МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 083
  • 882
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Нямам време да пиша по-дълго затова накратко: 1. Искам да благодаря на Гери  Hug, Светла  ,Жени и всички усмихнати сестри, акушерки и санитарки.Доволна съм от престоя си в болницата, като цяло. Радвам се, че се запознах с толкова слънчеви хора. Ако някой иска мога да разкажа за раждането си (секцио).
п.п. Благодаря за пожеланията на всички, леко раждане на чакащите.
Гали, моето секцио го прави д-р Добрева, имах дренаж, а за конците ще ходя да ми ги махат във вторник.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 13:50 от *Sesil*

# 406
Много ти благодаря, merry_ng    Simple Smile за бързия и подробен отговор .  Аз съм си избрала вече банката, но си мислех, че имат .... и аз не знам  Laughing, да речем представител при вас  newsm78 или нещо такова. Тогава, ще им се обадя направо на тях и те ще кажат как ще процедираме.  Ще намина да пробвам йогата, щом ми я препоръчваш и ще започна курсовете от 24 /първата лекция май ще я изпусна/. Още веднъж-благодаря и желая весел и слънчев уйкенд   Nature Sun With Face

# 407
Ренка, Таничка за къде съм без вас  Hug Моя термин по принцип е  на 08.05, но ми се струва, че ще е по рано newsm78 Ще видим какво ще каже д-р Ризова на 22.04 до къде сме с разкритието, плацентата ooooh!

# 408
Sesil, моля те разкажи подробно за раждането ти.Интересува ме всичко от най-малката подробност до края.Колко време преди термина реши да родиш, ти ли избра датата, каква упойка предпочете, колко време лежа, бебето при теб ли беше през повечето време, този катетър, как е чувството, абе всичко...
Малко те затрупах с въпроси, ама знам, че ще ме разбереш и ще бъдеш достатъчно подробна за една бъзливка Simple Smile

# 409
Таничка видях че ти си малко след това,ама то и твоето не останало..

Неделина,аз съм за 27 април,но с дълъг цикъл.Затова съм взела предвид до 12май за да не ми го предизвикат.

# 410
Термина ми е на 17 май. На 27април съм при д-р Дорийска на преглед да видим дали няма да е секцио. нямам търпение вече. Jivka 72  и тя е с нас към средата на май.

# 411
Здравейте момичета /Рени, Таня, Неделина/!!!
Моята малка мишка беше решила да Ви изпревари, но Д-р Гамишев прецени, че трябва да я спрем за сега. На 15 април бях на консултация и се оказа че имам 1,5 см разкритие, бебка е пораснала и е вече към три килограма. Хубавото е, че вече не е седалищно, но не ми казаха дали пъпната й връв е все още усукана. В момента съм в патологията на Дева Мария, слагат ми разни системи, хапове с идеята да я задържим поне още седмица. Надявам се утре да ме изпишат, че .... в къщи все пак е по-добре.  Hug
Хубав ден на всички!!!

# 412
Здравейте момичета /Рени, Таня, Неделина/!!!
Моята малка мишка беше решила да Ви изпревари, но Д-р Гамишев прецени, че трябва да я спрем за сега. На 15 април бях на консултация и се оказа че имам 1,5 см разкритие, бебка е пораснала и е вече към три килограма. Хубавото е, че вече не е седалищно, но не ми казаха дали пъпната й връв е все още усукана. В момента съм в патологията на Дева Мария, слагат ми разни системи, хапове с идеята да я задържим поне още седмица. Надявам се утре да ме изпишат, че .... в къщи все пак е по-добре.  Hug
Хубав ден на всички!!!
Ооо Живе, защо не си споделила до сега, че си там бе моме - тц тц тц  ooooh! Стискам ти палци всичко да е наред! Praynig Чакай идваме  Hug
П.П А щом си там гушни Гери от мен и пълнежчето ми Hug тя май нещо ми е сърдита  Tired

# 413
Едно въпросче и от мен! BlushИмам бегъл спомен, че д-р Згурова каза, че имаме право в 30-дневен срок от раждането на детето на един профилактичен безплатен преглед на бебето  при нея!? newsm78Така ли е всъщност и ако "да"-как се процедира-записва ли се час или е в определин дни!Ще ми се преди Гергьовден да доведем Сияна да я прегледа профилактично!!!

На всички следващи бременелки-я да се стягате!!! NaughtyНеделина ,jivka72_ , Таничка81, Ренито , я да не се предавате толкова лесно!!!Много скоро ще гушкате пухкавите бебоци  preggo и от това по-хубаво няма!!!Пожелавам ви най-лесното раждане и безболезнено раждане и приятни мигове в тази вълшебна болница!!! smile3521Дано да имате късмета да се запознаете с Гери( newsm51) и останалия екип и не се колебайте да задавате въпросите, които ви тревожат около малките създания!!!Аз да се похваля, вече съм напълно възтановена-няма и спомен от шевове, контрахираща матка и т.н.Готова съм за разходки и кърмене на поразия!!! breastfeeding breastfeedingАко мога да помогна с нещо-питайте!!!Леко раждане още веднъж и ще надничам в темичката за добри новини!!!   bouquetОбичам ви всичките, ей!!!! kiss

# 414
Живе, задръж малко. Не остана.preggo

# 415
goguna да имаш право на една безплатна консултация при д-р Згурова, но не се запазва час предварително. Отиваш там и си чакаш реда Peace

p.s. И трябва да си носиш епикризата на детето...

# 416
Гогуна да нацелуваш гордия батко и малката принцеса  Heart Eyes

Аз искам да попитам за нормално раждане издава ли се епикриза?  newsm78

# 417
Гогуна да нацелуваш гордия батко и малката принцеса  Heart Eyes

Аз искам да попитам за нормално раждане издава ли се епикриза?  newsm78

Благодаря, мила!!!Ще ги нацелувам и двамата !!! HugИ епикриза се издава независимо от вида раждане!!! Peace

goguna да имаш право на една безплатна консултация при д-р Згурова, но не се запазва час предварително. Отиваш там и си чакаш реда Peace

p.s. И трябва да си носиш епикризата на детето...

Благодаря за инфото!!!  bouquet

# 418
Ами аз бях нормално раждане, но мисля, че ни издадоха епикриза защото бяхме с умерена асфикция при раждането и останахме 5 дена на лечение по клинична пътека. Мисля, че и за това имахме право на безплатен преглед първия месец, не знам... Thinking

Но сега като се замисля, наистина за всички трябва да има епикриза-за майката и за детето и  единия екземпляр се дава на личния лекар.

# 419
Неделинче, нямаше как да дам включване по-рано, т.к. още като ме приеха на 15.04. вечерта в 9 часа ме вързаха за една система, която тече 18 часа и половина.
Малко повечко ми дойде, ама .... С Гери се видяхме вчера Simple Smile А утре ако всичко е нормално ще ме изпишат, т.е. няма да имам възможност да се видя с нея.  Hug
Таничка, надявам се да устискам до другата събота, т.е. 24-ти, та да приключа с 37-та седмица и вече след това, ако малката реши ... нека да излиза Simple Smile
Цяла бременност не съм изпила едно хапче, а сега явно ще наваксам Sad

Общи условия

Активация на акаунт