Отговори
# 240
няма и да има напредък, ако продължавате да мислите като победени

sapienti sat

# 241
естествено така е излизам за малко до после

# 242
за плевен имали детски някой ако има инфо да пише благодаря

# 243
в Русе -Инвест-няма детски cry

# 244
а в ямбол детски няма

# 245
Аз лично няма да ви подкрепя,защото само със "Подкрепям" нещата не стават!Трябват пари за хонорари,трябва някой да седне да се занимае!Аз нямам тази възможност...а и желание!И ще ви кажа защо!Лично аз проблем нямам.И никога не съм имала!Взимам си парите!Може да ги бавят но ги взимам.Така мислят и повечето Българи!Проблемът ще дойде в момента в, който спра да ги взимам!Да,тогава бих се занимала!За сега за мен,колкото и да ми трябват парите,не е проблем че ги взимам на 30 а не на 19!Аз и заплатата си взимам на 30!
Айде останете си със здраве и любов! :h:

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:02 от MiSsRuT

# 246
в Русе -Инвест-няма детски cry
Мерси.  Heart Eyes Няма да се разхождам до банкомати до обяд.  ooooh!

# 247
аз като по незапозната искам да задам 1 глупав въпрос  Joy
ако са ми нарушени правата ще се впиша... обаче въпросът ми е не са ли нарушени,ако на 1 няма  newsm78
аз знам,че се изплащат от 15 до 31 число на месеца  newsm78

# 248
Чак сега се сетих,ако този адвокат се съгласи да се занимава с иска,кой ще му плати?Едва ли ще се захване за без пари,а и не вярвам да му е малък хонорара.

# 249
Дами,успокойте се,ако днес има пари,ще има след 11,така ,че няма смисъл да търчите до банкоматите п/з 5 мин.  bouquet

# 250
всички разходи по делото в крайна сметка поема този, който според съда е нарушил закона. междувременно - аз се наемам да намеря пари по текущото производство

# 251
Чак сега се сетих,ако този адвокат се съгласи да се занимава с иска,кой ще му плати?Едва ли ще се захване за без пари,а и не вярвам да му е малък хонорара.

Здравейте,
като ви чете човек и може съвсем да се отчая от безразличието на повечето към случващото се.
А относно адвоката,колкото повече хора се съберерат толкова по малко ще плати всеки.Мисля че е така,а може и да греша.

# 252
Кристинче не се хаби нали се сещаш че всичко тук са празни приказки.Адвоката сигурно си няма идея за какво става въпрос ние за хонорар мислим-говорим си да минава времето.

# 253
Кристинче не се хаби нали се сещаш че всичко тук са празни приказки.Адвоката сигурно си няма идея за какво става въпрос ние за хонорар мислим-говорим си да минава времето.
адвокатът вече е информиран, очаквам отговор

# 254
Това означава,че ако държавата спечели майките ще платят разноските по делото.И от къде ще вземете пари,като разчитате на 35лв. детски?Не се заяждам просто мисля,че преди да се започват дела трябва да се обмисли всичко.

Общи условия

Активация на акаунт