази вечер ще има  Embarassed То и овулацията май ще ми е днес или утре, та дай боже и бебе 2011 да стана  Heart Eyes

Плодче, едновременно сме писали пожеланието на Кимбърли  Joy

# 667
Кимбърли, честит празник!   bouquet най-хубави пожелания на половинката ти!
Джиджи, само хубави новини чакаме  Hug Praynig
Ети, отново  Praynig Hug ! с теб сме!!!

# 668
Добро утро!

От мен тази сутрин са кафенцето

и закуската
с

Да ви е сладко! (КАкто казват по турските сериали) Wink

Хубав ден!!!

# 669
Добро утро!
Мммм, че хубаво кафенце!Плодче  Hug
Djiji Браво за ембриончетата! Стискам палци за другата седмица!
Ети, мила, силно стискам палци днес да е твоя ден  Praynig
уинд Честито! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала! Hug

Добре дошли на новите попълнения, но нали си знаете - само за малко тук и бързо към отчетни Wink

Пожелавам ви хубав съботен ден, прекрасни! Hug

# 670
Здравейте, момичета!
Чета Ви редовно, но нямам много време да пиша сега покрай подготовката за сватбата  Crazy
на виделите магистралки - честито! Лека бременност момичета и много сладки, пухкави и кротки бебчета на финал   bouquet
Djiji успех друата седмица!  Praynig
Ети, дано ни зарадваш с хубави новини следобед, много те мисля  Praynig Разказът ти е чудесен, написах и коментарче, не се връзвай на сърдити бабки и лели  Laughing
Kimbarly честит рожденик, да ти е жив и здрав и скоро да стане татко за втори път     bouquet
kakche  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Джози много хубаво ново име си имаш Simple Smile

Момичета, имам едно въпросче към вас, възможно ли е покрай овулация да ми се гади? Много е странно, не трябва ли след това? Опитвам се да я засека с БТ и този месец, предните три дни имах боцкания вляво и ми е едно такова подгадено. Днес съм добре, но гаденето пак ме хвана. Апък овулацията трябва да ми е тези дни или най-късно до вторник-сряда. (цикъла ми е между 29-35 дни) Визможно ли е някой хормон да се вдига покрай О и той да е виновника за това гадене? Ако е от прогестерона, то би трябвало и БТ вече да се е качила доста, а тя се покачва плавно.

И както обещах много отдавна  Embarassed давам линк към няколко снимки към нещицата за сватбата http://kuester.snimka.bg/wedding/svatba.490299.18147480 паролата е 2714. След сватбата ще има още обещавам, между другото тя наближава - 17.04. Айде, хубав уикенд от мен, че станах много дълга  Laughing

# 671
kuester, мисля си, че ще стане супер сватба, разгледах снимките, чудесни са!  А относно овулацията, на мен понякога ми се гади по време на ову, а и преди цикъл, но е понякога. Успех!
Хора, Ети се забави май, дано трансфера е днес!  Praynig Praynig Praynig
Ети, пиши веднага като се прибереш!

# 672
kuester, много хубави са нещата за сватбата, ще очакваме и снимки от сватбата  Hug
Ети, чакаме те с хубави новини!  Hug

Хайде на обяда:

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:33 от Плодчe

# 673
Еее,,Плодче, супер е обядчето ... което ме подсеща, че не съм готвила, ужас, отивам!!!  Laughing Laughing Laughing

# 674
kuester Heart Eyes
На мен ми се е случвало да ми се гади около овуто. Не мисля че е свързано с хормоните Rolling Eyes
Пожелавам ти красив и незабравим сватбен ден. Ще чакам с нетърпение да споделиш снимчици Blush

Общи условия

Активация на акаунт