Отговори
# 90
  • Пловдив
Честито Благовещение, момичета! От все сърце ви желая скоро да чуете благата вест, че ще ставате майки  Hug Hug Hug

Стискам силно палци на Ети и вярвам, че ще се случи чудото  Praynig Praynig Praynig

Биби, честита госпожица - всичко да е наред до края  Hug Hug Hug

Ние сме добре, вече доста ми натежава, но сме много радостни с таткото, че устисках поне дотук, че от 2 месеца съм с радкритие и на легло... Надяваме се още поне 3-4 седмици да усържим положението  Praynig
Много прашец от нас  Hug Hug Hug Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 91
Честито Благовещение момичета, пожелам всяка една от вас много скоро да чуе благата вест!

# 92
Цопвам точно под прашеца на Змейче  Heart Eyes Hug Дръж още малко, мила!  Hug
Сю Heart Eyes Hug
Биби, честита ви розова радост!  bouquet Hug

# 93
Биби, честити ви розови гащички. Hug
Змейче, стискай кълки още малко, ще успееш   Hug  bouquet
СюHug и другия път да не ни вържеш тенекийка пак, че тогава и бебо ще искаме да видим Mr. Green
Я и аз да се наредя под прашеца на тъкмо 3 от нашите бремелинки (малко ми е смешна тази дума Blush)
Току виж и аз прихвана от толкова много прашец, този така хубав вирус  Heart Eyes

# 94
Биби. честити розови гащенца!   Hug

# 95
  • София
Честито Благовещение и от мен, милички  Hug Знам, че всяка една от нас ще чуе един ден благата вест и дано е колкото се може по-скоро този ден  Praynig
Девора, наистина ще успеем, вярвам в това  Hug
Биби, честити розови гащички  Hug Това е и моята най-съкровена мечта Embarassed
Змейче , стискааай още малко  Hug
И да използвам случая и аз да цопна под прашеца на нашите бременни момичета  Heart Eyes
issi_82, ivap и аз се чувствам като вас, но... добре че поне вън слънцето грее и ми е едно ведро на душата, че иначе  #Crazy
gmi, честити две чертички  Hug
Утре ще ходя да ми вземат кръв да видим, как са ми хормоните и после мисля да запиша един час в репродуктивна клиника, да ме видят и те хората  Whistling

# 96
Биби честити розови гащи мила и аз искам като забременя момиченце,Змейче още малко мила не остана Hug Hugи аз се нареждам под прашеца на нашите бремелинки

# 97
  • област Варна
Я да се наредя и аз тука. Ние от скоро правим интензивни опити, точно от днес сутринта  Embarassed, даже и изследвания още не сме си направили. Но решихме да почнем пък каквото стане. Паднало ми се е бебе от новогодишната баница и имам още 9 месеца да осъществя късмета  Laughing
Много по две от чертичките
и да се прехвърлите в горните списъци всичките.

# 98
Иси, недей да бъдеш тъжничка...то верно ,че чакането писва, ама след акто си имаш занимание, опитай да се разсейваш...виж акакво е хубаво времето навън - излез да те погали слънчицето и ще се почувстваш по-добре....Ивапче, и тиииии Simple Smile
Биби, ах, колко хубаво, че е госпожица!!!! така вече знаеш какво име да мислиш- кажи, кажииииии! Heart Eyes
Еспиноза, успешни опити и добре дошла!
Змейчееее, радвам се да те видя!!!! Hug още малко ,кураж , мила! все пак има за какво да се будиш сутрин усмихната, нали???? Simple Smile Heart Eyes
Плана, да се напълни сакчетооооо! Laughing

# 99
ох забравих да поздравя плана за сакчето браво  Hug Hug,еспиноза добре дошла сред бебе правещите  Hug Hug

# 100
Момичета, утре, 25 март, е Благовещение....
Дано поне няколко от нас научат благата вест именно в този ден  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Току-що чух анонса за предаването на Гала утре. Историята, както се казва, наистина звучи невероятно.... Жена забременява, въпреки употребата на противозачатъчни. Прави аборт по желание, но по време на операцията получава перфорация на матката. Чудото е, че бебето оцелява и се ражда живо и здраво, казва се Божидар   ylinfant. Утре се зареждам с нетърпение пред екрана  tv
Ако на някой му е интересно, бихте могли да видите разговор на Гала с майката (на гости с цялото семейство  family) ето --->>>тук<<<--- в първа част на предаването (на 06:30 минути започва този разговор).

# 101
Какче, дано хормоните ти са отлични  Hug
Еспиноза, добре дошла!   bouquet
Плана  Hug

# 102
Здравейте, момичета!!! Благодаря на всички ви, че сте мислили за мен днес!
Резултата от кръвния тест е 16, над 5 го считат за бременност!!!
Доки каза, че над 25 вече е сигурна работата и трябвало да изчакаме още малко, за да е ясно всичко! Ох, този човек ... само ме притеснява. Днес ми е 13 ден от евентуалното зачеване, трябва да е истина, вие как мислите!?!?!?
Ааа, Биби, момиченце, а!? Супер ... госпожица ще си имате, срамежлива при това ...
Ети, стискам ти палци, вече наближава момента...  Praynig Praynig Praynig

# 103
LADY N, аз смятам, че резултатът е положителен, та ти дори нямаш закъснение на цикъла още, да не говорим, че ти пусна изследването вчера.
А хормона на бременността започва да се отделя едва след имплантацията, която май май беше онзи ден Heart Eyes
Просто не се е увеличил достатъчно все още, ще видиш, че хормона ще е нараснал още, когато го изследваш пак. Hug

# 104
LADY N, ще поживеем, ще видим, аз силно се надявам в теб вече да расте едно малко бебче.
Днес, на този хубав празник, денят беше прекрасен, на обяд отидох и до църквата и запалих свещичка с молитва да се сбъднат  най-съкровените ни желания.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт