МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 132
  • 882
  •   1
Отговори
# 315
Да ти е жива и здрава сладураната! newsm51

# 316
Благодаря Танче:) Hug

# 317
  • Бургас
Честито на бъдещата кака, да расте здраво и послушно детенце. newsm59 Гери, в понеделник идвам, надявам се да се видим.  Hug

# 318
  • Бургас
Здравейте момичета! Разбира се, че ще те чакам Сесил.
Неди, честита ти рожденичка! Много да те слуша и радва малката кака newsm59 newsm38

# 319
Гери,merry ng имам един въпрос към Вас?Смятам днес следобяд да мина да си пусна заявлението за раждане при вас въпреки че май си е доста раничко ама на на мен да ми е спокойно Simple SmileТа въпросът ми е понеже мояАГ не работи при вас трябва ли ваш лекар да ме прегледа,когато си подавам заявлението?
Хубав и слънчев ден на всички  love001

# 320
Благодаря за добре дошла и за информацията на jivka 72.Аз все още се ориентирам в сайта,но ми допада всичко което чета и че всички са мили и отзивчиви.Ако някой е навит да ходи на йогата за бременни може да ми пише да ходим заедно. Лек и усмихнат ден  bouquet

# 321
Неделина,  newsm59 на бъдещата кака! Да е здрава и послушна!

# 322
Гери,merry ng имам един въпрос към Вас?Смятам днес следобяд да мина да си пусна заявлението за раждане при вас въпреки че май си е доста раничко ама на на мен да ми е спокойно Simple SmileТа въпросът ми е понеже мояАГ не работи при вас трябва ли ваш лекар да ме прегледа,когато си подавам заявлението?
Хубав и слънчев ден на всички  love001

Здравей, не е необходимо да се преглеждаш при наш лекар, при подаване на заявлението.
 Прегледа може да го направиш един месец преди термина, той е необходим, за да се запознае с бременността ти и да ти каже какво изискват като изследвания и документи при постъпване за раждане.  newsm03

# 323
Миме благодаря за бързия отговор newsm10
лека работа и успешен ден

# 324
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

# 325
Здравейте!
Някой правил ли е аборт в тази клиника и как стоят нещата с тази процедура?

# 326

При Дорийска

# 327
  • Бургас
Момичета, Деси роди момиченце - Габриела 4,160кг. 55см. newsm67 Tada nbirthday

# 328
Честито на Деси! Голямо бебе бе  Whistling

# 329
Ихааа ето го и другото дълго чакано бебече Габриелка да е здрава и послушна голямата мома  Tada
Неделина да ти е жива и здрава каката и да помага като дойде бебка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт