МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 080
  • 882
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Вчера подадох заявлението за раждането ... и се спекох, въпреки, че ми е за 2 път. А първия бях толкова спокойна - майка ми и свекито се убиха от рев,  а аз ги успокоявах. Сега ми е много криво нещо - притеснявам се да не се обърка нещо, как ще мине всичко.

Не си спокойна ,защото вече знаеш какво е и не е лесно!
И аз бях така първия път не знаех,втория път се успокоявах, че всичко ще мине гладко като първия ,но не мина.
Всичко е късмет според мен и не го мисли!

Желая ти леко раждане и живо и здраво бебе!

# 436
Здравейте, майчета!!!
Вчера ме изписаха и съм вече в къщи. Simple SmileДнес няма да мога да посетя лекцията, т.к. трябва да мързелувам. Доста ми е трудно, защото не обичам да лежа, а да хайманосвам, ама ....... нема начин Grinning Тази седмица се очертава доста скучна, освен ако малката мишка не реши друго...
Хубав ден на всички!!!

# 437
Момичета, Шанди е родила в петък. Има момиченце - Стела - 2,850кг. и е висока 50см. newsm59

Да и е честита малката Стела на мама Шанди  newsm59

Здравейте, майчета!!!
Вчера ме изписаха и съм вече в къщи. Simple SmileДнес няма да мога да посетя лекцията, т.к. трябва да мързелувам. Доста ми е трудно, защото не обичам да лежа, а да хайманосвам, ама ....... нема начин Grinning Тази седмица се очертава доста скучна, освен ако малката мишка не реши друго...
Хубав ден на всички!!!

Живе много се радвам за теб, стискам палци да устискате поне още малко Praynig Хайде почивай си, че не остана Hug

# 438
Моята лекарка ми насрочи дата когато е на работа и не съм плащала за избор на екип.Уговорете се.И спокойствие. Simple SmileНа мен ми беше за първи път и бебчо и операцията.

# 439
Не си спокойна ,защото вече знаеш какво е и не е лесно!
И аз бях така първия път не знаех,втория път се успокоявах, че всичко ще мине гладко като първия ,но не мина.
Всичко е късмет според мен и не го мисли!

Желая ти леко раждане и живо и здраво бебе!
[/quote]

Благодаря   bouquet
надявам се и аз на това, още повече че съм и на друго място при друга лекарка.

# 440
[b]rosi_m5,  радвам се, че писа, друго си е да има някой на моите седмици. miadia и аз си представям често времето с количките, но то е чак в клая на лятото.
Това лято може и да не бутаме колички , но ще разхождаме  preggo

# 441
  • Бургас
Здравейте !
Имам една питанка към Гери или Мария .
По едно време се говореше че проф.Чирков ще дава консултации в Дева Мария, искам да попитам дали ще бъде възможно и евентуално кога или са просто слухове?

п.с.На Бременните мамчета, успех и леко раждане !   bouquet

# 442
Ехоооо момичета къде се изгубихте  newsm78 да не би да напъвате без мен  Thinking

SuNnY SkY мерси за пожеланието Hug

# 443
Здравейте !
Имам една питанка към Гери или Мария .
По едно време се говореше че проф.Чирков ще дава консултации в Дева Мария, искам да попитам дали ще бъде възможно и евентуално кога или са просто слухове?

п.с.На Бременните мамчета, успех и леко раждане !   bouquet

Здравей, ако имате нужда от преглед при  добри специалисти в Кардиологията. Препоръчваме екипа на проф. Начев от кардиологична болница "Света Екатерина", които  преглеждат в МБАЛ "Дева Мария". Simple Smile

# 444
Неделинааа,тук съм.Бебчо май взе да слиза надолу. Усещам го по-ниско в корема. Аз имам едно питане  може би Гери или Мария ще ми помогнат.   Има ли алерголог в Св. София,че в понеделник смятам да минавам необходимите консултации? И трябва ли да си запиша час предварително? Благодаря.love001

# 445
Ехоооо момичета къде се изгубихте  newsm78 да не би да напъвате без мен  Thinking

SuNnY SkY мерси за пожеланието Hug
Аз все още удържам на напъните, ама ... до кога ... незнам. Опитвам се повече да почивам, че да напъваме после дружно Simple Smile

# 446
  • Бургас
Здравейте, момичета Hug  Вчера бях на лекцията в Дева Мария и съм впечатлена)))) Беше не толкова лекция, колкото интересен и поучителен разговор с д-р Георгиев. Запознахме се и с Мимето и разгледахме болницата. Препоръчвам на всички у-щето за бременни Биберон!

# 447
И аз бях на лекцията в понеделник. Ако някой се колебае дали да ги посещава ги препоръчвам, защото лично за мен са много полезни. Колкото и да чета от книги и форуми, друго си е да чуя отговорите от самите лекари.  Въобще, много съм доволна.  Peace

# 448
И аз бях на лекцията в понеделник. Ако някой се колебае дали да ги посещава ги препоръчвам, защото лично за мен са много полезни. Колкото и да чета от книги и форуми, друго си е да чуя отговорите от самите лекари.  Въобще, много съм доволна.  Peace
Здравейте, момичета Hug  Вчера бях на лекцията в Дева Мария и съм впечатлена)))) Беше не толкова лекция, колкото интересен и поучителен разговор с д-р Георгиев. Запознахме се и с Мимето и разгледахме болницата. Препоръчвам на всички у-щето за бременни Биберон!
Здравейте момичета!!!Аз също сам много доволна от лекцията вчера по скоро се получи една страхотна беседа с д-рГеоргиев и се надявам така да протечат и останалите лекций Hug
Хей момичета ама вие каде бяхте?Аз попитах за мами от форума,но..... newsm78

# 449
  • Бургас
  Laughing и аз питах за форумски мами))) другият път да се обаждате -аз бях втора  от дясната страна на д-р Георгиев)

Общи условия

Активация на акаунт