МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 128
  • 882
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, Деси роди момиченце - Габриела 4,160кг. 55см. newsm67 Tada nbirthday

Леле какво голямо бебе  Grinning. Да бъде жива и здрава!

# 331
Честито бебче, Деси!!!
Голямото чакане си заслужаваше ... тоооолкова голямо бебче  Simple Smile Да ти е жива и здрава бебка, много радостни мигове на цялото семейство!!!

Неделина, честито ти рожденничка. Да ти е жива и здрава и много да те радва. Весел празник!!!

# 332
  • Бургас
Браво на Деси.  smile3501 Да и е жива и здрава, а на мама бързо възстановяване   newsm51

# 333
Честито Деси! newsm44 Да ви е жива и здрава Габриелка. Много се радвам. Бързо възстановяване и много прекрасни мигове. newsm51

# 334
Ехааа страхотна новина! newsm44 Деси да ти е честита малката голяма Габи да расте здраво, умно и  добро дете,а вие много да и се радвате!  newsm59

Цвети, Живе благодара за пожеланията и аз се надявам да ме слуша и да ми помага Hug

# 335
Браво Деси   bouquet, че тя отгледана първокласничка направо, да ти е жива и здрава и ти бързо да се оправяш Hug

# 336
Деска, с какво го храни това дете бре жена... Thinking

Да ти е жива и здрава малката Габи, все така голяма да расте, да порасте, че да ходим по разходки, а мама бързо да се възстановява и да разказва Hug Money

# 337
Благодаря ви мамчета!Родих секцио ,защото бебка беше преносена, а нямах грам разкритие!Благодаря на д-р Ризова и д-р Люцканов,на Стелито-акушерката,на Юлето,на Светлето -морска звезда и вообще на всички с които имах честа да се запозная в болницата и да помагат за раждането и престоя!Не на последно място на любимата на всички ни ГЕРИ , която беше при мен и ми вдъхна кураж-Б:АГОДАРЯ ГЕРИ ОБИЧАМ ТЕ!Живот и здраве във вторник ни изписват!На всички бъдещи мами успех и леко раждане!

# 338
Деска, радвам се, че всичко е минало по план дори и малко променен. Надявам се сте добре с малката, а и щом сте там няма как да е друго. Пожелавам ти по бързо да се възстановиш и да нацелуваш малката муцунка на Габи.   love001

# 339
Ох направих голяма грешка!Благодаря не на  Юлето (объркала съм името)а акушерката, малка ,сладка Женя:)

# 340
Здравейте!Не знам дали тук да попитам за д-р Хубчев ,добър ли е за ФМ ,разбира ли от това изследване?Благодаря предварително.

# 341
Деси честита ти бебка!!!Да ти е живо и здраво малкото овенче Simple Smile

# 342
Привет и от мен момичета!!!Благодаря за всички пожелания и добри думи!!! HugОбичам си ви много ей!!!Нашето раждане мина за 1 час, но за разлика от първото ми се видя по-трудно, защото след включванена дозата окситоцин контракциите започнаха със зверска сила, а може би просто не го очаквах! #CrazyИначе пристигнах в болницата с 4-5 см разкритие и нито една контракция!В 17,35ч ми пуснаха системата и бебка изплака 18,40ч!Иначе персонала е незаменим в което лично се убедих!!! PeaceВсички са много мили и винаги на разположение!Едно огромно благодаря за труда, които полагат за мамите и малките бебоци!На всички бъдещи мами желая раждане като моето и ще ви наглеждам за новини!И да не забравя специални благодарности на д-р Дорийска и акушерката Нина Андонова!!!  bouquet  bouquet  bouquetБяхта невероятни-пуснаха ми и музика докато раждах!!! Hug Joy

# 343
Привет и от мен момичета!!!Благодаря за всички пожелания и добри думи!!! HugОбичам си ви много ей!!!Нашето раждане мина за 1 час, но за разлика от първото ми се видя по-трудно, защото след включванена дозата окситоцин контракциите започнаха със зверска сила, а може би просто не го очаквах! #CrazyИначе пристигнах в болницата с 4-5 см разкритие и нито една контракция!В 17,35ч ми пуснаха системата и бебка изплака 18,40ч!Иначе персонала е незаменим в което лично се убедих!!! PeaceВсички са много мили и винаги на разположение!Едно огромно благодаря за труда, които полагат за мамите и малките бебоци!На всички бъдещи мами желая раждане като моето и ще ви наглеждам за новини!И да не забравя специални благодарности на д-р Дорийска и акушерката Нина Андонова!!!  bouquet  bouquet  bouquetБяхта невероятни-пуснаха ми и музика докато раждах!!! Hug Joy
Ух,гугунче за 1час ,добре звучи  Rolling Eyes Ама как 4-5 см ,пък без контракции  Rolling Eyes много странно.
Важното е резултатът  Peace

# 344
Честито и на двете нови мами. Много щастие ви пожелавам!

Здравейте!Не знам дали тук да попитам за д-р Хубчев ,добър ли е за ФМ ,разбира ли от това изследване?Благодаря предварително.

Аз бях при него и на двете ФМ , в 12 и 20 г.с.  Вероятно ако се разтърсиш ще прочетеш мнения ,че прегледа е много кратък и т.н. но всъщност преглежда всичко което трябва, измерваше , показваше ми ,отговаряше на въпросите още преди да съм ги задала и ми вдъхваше доверие. И двата пъти останах много доволна от това как протече прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт