МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 150
  • 882
  •   1
Отговори
# 300
Ехооооо, момичета ....
Някой ще ходи ли днес на лекцията от 14,00 часа?

# 301
  • у дома
Здравейте и от мен - нахлувам с питане - прави ли се в болницата фоликуметрия и проследяване на овулация?

# 302
добър ден, аз може би ще отида. Добре ,че ме подсети, да се обадя по телефона, че нали искат да знаят бройката на присъстващите

# 303
papeshonka, аз съм решила днес за първи път да ходя. То... докато остане ред, може и да родя... Grinning
Мисля към 13,15 часа да съм в кафето. Ако имаш възможност и желание /пък и другите майчета/ може да се видим
в кафето.
Хубав ден на всички!!!

# 304
Здравейте и от мен - нахлувам с питане - прави ли се в болницата фоликуметрия и проследяване на овулация?

Да, прави се фоликуметрия.   newsm03 и в "Дева Мария" и в МЦ "Света София" където ти е по-удобно.

# 305
Ще ви чакаме с докторката  на лекцията в 14 часа. Вземете си големите коремчета  preggoи въпросите и заповядайте.

# 306
Здравейте момичета,аз съм нова в форума и искам да се присъединя към бъдещите мами.Аз съм в началото на 7 месец,термина ми е на 9 юли.Вълнувам се много,това за мен е първа рожба. Интерсувам се от мненията да се ражда в Дева Мария-Ветрен,защото като болница ми харесва.Ходила съм на една лекция за Видовете раждане,води я д-р Георгиев.Някой от вас посещавал ли е йогата за бременни.

# 307
Честито бебче и от мен на goguna!Да и е жива и здрава малката Сияна и много да я радва!
Има ли някой с термин около 14-20 април?

# 308
Добре дошла сред нас, pronovias!!!
Доста мнения можеш да прочетеш освен в тази темичка, и в другата -  на вече родилите мами: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488089.0
От това което, аз съм изчела нещата изглеждат супер. Относно йогата - не мога да съм полезна с инфо, т.к. не съм ходила, а вече съм 35-та седмица и не зная до колко е удачно, от сега да започвам... Най вероятно ще прескоча ...

# 309
Честито бебче и от мен на goguna!Да и е жива и здрава малката Сияна и много да я радва!

Привет! Simple Smile
Моя термин е 19 април, но ще раждам на 12 със секцио.

P.S.:Хубава ли беше днешната лекция ?

# 310

Привет! Simple Smile
Моя термин е 19 април, но ще раждам на 12 със секцио.

P.S.:Хубава ли беше днешната лекция ?

Моят термин е 24 април,ама докито ми каза че няма да го дочакам и най-вероятно другата седмица ще е.Така че може да се видим.

# 311
Ти при кой АГ ходиш ?

# 312
Деси,успех утре. Стискаме палци. newsm10

# 313
Plami_NP  във връзка с питането ти за днешната лекция...
За първи път успях да посетя училището и останах приятно изненадана.  Лекцията беше много интересна, доста неща научих... Надявам се да посетя поне още няколко ...  Simple Smile

# 314
Добро утро момичета,
Да ви очерпя виртуално днес моята бъдеща кака има рожден ден и става на 5 годинки  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт