МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 206
  • 882
  •   1
Отговори
# 135
мама89 мила не щракай върху него, а само го копирай и прати писмо от твоя имейл  Peace  отвори си пощата прати писмо от твоята поща като напишеш на получател тази на семир  Peace

# 136
мама89 мила не щракай върху него, а само го копирай и прати писмо от твоя имейл  Peace  отвори си пощата прати писмо от твоята поща като напишеш на получател тази на семир  Peace
ама коте, и така пробвах пак не става.нещо не се изпраща.след малко пак ще пробвам

# 137
  • Бургас
Цветиту,ако мислиш че има ефект,аз също ще му пиша,въпреки че все още не съм решила дали ще раждам там.
Определено си мислех,че когато дойде време да раждам ще се запозная с Гери и щях да я моля за съвет.
Не знам как им е хрумнало да я освободят от работа,но от четенето на тази тема ми беше ясно ,че тя е много държи на работата си и болницата

# 138
Цвети какво ти отговори Семир? Аз също сега ще драсна някой ред  Peace

# 139
Момичета ще има ефект, защото той много държи на болницата и иска всичко да е много стриктно, съдя по това което виждам в поведението му и нещата които прави!
Той ми отговори, че би се радвал да обсъдим писмото ми  и си даде тела ако не мога да отида да му се обадя ! Но мился, че ако сме повече протестиращите (така да кажа) ще има по-голяма полза от това  Hug
А аз сам решила твърдо, да говоря лично с него в болницата, но в момента сме малко болни и не мога да мърдам затова реших да му пиша за сега и като се оправя 1-во то нещо ще е да се срещна с него!

# 140
Аз предлагам да напишем едно писмо и да изброим всички майки бъдещи и настоящи заставщи зад тезата на писмото !Така май ще е най добре !помислете мамчета и утре да действаме!Дано моята беба не ме изненада Wink

# 141
  • Бургас
Аз предлагам да напишем едно писмо и да изброим всички майки бъдещи и настоящи заставщи зад тезата на писмото !Така май ще е най добре !помислете мамчета и утре да действаме!Дано моята беба не ме изненада Wink
Аз съм твърдо за тази идея. Peace Името ми е  Златомира Георгиева Бонева.

# 142
И аз съм ЗА.

# 143

И аз съм зад каузата!!!Впишете и мен сред бъдещите майки-Гинка Васкова Мудева! Peace

# 144
И аз съм ЗА.
newsm10

# 145
  • Бургас
кой ще пише писмото?

# 146
И аз съм насреща.

# 147
Хм..направо на петиция отива работата  Mr. Green

# 148
Не мога да заспя и не се сдържах и писах на Семир. Разчитам,че и вие ще го направите. Дано да успеем.

# 149
Момичета всички, които искат да се присъединят да ми пишат на лични 3-те си имена  Peace
Писах и в другия форум и там има мами, които ще се присъединят  Hug
ще напишем общо писмо от всички ни, но аз ще му го дам лично ,ще видя колко майчета ще се съберем и ще му се обадя по тела , за да се уговорим за среща  Peace , защото днес като му пратих имейл тои ми писа това:
 "Здравейте, ще се радвам да се срещнем лично, за да обсъдим писмото Ви. Ако желаете се свържете с мен на телефон 0888"......(няма да обявя телефона ,защото е нетакично спрямо него,ако някой го иска да пише на ЛС Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 01:33 от цветиту

Общи условия

Активация на акаунт