МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 180
  • 882
  •   1
Отговори
# 285
Гери, Мери да ви питам кога, ще отваря Новрологично, и ще има ли доплер в отделението?

# 286
Честито, Гогунче-много здраве и спокойствие ви пожелавам  bouquet

# 287
Честито бебче на Goguna!!! Да им е жива и здрава малката Сиана! Hug

# 288
Гери, Мери да ви питам кога, ще отваря Новрологично, и ще има ли доплер в отделението?

Очакваме допълнително договаряне от НЗОК, за да сключим договор по клиничните пътеки на Неврологично отделение и след това  ще бъде открито. Ще има доплер. Възможно  към края на годината. Сега доплер има в МЦ "Света София"

# 289
  • Бургас
Честита принцеска на Гогуна. Да и е жива и здрава, да расте много послушно и щастливо детенце. На мама бързо възстановяване.  newsm51

# 290
Гогуна Честито! Много бързо.Чакаме да разказваш как сте и как е минало всичко  Wink

# 291
Деси хайде бе мила, ти какво направи? Днес не те виждам на линия, да не роди?

# 292
  • Бургас
Деси хайде бе мила, ти какво направи? Днес не те виждам на линия, да не роди?

Нее, още се стиска  Laughing

# 293
Честита бебка Goguna! newsm59  Да ти е жива и здрава и много да Ви радва!!На тев бързо възстановяване smile3525

# 294
Гери, честит празник на теб и всички твой колеги!!! smile3525Нека са всички като теб толкова всеотдайни в тази прекрасна професия,която аз за съжаление не можах да и се порадвам.

# 295
здр дилянке:) както каза гери стискам се:(кво да ти кажа ходих на лекар преди празниците и рече ако не си родила веднага идваш след празниците!така и направих -отидох , гледа ме вагинално и каза няма намерение даже момата да излезе скоро!викам как така бе колко ще се мотка още??? Thinkingта в общи линии до петък ако не съм родила ,отивам в девата и незнам кво щеме правят !тамън се бях успокоила и не ме беше страх  и сега пак се почва!нито болки , нито разкритие та да видим!дано гери е там че да ми набива в чутурата безстрашие Flutterстискайте палци всичко да мине ок  Praynig

# 296
Ееее, много срамежлива таз мома бе Деска!!! Ще си я заплюем за снаха, да знаеш...

# 297
Честито бебче на Goguna!!!
Много радостни моменти с малката принцеса и цялото семейство!!!

# 298
здр дилянке:) както каза гери стискам се:(кво да ти кажа ходих на лекар преди празниците и рече ако не си родила веднага идваш след празниците!така и направих -отидох , гледа ме вагинално и каза няма намерение даже момата да излезе скоро!викам как така бе колко ще се мотка още??? Thinkingта в общи линии до петък ако не съм родила ,отивам в девата и незнам кво щеме правят !тамън се бях успокоила и не ме беше страх  и сега пак се почва!нито болки , нито разкритие та да видим!дано гери е там че да ми набива в чутурата безстрашие Flutterстискайте палци всичко да мине ок  Praynig
Деси не се притеснявай, аз съм се родила 10 дни след термина. На майка ми са и сложили една система и нещата са дошли. Гери, ще е с теб, а и ние сме с теб, и ще стискаме палци  newsm10

# 299
благодаря Неди , ма знаеш как е -пусти страх!Смело мога да кажа че изкарах страхотна бременност и сега на финала......дано бързо мине всичко:)ОООООООООО забравих -Честито на мамчетата , да се радват много с бебчетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт